Bachelor of Engineering, Automation Engineering

Lähde kansainväliselle uralle automaatiotekniikan parissa yhdessä Suomen parhaista tekniikan alan ammattikorkeakouluista!

Kiinnostaako kansainvälinen ura automaatiotekniikan saralla? Seinäjoen ammattikorkeakoulu on oikea paikka sinulle.

SeAMK tarjoaa kansainvälisen ja innovatiivisen oppimisympäristön sekä mahdollisuuksia vaihto-opintoihin ja kaksoistutkintoon. SeAMKin opiskelijoilla on yksi Suomen korkeimmista työllistymisasteista ja koulutuksemme on tiiviissä yhteistyössä alueen teollisuuden kanssa. Korkeakoulussamme on erittäin modernit laboratoriotilat ja oppimisympäristömme on AVOP-opiskelijakyselyssä arvioitu Suomen parhaimmistoon.

SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) menestys opiskelijoiden arvostamana korkeakouluna jatkuu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2023 tuloksissa, joissa SeAMK sijoittui toiselle sijalle. Tämä täydentää viimeisten viiden vuoden hienon sarjan, jossa SeAMKilla on ollut kolme perättäistä ykköstilaa sekä yksi sijoitus kolmantena. Sekä AMK- että YAMK-tutkintoihin valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen parhaat oppimisympäristöt ja työelämäyhteydet. Opetuksessa, opiskelussa, opiskelutyytyväisyydessä, opiskelun tukipalveluissa sekä palautteessa ja arvioinnissa SeAMK sijoittui hienosti toiselle sijalle. Sijoitus kärkikolmikossa tuli lisäksi työelämäneuvonnassa ja opinnäytetyössä. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)

 • SeAMK Direct May Application
 • Kevään ensimmäinen yhteishaku
 • Tutkinto: Bachelor of Engineering, Automation Engineering

 • Laajuus: 240 op, 4 vuotta

 • Aloituspaikat:

  • Päivätoteutus: 20

 • Tutkinto: Bachelor of Engineering, Automation Engineering

 • Laajuus: 240 op, 4 vuotta

 • Aloituspaikat:

  • Päivätoteutus: 10

Automation Engineering -koulutuksen kuvaus

Englanninkielinen Automation Engineering -koulutus on suunniteltu teollisuuden tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Automaatiotekniikan lisäksi ohjelma sisältää kattavasti myös tietotekniikan ja ohjelmistosuunnittelun opintoja. SeAMK on tunnettu vahvuusalastaan “Teollinen internet ja digitaalinen valmistus” ja tämä osaaminen näkyy myös koulutuksen sisällössä.

Opinnot alkavat kaikille SeAMKin opiskelijoille suunnatuista opinnoista koskien kansainvälistymistä ja viestintää, yrittäjyyttä ja tutkimustaitoja. Tekniikan alan yhteisissä opinnoissa syvennämme taitojasi luonnontieteissä ja kielissä, minkä jälkeen ammattiopinnot vievät sinut automaatio- ja tietotekniikan saloihin. Opintojen edetessä voit syventää osaamistasi muun muassa tietotekniikan, liiketalouden ja teollisen internetin osalta. Opintojen aikana toteutat myös kaksi harjoittelua ja opinnäytetyön, jotka ammattikorkeakoulussamme hyvin tyypillisesti tehdään alueen teollisuusyrityksissä.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor Degree Programme in Engineering, Automation Engineering -sivultamme.

Haku Automation Engineering -koulutukseen

Lue lisää englanninkieliseltä How to Apply | SeAMK -sivulta. Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta.

(Ylläolevaan videoon voi valita englannin- tai suomenkielisen tekstityksen.)

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)

Näin haet SeAMKiin