Täydennyskoulutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) järjestää täydennyskoulutusta yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille sekä kunta-alan toimijoille. Asiakkaanamme on ollut kaikenkokoisia yrityksiä, yhteisöjä ja julkisen sektorin toimijoita, joilla on erilaisia tarpeita ja lähtökohdat täydennyskoulutukselle.

Työelämälähtöinen ja monialainen täydennyskoulutus on tarjolla esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ja kirjasto- ja tietopalvelualan osaajille. Tarjoamme koulutusta, joka on sidottu läheisesti työelämään. Koulutukset laaditaan hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollistaen täydennyskoulutuksen kohdentumisen vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Täydennyskoulutus pidetään tiiviinä ja tehokkaana projektiluonteisena pakettina. Koulutus on kestoltaan lyhyt, mikä mahdollistaa asiakkaille mahdollisuuden suunnitella muut aikataulunsa yhteensopiviksi täydennyskoulutuksen kanssa.

 

Lisätietoja ja yhteystiedot:

SeAMKin täydennyskoulutukset

Lisää täydennyskoulutuksia

Räätälöidyt tilauskoulutukset

SeAMK toteuttaa räätälöityjä tilauskoulutuksia myös muilla aloilla asiakkaan tarpeiden mukaan. Täydennyskoulutus suunnitellaan silloin yhteistyössä asiakkaan ja mahdollisesti myös rahoittajan kanssa. Kestoltaan täydennyskoulutus on yleensä muuta aikuiskoulutusta lyhyempää ja projektiluonteisempaa.

Stressistäkö työyhteisön voimavara? -tilauskoulutus (8 t) LUE LISÄÄ

Lisätietoja täydennyskoulutuksista ja tilauskoulutuksista

Sirkku Uusimäki

Palvelupäällikkö

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

+358408304253