Avoin AMK -opinnot | SeAMK

Avoin ammattikorkeakouluopetus

Ajankohtaista

Tutustu avoimen AMKin opintotarjontaan! Olemme koostaneet alle tietoa loppusyksyn ja alkuvuoden 2021 opintotarjonnasta. Lisäksi kannattaa tutustua myös muuhun avoimen AMKin tarjontaan. Hyödynnä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen!

Tutustu myös

SeAMKin avoimen AMKin opinnoista maksuttomia työttömille ja lomautetuille

SeAMKin avoimen AMKin ennen 1.8.2021 alkavat yksittäiset opintojaksot ja alle 60 opintopisteen opintokokonaisuudet ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille.

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille tapahtuu opintojaksokuvauksen yhteydestä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Opintokokonaisuuksiin ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla, jotka löytyvät aina ko. kokonaisuuksien yhteydestä.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todenne lomautuksesta (Työnantajan antama dokumentti lomautusilmoituksesta tai todistus lomautuksesta. Lomautusilmoituksessa tai lomautustodistuksessa on mainittava ainakin lomautuksen alkamisaika sekä lomautuksen kesto tai sen arvioitu kesto. Huom! Lomautetun kohdalla myös TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta saatu todistus käy) tai työttömyydestä (Todistuksen saa TE-palveluiden Oma asiointi-palvelusta). Opiskelija myös selvittää itse omalta kohdaltaan opintojen mahdolliset vaikutukset työttömyysturvaetuuksiin.

Huom! Maksuttomuus ei koske avoimen AMK:n polkuopintoja eikä korkeakouludiplomikoulutuksia, joihin on erillinen hakuprosessi.

 

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta. Teemme tarvittaessa muutoksia koulutusten toteutustapoihin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista opiskelijoille erikseen.

Mikä on avoin AMK?

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat kehittää itseäsi tai työelämän ammattitaitoasi tai suunnittelet hakeutumista ammattikorkeakouluun.

  • Voit suorittaa ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojemme opintoja
  • Voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai tutkinnon osakokonaisuuksia, mutta et koko tutkintoa
  • Voit suorittaa korkeakouludiplomeja ja muita laajoja opintokokonaisuuksia
  • Voit opiskella polkuopintoina ensimmäisen lukuvuoden opinnot jostakin ammattikorkeakoulututkinnosta tai ylemmän AMKin tutkinto-opintoja

Tutustu avoimen AMKin opetustarjontaan!

Ilmoittautumislomakkeen löydät aina ko. opintojakso-  tai opintokokonaisuuskuvauksen yhteydestä!
Voit ilmoittautua yksittäisille opintojaksoille myös alla olevalla lomakkeella.

Avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi?

  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Avoimen väylän haussa, kun olet suorittanut vaadittavan määrän avoimen AMKin opintoja. Ylempi AMK -koulutuksiin haettaessa vaaditaan myös tutkinto-ohjelmassa edellytetty hakukelpoisuuden tuottava korkeakoulututkinto ja edellä mainitun tutkinnon jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden työkokemus asianomaiselta alalta. Avoimen väylän haku järjestetään SeAMKissa kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa.
  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi myös seuraavassa yhteishaussa, jos täytät hakukelpoisuusvaatimukset ko. koulutukseen.

Peruutusehdot

Lisätietoja

Ellet löytänyt sopivaa opintoa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä alojen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)seamk.fi.

Kulttuuriala

Esa Leikkari

Liiketalouden ja hallinnon ala

Sari Havulehto

Sosiaali- ja terveysala

Pirjo Takala

Luonnonvara- ja ravitsemisala sekä bio- ja elintarviketekniikka

Eija Putula-Hautala

Tekniikan ala

Alpo Anttonen
Eija Putula-Hautala (vain bio- ja elintarviketekniikka)

Ota yhteyttä jatkuvan oppimisen erikoissuunnittelijaan

Annika Pöytälaakso

Erikoissuunnittelija, jatkuva oppiminen

sähköposti

Annika.Poytalaakso(a)seamk.fi

puhelin

+358408300348

 

(Verkkosivulla on ei-saavutettavaa sisältöä).