Bachelor of Health Care, Nursing | SeAMK.fi

Bachelor of Health Care, Nursing

Haluatko olla haluttu kansainvälinen sairaanhoitaja, joka nauttii arvostusta työmarkkinoilla? SeAMKissa on tarjolla kansainvälinen sairaanhoitajakoulutus Bachelor of Health Care, Nursing. Nursing-koulutus on juuri sinulle, joka haluat saavuttaa korkeakoulututkinnon ja pätevyyden toimia asiantuntijana eurooppalaisessa terveydenhuollossa.

Eettisen ja kulttuurisesti kestävän kohtaamisen sekä terveyden edistäminen Suomessa ja maailmalla ovat perustana sairaanhoitajaopinnoissasi. Tervetuloa luomaan oma perustasi tutkintoon ja työelämään SeAMKissa!

Opiskelijat tutustuvat ihmisen lihaksistoon opetusnuken avulla.

Bachelor of Health Care, Nursing -koulutukseen voit hakea kevään ensimmäisessä yhteishaussa.

SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on toistamiseen Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2021 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMK on paras paikka opiskella. Lisäksi SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt sekä parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet. Valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)

  • Kevään ensimmäinen yhteishaku
  • Tutkinto: Bachelor of Health Care, Nursing

  • Laajuus: 210 op, 3,5 vuotta

  • Aloituspaikat:

    • Monimuotototeutus: 25

Hakeminen koulutukseen

Seuraava haku syksyllä 2023 alkavaan koulutukseen on kevään 2023 ensimmäinen yhteishaku 4.-18.1.2023. Lue lisää tulevasta hausta sivulta Kevään ensimmäinen yhteishaku | SeAMK. Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät syyskuun loppuun mennessä Opintopolku.fi-sivustolta. Koulutukseen voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset opiskelijat.

Tule parhaaseen korkeakouluun opiskelijalle – tule SeAMKiin!

Opiskele kansainväliseksi sairaanhoitajaksi

Nursing-opinnoissa opiskelet sairaanhoitajaksi englanninkielisessä koulutuksessa, joka vastaa sisällöltään suomenkielistä sairaanhoitaja (AMK) -koulutusta. Kansainväliset työmahdollisuudet ovat käden ulottuvillasi, sillä koulutus täyttää EU-maiden vaatimukset ja mahdollistaa pääsyn sairaanhoitajaksi ulkomaille.

Opinnoissasi tutustut menetelmiin, joilla mahdollistetaan eri-ikäisten ihmisten hoito sairaanhoidossa ja kuntoutuksessa. Perehdyt myös omahoidon tukemiseen sekä ohjaamisen sisältöihin kotona, vastaanotoilla, poliklinikoilla, osastoilla sekä eri toimenpideyksiköissä.

Sairaanhoitaja ja potilas joen äärellä.

Kansainvälisen sairaanhoitajan opinnot

Ammentamiasi menetelmiä pääset soveltamaan käytäntöön useaan otteeseen. Kehität laaja-alaista asiantuntijuuttasi projektien parissa sekä erilaisissa työryhmissä. Näissä saat itse tai yhdessä muun ryhmän kanssa mahdollisuuden hyödyntää luennoilla oppimaasi työelämänmukaisissa tehtävissä. Projekteja ei suoriteta vain kuvitteellisista tilanteista, sillä työelämän osaajat ovat mukana projekteissa sparraamassa kansainvälisiä sairaanhoitajaopiskelijoitamme. Käytäntöön soveltamista voit myös vahvistaa opinnäytetyössäsi.

Opiskelijat luokassa luennolla.

Sairaanhoitajaopintojen opiskelumenetelmät

SeAMKissa kansainvälinen sairaanhoitajakoulutus on keväällä 2023 haettavana monimuotototeutuksena. Opinnot toteutetaan monimuotototeutuksena, mikä tarkoittaa että opiskelijan tulee sitoutua lähiopetuksen lisäksi myös itsenäiseen opiskeluun. Lähiopetusta SeAMKissa on joka toinen viikko keskiviikkoisin ja torstaisin parittomilla viikoilla. Lähiopetuspäivät sisältävät teoriatunteja, laboratoriotunteja ja simulaatioharjoituksia. Joka toinen parillinen viikko järjestetään keskiviikkoisin verkko-opetuspäivä, joka sisältää luentoja ja seminaareja. Lähiopetuspäivien määrä voi lisääntyä toisena tai kolmantena opiskeluvuotena.

Työelämäkokemusta vuorostaan saat harjoittelun kautta. Sinulla on mainio tilaisuus tutustua kansainvälisiin työmahdollisuuksiin jo opiskellessasi, sillä osan opinnoistasi voit suorittaa ulkomailla kansainvälisissä vaihto-ohjelmissa.

Hoitonukeille laitetaan tippaa simulaatio-oppimisympäristössä.

Näin haet SeAMKiin

Valitse haluamasi tutkinto

Tutustu valinta-perusteisiin

Hae tutkintoon Opintopolussa

Osallistu valintakokeisiin

Ota paikka vastaan SeAMKissa