Hakeminen opintoihin – Tutustu eri hakuihin | SeAMK.fi

Hakeminen

Voit hakea Seinäjoen ammattikorkeakouluun korkeakoulujen kevään ja syksyn yhteishauissa, siirtohaussa tai erillishakujen kautta. Haku SeAMKiin tapahtuu Opintopolku-palvelussa. SeAMK tarjoaa AMK- ja YAMK-koulutusta.

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Meillä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, SeAMKissa, on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opintojen sisällöt ja oppimisympäristöt, parhaimmat opiskelun tukipalvelut ja työelämäyhteydet sekä upea kampus. (Lähde: vipunen.fi & SeAMKin uutiset)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)

Syksyn 2023 yhteishakuHakuaika 4.–14.9.2023

Hakuajat

Tutustu SeAMKin koulutusaloihin

Kaikki tutkinnot

 • AMK-tutkinnot

  Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 – 4 vuotta. Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

  Päivätoteutus

  Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi.

  Monimuotototeutus

  AMK-tutkinnon voi opiskella myös monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu tällöin pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain.

  Kaikki SeAMKin AMK-tutkinnot löydät tästä.

 • Ylemmät AMK-tutkinnot

  Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto. Se tuottaa pääsääntöisesti saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

  Ylempi AMK-tutkinto on työelämälähtöinen tutkinto. Tutkinnon tavoitteena on yhdistää opiskelu ja työelämän kehittäminen ja syventää osallistujien ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta. Voit opiskella töiden ohessa ja tehdä omaa työtäsi hyödyntävän kehittämistehtävän opinnäytetyönä.

  Kaikki SeAMKin tarjoamat ylemmät AMK-tutkinnot voi opiskella töiden ohessa.

  SeAMKin ylemmät AMK-tutkinnot löydät tästä.

Koulutusuutisia

lisää uutisia

Koulutustapahtumat

Lisää tapahtumia

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa