Hakeminen opintoihin – Tutustu eri hakuihin | SeAMK

Hakeminen

Voit hakea Seinäjoen ammattikorkeakouluun korkeakoulujen kevään ja syksyn yhteishauissa, siirtohaussa tai erillishakujen kautta. Haku SeAMKiin tapahtuu Opintopolku-palvelussa. SeAMK tarjoaa AMK- ja YAMK-koulutusta.

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla Frami Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Vuoden 2020 valtakunnallisen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) mukaan SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu. SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt ja parhaat palaute- ja arviointikäytännöt.  

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)

Erillishaku tutkinnon loppuun suorittamiseksiHakuaika 25.1 - 8.2.2022

Hakuajat

Erillishaku tutkinnon loppuun suorittamiseksi

25.01.– 08.02.2022

Päivätoteutus

Agrologi (AMK) Bachelor of Business Administration, International Business Fysioterapeutti (AMK) Insinööri (AMK), Automaatiotekniikka Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka Tradenomi (AMK), Kirjasto- ja tietopalveluala Insinööri (AMK), Konetekniikka, kone- ja tuotantotekniikka tai auto- ja työkonetekniikka Insinööri (AMK), Tietotekniikka Insinööri (AMK), Rakennustekniikka Kulttuurituottaja (AMK) Rakennusmestari (AMK), Rakennustekniikka Restonomi (AMK) Sairaanhoitaja (AMK) Tradenomi (AMK), Liiketalous

Monimuotototeutus

Agrologi (AMK) Geronomi (AMK) Insinööri (AMK), Automaatiotekniikka Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka Insinööri (AMK), Konetekniikka, kone- ja tuotantotekniikka tai auto- ja työkonetekniikka Insinööri (AMK), Rakennustekniikka Insinööri (AMK), Tietotekniikka Rakennusmestari (AMK), Rakennustekniikka Restonomi (AMK) Sairaanhoitaja (AMK) Tradenomi (AMK), Liiketalous Tradenomi (AMK), Pk-yrittäjyys

Ylemmät AMK-tutkinnot

Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen Insinööri (ylempi AMK), Automaatiotekniikka Insinööri (ylempi AMK), Rakentaminen Insinööri (ylempi AMK), Teknologiaosaamisen johtaminen Kulttuurituottaja (ylempi AMK) Master of Business Administration, International Business Management Sosiaali- ja terveysala ylempi AMK, Kliininen asiantuntijuus Sosiaali- ja terveysala ylempi AMK, Sosiaaliala Tradenomi (ylempi AMK), Liiketoimintaosaaminen

Kaikki tutkinnot

 • AMK-tutkinnot

  Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 – 4 vuotta. Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

  Päivätoteutus

  Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi.

  Monimuotototeutus

  AMK-tutkinnon voi opiskella myös monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu tällöin pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain.

  Kaikki SeAMKin AMK-tutkinnot löydät tästä.

 • Ylemmät AMK-tutkinnot

  Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto. Se tuottaa pääsääntöisesti saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

  Ylempi AMK-tutkinto on työelämälähtöinen tutkinto. Tutkinnon tavoitteena on yhdistää opiskelu ja työelämän kehittäminen ja syventää osallistujien ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta. Voit opiskella töiden ohessa ja tehdä omaa työtäsi hyödyntävän kehittämistehtävän opinnäytetyönä.

  Kaikki SeAMKin tarjoamat ylemmät AMK-tutkinnot voi opiskella töiden ohessa.

  SeAMKin ylemmät AMK-tutkinnot löydät tästä.

Koulutusuutisia

lisää uutisia

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa