Opiskelu SeAMKissa | SeAMK

Opiskelu SeAMKissa

Millainen paikka se Seinäjoen ammattikorkeakoulu oikein on? Kuinkahan siellä opiskellaan? Keneltä kysyn neuvoja?

Uusi opiskelupaikka, ympäristö ja koulutus mietityttävät varmasti kaikkia. Niin varmasti myös sinua. Ei se mitään, sillä näille sivuille olemme koostaneet tietoa kaikesta SeAMKissa opiskeluun liittyvästä. Henkilökuntamme ja innostava kampuksemme ovat sinua varten.

Tervetuloa SeAMKiin!

Opiskelijan parhaaksi

Kerromme Opiskelu SeAMKissa -sivujen alla sinulle tarkemmin mm. opiskelijan ohjauksesta ja tutoroinnista, hienoista opiskelutiloistamme ja laitteistamme, kansainvälisyydestä ja yrittäjyydestä opinnoissa, projektiopinnoista sekä urheiluakatemiatoiminnasta. Lisätietoa SeAMKiin hakemisesta löydät Hakeminen-sivulta.

Opiskelua hyvässä ympäristössä

Kaikki SeAMKin yksiköt mahdollistavat opiskelun tekniikaltaan ja välineistöltään moderneissa tiloissa. Ajanmukaiset tilat luovat edellytykset monipuoliseen ja aktiiviseen oppimiseen. SeAMKissa opiskelija voivat myös osallistua tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Maailma on avoin opiskelijoillemme, sillä SeAMKin kansainvälisyys ja noin 200 yhteistyökorkeakoulua tarjoavat reittejä kansainväliseen opiskeluun ympäri maailmaa.

Henkilökunta tukenasi

Vastauksia kysymyksiisi liittyen opiskeluun SeAMKissa, löydät myös opiskelijan oppaasta. Siellä on tarjolla tarkempaa tietoa mm. opinnoista, harjoittelusta, esteettömästä opiskelusta, asumisesta ja opiskelijoiden taloudellisesta tuesta. Voit olla myös yhteydessä opiskelijapalveluihimme, jotka auttavat sinua saamaan vastauksen kysymyksiisi.

Vielä kerran, tervetuloa Seinäjoen ammattikorkeakouluun!

Ota yhteyttä opiskelijapalveluihin

Opiskelijapalvelut

opiskelijapalvelut(a)seamk.fi

020 124 5055