Hakeminen opintoihin – Tutustu eri hakuihin | SeAMK.fi

Hakeminen

Voit hakea Seinäjoen ammattikorkeakouluun korkeakoulujen kevään ja syksyn yhteishauissa, siirtohaussa tai erillishakujen kautta. Haku SeAMKiin tapahtuu Opintopolku-palvelussa. SeAMK tarjoaa AMK- ja YAMK-koulutusta.

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Meillä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, SeAMKissa, on Suomen parhaat oppimisympäristöt ja työelämäyhteydet. Toiseksi parhaiksi on rankattu opetus, opiskelutyytyväisyys sekä opiskelun tukipalvelut. (Lähde: vipunen.fi & SeAMKin uutiset)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)

Kevään ensimmäinen yhteishakuHakuaika 3.–17.1.2024

Hakuajat

Valintakurssihaku

26.02.– 08.03.2024

Monimuotototeutus

Bachelor of Health Care, Nursing Geronomi (AMK)

Tutustu SeAMKin koulutusaloihin

Kaikki tutkinnot

 • AMK-tutkinnot

  Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 – 4 vuotta. Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

  Päivätoteutus

  Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi.

  Monimuotototeutus

  AMK-tutkinnon voi opiskella myös monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu tällöin pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain.

  Kaikki SeAMKin AMK-tutkinnot löydät tästä.

 • Ylemmät AMK-tutkinnot

  Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto. Se tuottaa pääsääntöisesti saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

  Ylempi AMK-tutkinto on työelämälähtöinen tutkinto. Tutkinnon tavoitteena on yhdistää opiskelu ja työelämän kehittäminen ja syventää osallistujien ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta. Voit opiskella töiden ohessa ja tehdä omaa työtäsi hyödyntävän kehittämistehtävän opinnäytetyönä.

  Kaikki SeAMKin tarjoamat ylemmät AMK-tutkinnot voi opiskella töiden ohessa.

  SeAMKin ylemmät AMK-tutkinnot löydät tästä.

Koulutusuutisia

lisää uutisia

Koulutustapahtumat

Lisää tapahtumia

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa