SeAMK Info | SeAMK.fi

SeAMK Info

SeAMK on täynnä toimintaa. Tältä sivulta löydät kootusti uutiset, tapahtumat ja avoimet työpaikat.

Voit tutustua osiossa tarkemmin myös SeAMKin organisaatioon ja toimintaan.

SeAMK Uutiset

lisää uutisia
  • Avoimet työpaikat SeAMKissa. Katso hakuohjeet.

    Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee n. 4800 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. Korkeakoulumme on laajan asiantuntijajoukon hyvä työyhteisö, jossa arvostetaan ja kuunnellaan toisia. Yhteisössämme vallitseekin SeAMK-henki. SeAMKilaisten joukkoon on myös uusien työntekijöiden mukava tulla mukaan.

    Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat löydät oheisesta linkistä. Meille voit lähettää myös avoimen hakemuksen, josta käy ilmi osaamisesi ja sinua kiinnostavat työtehtävät. SeAMK hyödyntää rekrytoinnissa sähköistä järjestelmää. Hakuilmoituksen linkistä pääset työpaikan hakulomakkeeseen. Ensimmäisellä kerralla ohjelma tallentaa käyttäjätunnuksen, jonka saat automaattisesti hakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tällä tunnuksella voit myöhemmin muuttaa tai täydentää hakulomaketta haun päättymiseen saakka. Voit myös käyttää hakulomaketta pohjana myöhemmissä työpaikkahauissa.

    Hakuvaiheessa ei tarvitse liittää hakulomakkeeseen tutkinto- tai työtodistuksia. Todistukset katsotaan mahdollisesti haastattelussa sekä valitun kohdalla ennen työsopimuksen tekemistä.

SeAMK Tapahtumat

Lisää tapahtumia

Täydennyskoulutukset

Lisää täydennyskoulutuksia