SeAMKille "Suomen innostavimmat työpaikat 2022" -tunnustus 

Innostavimmat-logo

SeAMK saavutti Suomen Innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen tuoreessa Eezy Flown People Power-henkilöstötutkimuksessa. Tunnustus viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että organisaation toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.  Tunnustus myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille.

SeAMKin henkilöstötutkimuksen kokonaistuloksesta kertova People Power-indeksi yltää tuoreessa henkilöstötutkimuksessa tasolle AA. Tulos on parempi kuin suomalaisilla asiantuntijaorganisaatioilla keskimäärin.

Koko koulutusalaan verrattaessa SeAMKin saavuttama tulos yltää tasoon AAA. Koulutusalan vertailuaineisto sisältää mm. muita ammattikorkeakouluja.

Sekä kokonaistulos että tutkimuksessa käytetyt indeksit ovat kehittyneet positiiviseen suuntaan. Tuloksemme ovat keskimäärin paremmalla tasolla kuin tutkituissa asiantuntijaorganisaatioissa, joten tästä on hyvä jatkaa työtä, iloitsee rehtori Jaakko Hallila.

Tutkimuksen tavoitteena on sekä tunnistaa organisaation vahvuudet ja kehittämisalueet oman työn, lähityöyhteisön ja koko organisaation kannalta että edesauttaa osallistavamman työkulttuurin kehittämistä. Henkilöstötutkimuksen vastaamisaika oli 29.8.–18.9.2022. Vastauksia saatiin 315, eli vastausaktiivisuus oli kehittynyt hyvään tasoon (76,3 %).

Lisätietoja:
Jaakko Hallila, p. 040 868 0621, jaakko.hallila(a)seamk.fi

Innostavimmat-diplomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edit 30.10. Tutkimuksen vastaamisajan alkupäivämäärän kuukausivirhe korjattu. Vastaamisaika oli 29.8.2022 – 18.9.2022.