Avoin AMK

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat kehittää itseäsi tai työelämän ammattitaitoasi, suunnittelet hakeutumista ammattikorkeakouluun tai olet kiinnostunut avoin AMK –polkuopiskelusta.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua AMK-opiskeluun ennen varsinaista opiskelupaikan hakemista. Verkko-opetus mahdollistaa kaikille tutkinto-ohjelmille yhteisten perusopintojen suorittamisen avoimessa AMK:ssa. Nämä opinnot käyvät suorituksesta missä tahansa SeAMKin tutkinto-ohjelmassa (ei koske ylempiä AMK-tutkinto-ohjelmia).

Kurkista SeAMKiin avoimen opintojen kautta!

Mikä on avoin AMK?

• Avoimessa AMK:ssa voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai tutkinnon osakokonaisuuksia, mutta et koko tutkintoa
• Avoimessa AMK:ssa voit opiskella myös SeAMKin ylempien AMK-tutkinto-ohjelmien opintoja
• Avoimessa AMK:ssa on tarjolla myös korkeakouludiplomeja ja laajoja opintokokonaisuuksia
• Avoimessa AMK:ssa voit opiskella riippumatta iästäsi ja koulutustaustastasi

Avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi?

  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Avoimen väylän haussa, kun olet suorittanut vaadittavan määrän avoimen AMKin opintoja. Ylempi AMK -koulutuksiin haettaessa vaaditaan myös tutkinto-ohjelmassa edellytetty hakukelpoisuuden tuottava korkeakoulututkinto ja kolmen vuoden työkokemus.
  • Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi seuraavassa yhteishaussa, jos täytät hakukelpoisuusvaatimukset ko. koulutukseen

Monipuoliset opiskeluvaihtoehdot

Tarjoamme avoimessa AMK:ssa opintoja yksittäisistä opintojaksoista polkuopintoihin ja laajoihin kokonaisuuksiin. Voit suorittaa myös korkeakouludiplomin.

Mitä ovat polkuopinnot?

Polkuopinnoista puhutaan, kun suoritat avoimina ammattikorkeakouluopintoina ensimmäisen lukuvuoden opinnot jostakin tutkinnosta, tavoitteena hakeutua tutkintoon johtavaan koulutukseen

Lisätietoja polkuopinnoista täältä: polkuopinnot

Lisätietoja

Ellet löytänyt sopivaa opintoa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä alojen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)seamk.fi.

KULTTUURIALA
Esa Leikkari

LIIKETALOUDEN JA HALLINNON ALA
Sari Havulehto

LUONNONVARA- JA RAVITSEMISALA SEKÄ
BIO- JA ELINTARVIKETEKNIIKKA
Eija Putula-Hautala

TEKNIIKAN ALA
Kaisu Salo
Eija Putula-Hautala (vain Bio- ja elintarviketekniikka)

 

TERVEYSALA
Raija Palo

SOSIAALIALA
Pirjo Takala

FYSIOTERAPIA
Marjut Koivisto

Lisäksi voit ottaa yhteyttä jatkuvan oppimisen erikoissuunnittelijaan
Annika Pöytälaakso

Apua opintoihin

Alla olevista linkeistä löydät opinnoissasi auttavia ohjeita sekä ilmoittautumislinkin SeAMKin avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin. Sama linkki on käytettävissä myös opintotarjonnan esittelyissä.