Avoin AMK -opinnot | SeAMK

Avoin AMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua AMK-opiskeluun ennen varsinaista opiskelupaikan hakemista. Samalla se on mahdollisuus kehittää itseäsi tai työelämässä tarvittavaa ammattitaitoasi.

Avoin AMK on joustava mahdollisuus opiskella opintotaustaasi katsomatta. Kurkista SeAMKiin avoimen opintojen kautta!

Mikä on avoin AMK?

  • Avoimessa AMK:ssa voit suorittaa osia tai osakokonaisuuksia eri tutkinnoista, et koko tutkintoa
  • Avoimessa AMK:ssa voit opiskella myös osia SeAMKin ylemmistä AMK-opinnoista
  • Avoimessa AMK:ssa voit opiskella riippumatta iästäsi ja koulutustaustastasi

 

Avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi?

  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Avoimen väylän haussa, kun olet suorittanut vaadittavan määrän avoimen AMKin opintoja. Ylempi AMK -koulutuksiin haettaessa vaaditaan myös tutkinto-ohjelmassa edellytetty hakukelpoisuuden tuottava korkeakoulututkinto ja kolmen vuoden työkokemus.
  • Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi seuraavassa yhteishaussa, jos täytät hakukelpoisuusvaatimukset ko. koulutukseen

Monipuoliset opiskeluvaihtoehdot

Tarjoamme avoimessa AMK:ssa opintoja yksittäisistä opintojaksoista polkuopintoihin ja laajoihin kokonaisuuksiin. Voit suorittaa myös korkeakouludiplomin.

Mitä ovat polkuopinnot?

Polkuopinnoista puhutaan, kun suoritat avoimina ammattikorkeakouluopintoina ensimmäisen lukuvuoden opinnot jostakin tutkinnosta, tavoitteena hakeutua tutkintoon johtavaan koulutukseen

Lisätietoja polkuopinnoista täältä: polkuopinnot

Lisätietoja

Ellet löytänyt sopivaa opintoa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä alojen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)seamk.fi.

KULTTUURIALA
Esa Leikkari

LIIKETALOUDEN JA HALLINNON ALA
Sari Havulehto

LUONNONVARA- JA RAVITSEMISALA
Eija Putula-Hautala

TEKNIIKAN ALA
Kaisu Salo

TERVEYSALA
Raija Palo

SOSIAALIALA
Pirjo Takala

FYSIOTERAPIA
Marjut Koivisto

Apua opintoihin

Alla olevista linkeistä löydät opinnoissasi auttavia ohjeita sekä ilmoittautumislinkin SeAMKin avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin. Sama linkki on käytettävissä myös opintotarjonnan esittelyissä.