AMK-tutkinnot – Tutustu koulutustarjontaamme | SeAMK

AMK-tutkinnot

Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 - 4 vuotta. Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

  • Päivätoteutus

    Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi. AMK-tutkintoon johtavissa päiväopinnoissa käytetään monenlaisia opiskelutapoja. Ryhmätyöt, virtuaaliyritykset, projektipajat, yritystallit, työharjoittelut ja laboratoriotyöt ovat osa niistä.

  • Monimuotototeutus

    AMK-tutkinnon voi opiskella myös monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu silloin pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain. Monimuoto-opinnoissa lähiopetustunnit voivat olla iltaisin tai viikonloppuisin, tai oppitunnit saatetaan järjestää kerran kuussa useampana pitkänä peräkkäisenä päivänä. Tällöin kauempanakin asuvan on helppo osallistua opetukseen. Koulutus saattaa sisältää verkko-opintoja ja itsenäistä opiskelua.

Apua hakemiseen saat Hakijapalveluista

SeAMK Hakijapalvelut

hakijapalvelut(a)seamk.fi

020 124 5501

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto 1

Tutustu valinta-perusteisiin 2

Hae tutkintoon Opintopolussa 3

Osallistu valintakokeisiin 4

Ota paikka vastaan SeAMKissa 5

Opintopolku.fi