Avoin AMK -opinnot | SeAMK

Avoin ammattikorkeakouluopetus

Ajankohtaista

SeAMKin avoimen AMK:n opinnoista maksuttomia työttömille ja lomautetuille

SeAMK:n kaikki yksittäiset opintojaksot ja alle 60 opintopisteen kokonaisuudet ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille. Tämä koskee ilmoittautumisia aikavälillä 15.4.-31.12.2020.

Tutustu opintotarjontaamme: 

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille tapahtuu opintojaksokuvauksen yhteydestä löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Opintokokonaisuuksiin ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla, jotka löytyvät aina ko. kokonaisuuksien yhteydestä.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todiste lomautuksesta (Työnantajan antama dokumentti lomautusilmoituksesta tai todistus lomautuksesta. Lomautusilmoituksessa tai lomautustodistuksessa on mainittava ainakin lomautuksen alkamisaika sekä lomautuksen kesto tai sen arvioitu kesto. Huom! Lomautetun kohdalla myös TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta saatu todistus käy) tai työttömyydestä (Todistuksen saa TE-palveluiden Oma asiointi-palvelusta).

Opiskelija myös selvittää itse omalta kohdaltaan opintojen mahdolliset vaikutukset työttömyysturvaetuuksiin.

Huom! Maksuttomuus ei koske avoimen AMK:n polkuopintoja eikä korkeakouludiplomikoulutuksia, joihin on erillinen hakuprosessi.

 

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta. Teemme tarvittaessa muutoksia koulutusten toteutustapoihin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista opiskelijoille erikseen.

 

Mikä on avoin AMK?

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat kehittää itseäsi tai työelämän ammattitaitoasi tai suunnittelet hakeutumista ammattikorkeakouluun.

  • Voit suorittaa ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojemme opintoja
  • Voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai tutkinnon osakokonaisuuksia, mutta et koko tutkintoa
  • Voit suorittaa korkeakouludiplomeja ja muita laajoja opintokokonaisuuksia
  • Voit opiskella polkuopintoina ensimmäisen lukuvuoden opinnot jostakin ammattikorkeakoulututkinnosta tai ylemmän AMKin tutkinto-opintoja

Tutustu avoimen AMKin opetustarjontaan!

Ilmoittautumislomakkeen löydät aina ko. opintojaksokuvauksen tai kokonaisuuskuvauksen yhteydestä!

Halutessasi voi ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella:

Avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi?

  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Avoimen väylän haussa, kun olet suorittanut vaadittavan määrän avoimen AMKin opintoja. Ylempi AMK -koulutuksiin haettaessa vaaditaan myös tutkinto-ohjelmassa edellytetty hakukelpoisuuden tuottava korkeakoulututkinto ja edellä mainitun tutkinnon jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden työkokemus asianomaiselta alalta (kevään 2020 haku). Avoimen väylän haku järjestetään SeAMKissa kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa.
  • Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi myös seuraavassa yhteishaussa, jos täytät hakukelpoisuusvaatimukset ko. koulutukseen.

Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä ennen opintojakson alkamista sähköpostitse osoitteeseen avoinamk(at)seamk.fi. Peruuttamatta jääneestä osallistumisesta peritään opintojakson mukainen maksu. Mikäli opintojen esteenä on sairaus, siitä toimitetaan terveydenhoitajan tai lääkärin todistus viikon sisällä sairastumisesta opintoja järjestävän yksikön avoimen AMKin yhteyshenkilölle.

SeAMKin uudet peruutusehdot tulevat voimaan 1.8.2020!

Lisätietoja

Ellet löytänyt sopivaa opintoa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä alojen yhteyshenkilöihin. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)seamk.fi.

KULTTUURIALA
Esa Leikkari

LIIKETALOUDEN JA HALLINNON ALA
Sari Havulehto

LUONNONVARA- JA RAVITSEMISALA SEKÄ
BIO- JA ELINTARVIKETEKNIIKKA
Eija Putula-Hautala

TEKNIIKAN ALA
Alpo Anttonen
Eija Putula-Hautala (vain Bio- ja elintarviketekniikka)

 

TERVEYSALA
Raija Palo

SOSIAALIALA
Pirjo Takala

FYSIOTERAPIA
Marjut Koivisto

Ota yhteyttä jatkuvan oppimisen erikoissuunnittelijaan

Annika Pöytälaakso

Erikoissuunnittelija, jatkuva oppiminen

sähköposti

Annika.Poytalaakso(a)seamk.fi

puhelin

+358408300348