Insinööri (AMK), Automation Engineering | SeAMK

Bachelor of Engineering, Automation Engineering

Lähde kansainväliselle uralle automaatiotekniikan parissa yhdessä Suomen parhaista tekniikan alan ammattikorkeakouluista!

Kiinnostaako kansainvälinen ura automaatiotekniikan saralla? Seinäjoen ammattikorkeakoulu on oikea paikka sinulle. Täysin uusi englanninkielinen Automation engineering -koulutus alkaa syksyllä 2021.

SeAMK tarjoaa kansainvälisen ja innovatiivisen oppimisympäristön sekä mahdollisuuksia vaihto-opintoihin ja kaksoistutkintoon. SeAMKin opiskelijoilla on yksi Suomen korkeimmista työllistymisasteista ja koulutuksemme on tiiviissä yhteistyössä alueen teollisuuden kanssa. Korkeakoulussamme on erittäin modernit laboratoriotilat ja oppimisympäristömme on AVOP-opiskelijakyselyssä arvioitu Suomen parhaiksi.

Automation engineering -koulutuksen kuvaus

Automation engineering -koulutus on suunniteltu teollisuuden tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Automaatiotekniikan lisäksi ohjelma sisältää kattavasti myös tietotekniikan ja ohjelmistosuunnittelun opintoja. SeAMK on tunnettu vahvuusalastaan “Teollinen internet ja digitaalinen valmistus” ja tämä osaaminen näkyy myös koulutuksen sisällössä.

Opinnot alkavat kaikille SeAMKin opiskelijoille suunnatuista opinnoista koskien kansainvälistymistä ja viestintää, yrittäjyyttä ja tutkimustaitoja. Tekniikan alan yhteisissä opinnoissa syvennämme taitojasi luonnontieteissä ja kielissä, minkä jälkeen ammattiopinnot vievät sinut automaatio- ja tietotekniikan saloihin. Opintojen edetessä voit syventää osaamistasi muun muassa tietotekniikan, liiketalouden ja teollisen internetin osalta. Opintojen aikana toteutat myös kaksi harjoittelua ja opinnäytetyön, jotka ammattikorkeakoulussamme hyvin tyypillisesti tehdään alueen teollisuusyrityksissä.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor Degree Programme in Engineering, Automation Engineering -sivultamme.

Koulutukseen voit hakea SeAMKin jatkuvassa haussa sekä kevään ensimmäisessä yhteishaussa. Katso tarkemmat tiedot hauista englanninkieliseltä How to Apply -sivulta.

  • Yhteishaku 5.1. - 19.1.2022
  • Tutkinto: Bachelor of Engineering, Automation Engineering

  • Laajuus: 240 op, 4 vuotta

  • Aloituspaikat:

Haku Automation Engineering -koulutukseen

Hakuajat syksyllä 2022 alkaviin opintoihin:

  • Kevään ensimmäinen yhteishaku 5.–19.1.2022
  • SeAMK Direct Application (jatkuva haku) 5.1.2022–8.4.2022

Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta.

Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa. Koulutukseen voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat.

Tule parhaaseen korkeakouluun opiskelijalle – tule SeAMKiin!

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.) 

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa