SeAMK Yrityspäivä 2024 | SeAMK.fi

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Seuraava SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 31.1.2024. Tapahtuman tiedot päivittyvät tälle sivulle myöhemmin syksyllä.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille sekä SeAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle. Mahdolliset muut vierailijat: jos haluatte mukaan tapahtumaan, lähettäkää asiasta sähköpostiviestiä osoitteeseen yrityspaiva(a)seamk.fi.

Tervetuloa tapahtumaan!

Yritykselle tai organisaatiolle

Vuoden 2024 SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 31.1.2024 SeAMK Kampuksella, Frami F -rakennuksessa klo 9-15.

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Ilmoita yrityksesi/organisaatiosi mukaan tästä linkistä.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään tälle sivulle.

SeAMK Yrityspäivän alustava osastokartta.
Muutokset mahdollisia.

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Nähdään Yrityspäivässä!

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Yrityspäivä löytyy SeAMKin opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä tarjoaa opiskelijalle ja myös henkilökunnalle hienon mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua useiden yritysten/muiden organisaatioiden kanssa. Hyödynnä mahdollisuutesi, kysele yritysten ja organisaatioiden ajankohtaisia kuulumisia ja verkostoidu!

Tietoa vuoden 2023 Yrityspäivästä

Yritykset ja organisaatiot ovat vieraanamme 1.2.2023 klo 9-15.00 Frami F:ssä (Lasipalatsi F144 ja aula). Voit keskustella yritysten ja organisaatioiden edustajien kanssa päivän aikana messutyyppisessä tapahtumassa, joten ole aktiivinen.

Matti Leppälehto on Kyrö Distilleryn tislaustiimin esihenkilö ja SeAMKin alumni

Tapahtumapäivän aikana järjestetään myös kaksi luentoa tiimin rakentamisesta. Puhujana on  Kyrö Distilleryn tislaustiimin esihenkilö ja SeAMKin alumni Matti Leppälehto. Luentotilaisuudet ovat kello 10 ja kello 13 – valitse omasi SeAMK Yrityspäivän aikataulusi perusteella. Päivä on jaksotettu niin, että aamupäivän (klo 9.00–11.00) aikana Yrityspäivään tutustuvat erityisesti tekniikan ja ruoan opiskelijat ja iltapäivällä (klo 12.00–14.00) liiketalouden, kulttuurin sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Voit vierailla myös kello 9-15 aikana ständeillä.

Ennakkotieto:
Vuoden 2024 SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 31.1.2024. Ilmoittautumiset tapahtumaan alkavat syksyllä 2023. Lisätietoa päivitetään tälle sivulle.

Muutokset ovat mahdollisia.

SeAMK Yrityspäivään 2023 ilmoittautuneet yritykset ja organisaatiot

 • Abnoy Oy

  Lastensuojelupalvelut, päihdekuntoutus ja tukiasuminen

  Nauha ry. perusti vuonna 2016 Abnoy Oy:n, jonka toimintoja ovat Villa lastensuojelupalvelut, Villa Hockeyn päihdekuntoutus sekä tukiasuminen.

  Abnoy Oy

   

 • Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry

  Terveydenhuollon ammattilaisten edunvalvonta

  Akavan sairaanhoitajat ja Taja on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan korkeakoulutettujen etujärjestö. Tarjoamme tukea ja koulutusta työelämään, edunvalvontaa ja ammatillisen verkoston.

  Taja ry

   

   

 • Arnon Oy

  Teollisuus, sähkö- ja automaatiotekniikka

  Arnon on globaali sähkö- ja automaatiopalveluja tarjoava yritys, joka työllistää noin 300 henkilöä useassa eri toimipisteessä Suomessa, sekä Ruotsissa ja Puolassa. Tarjoamme asiakkaillemme, eli etupäässä meri-, kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla toimiville koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille, täydet teollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut.

  Arnon Oy

 • Arvoises Oy

  Sosiaaliala

  Tarjoamme omaishoitajan vapaan lomitusta ja muuta lyhytaikaista hoitoa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville.

  Meillä on kaksi tilapäishoidon yksikköä lapsille ja nuorille: Arvoises Kortteeri Jalasjärvellä ja Arvoises Tarina Kauhajoella sekä lyhytaikaisen asumisen yksikkö nuorille aikuisille: Arvoises Stoori Kauhajoella.

  Lisäksi asiantuntijapalveluina tarjoamme mm. tukiviittomaopetusta, kommunikaatio-ohjausta, autismikuntoutusohjausta ja nepsy-valmennusta.

  Arvoises Oy

   

 • Aspa Palvelut Oy

  Asumispalvelut, kehitysvammaiset

  Aspa tarjoaa asumisen palveluita, jotka tekevät itsenäisen elämän mahdolliseksi tuhansille arjessaan apua tarvitseville ihmisille. Asiakkaitamme ovat kehitysvammaiset, mielenterveyskuntoutujat, näkö- ja kuulovammaiset sekä lukuisat muut ryhmät, jotka tarvitsevat apua arkeensa. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilönä ja räätälöimme palvelut kullekin sopiviksi. Aspa on kotimainen yhteiskunnallinen palveluntarjoaja.

  Aspa Palvelut Oy

   

 • Atria

  Elintarviketeollisuus

  Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmiselle hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

  Atria

 • Barona

  Henkilöstöpalveluala

  Barona on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Tarjoamme innostavia mahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla, ja meillä voi viipyä oman maun mukaan pikku pyrähdyksissä silloin tällöin tai vuosikymmeniä yhteen putkeen. Tuemme ihmisiä työelämän erilaisissa käänteissä – löydämme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle.

  Barona

   

 • Biisoni

  Rekrytointi

  Biisoni on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa avoimia työpaikkoja teollisuuden rooleista aina asiantuntija- ja johtotehtäviin asti. Valikoimastamme löytyy tehtäviä uransa alussa oleville tulevaisuuden osaajille sekä jo kokeneemmille tekijöille. Kauttamme on haettavana mielenkiintoisia tehtäviä aina lyhyistä määräaikaisuuksista vakituisiin tehtäviin.

  Biisoni – avaa ovet onnellisille urille

  Biisoni

 • Eezy Henkilöstöpalvelut

  Henkilöstöpalvelut

  Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Palvelemme niin työntekijöitä kuin työnantajia, ja autamme heitä saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

  Eezy Henkilöstöpalvelut

   

 • Energiaportti

  Maalämpöjärjestelmät ja aurinkosähköjärjestelmät

  Olemme Seinäjoelta kotoisin oleva ja koko Länsi- ja Etelä-Suomessa toimiva kotimaisten maalämpöjärjestelmien, sekä laadukkaiden aurinkosähköjärjestelmien parissa toimiva yritys.
  Tarjoamme palveluita yksityisille, yrityksille, sekä julkiselle sektorille.

  Energiaportti

   

 • Epec Oy

  Teknologiateollisuus, Elektroniikan automaatio (päätoimiala) ja elektroniikkasuunnittelu

  Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut vaativissa olosuhteissa toimivien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen kehittyneeseen elektroniikkaan ja ohjelmistoihin, sähköisen voimansiirron järjestelmiin sekä avustaviin ja autonomisiin järjestelmiin.

  Olemme lähellä asiakkaitamme ja kehitämme jatkuvasti parempia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epecin pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Seinäjoella. Lisäksi meillä on toimipisteet Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Shanghaissa. Epec Oy on ollut osa Ponsse-konsernia vuodesta 2004 lähtien.

  Epec Oy

 • Esperi Care Oy

  Sosiaali- ja terveysala, Hoivapalvelut

  Esperi Care tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille ympäri Suomen.

  Työllistämme valtakunnallisesti noin 6000 sosiaali- ja terveysalan osaajaa mm. hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Meille voit tulla harjoitteluun, keikkatöihin, vuosilomasijaisuuksiin ja valmistumisen jälkeen työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tutustu uramahdollisuuksiimme ja meihin työnantajana lisää urasivuiltamme: ura.esperi.fi!

  Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

  Esperi Care Oy

 • Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

  Yrityspalvelut, Nuorten Start Up Pilotti Etelä-Pohjanmaan alueella 1.11.2022 -30.6.2024

  Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen eli toisin sanoen ELY-keskuksen messuosastolle. Toimimme kolmen pohjalaismaakunnan alueella eli Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Vaikutamme toiminnallamme monen eri ihmisen arkielämään. Teiden kuntoon, ympäristön tilaan ja sen suojeluun ja tuemme yritysten kehittymistä. Erilaiset rahoitukset kulkevat käsiemme kautta. Tavoitteenamme on toimia ihmisten ja alueidemme parhaaksi.

  Työllistämme joka kesä noin 20 – 30 kesäharjoittelijaa erilaisiin työtehtäviin. Tule tutustumaan kysymään palkallisesta kesäharjoittelusta.

  Lisätietoja harjoittelusta ja ELY-keskuksesta työpaikkana Tutustu myös nuorille, alle 30-vuotiaille suunnattuun yrittäjyyteen suuntautuvaan hankkeeseen

  ELY – sttinfo

 • Etelä-Pohjanmaan Osakesäästäjät ry

  Sijoitustoiminta

  Etelä-Pohjanmaan Osakesäästäjät on Suomen Osakesäästäjien paikallisyhdistys. Olemme sijoitustietämystä tarjoava yhdistys, joka kokoontuu kuukausittain pidettäviin kerhoiltoihin. Illoissa on luennoivia vieraita sekä rentoa keskustelua ajankohtaisista sijoittamiseen liittyvistä asioista.

  Etelä-Pohjanmaan Osakesäästäjät – Osakeliitto

   

 • Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee

  Vähittäiskauppa ja matkailu- ja ravintolakauppa, liikenne- ja polttonestekauppa, autokauppa

  Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikenne- ja polttonestekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Myyntimme vuonna 2022 oli yli 577 miljoonaa euroa. Eepeen palveluksessa on lähes 1300 henkilöä. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esimiestyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta.
  Uudistamme ja kehitämme toimintaamme ja toimipaikkaverkostoamme jatkuvasti.
  Eepee tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön ison talon etuineen.

  Eepee

 • Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto

  EURES Julkinen työvoimapalvelu

  EURES Suomi on kansainvälinen rekrytointipalvelu, jonka avulla työnhakija voi etsiä työpaikan Euroopasta. EURES-verkoston tavoitteena on löytää oikeat osaajat ja edistää työntekijöiden vapaata liikkuvuutta EU/ETA-alueella.

  Löydät meidät Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ständiltä.

  EURES Suomi

  Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto

 • FINN-POWER Oy

  Teknologiateollisuus

  FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia, kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa.

  FINN POWER Oy

 • Fresh Servant Oy Ab

  Elintarviketuotanto

  Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari.Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 550 henkilöä.

  Fresh Servant Oy Ab

 • Go On Seinäjoki

  Henkilöstöpalvelut

  Etsimme työntekijöitä monille eri aloille ja useisiin eri tehtäviin. Meillä on tarjolla töitä osa-aikaisille, vakituisille sekä keikkatyötä hakeville.

  Oman tilanteesi mukaan.

  Go On Seinäjoki

 • Happy Times Ice Cream

  Liiketoiminta- ja elintarvikeala, Jäätelökioski/baari

  Happy Times on kasvava suomalainen Franchising konsepti. Perinteisten jäätelöiden sijasta valmistamme ja myymme jäätelörullia ja myymme niitä Havaiji-tyylisistä myyntipisteistä. Etsimme myös Seinäjoelle ja koko Pohjanmaan alueelle Happy Times yrittäjiä.

  Happy Times Ice Cream

   

 • Huld Oy

  Suunnittelupalvelut; mekaniikka, muotoilu, elektroniikka, sähkö, ohjelmistosuunnittelu, web/app, tietoturva

  Tarjoamme asiakkaillemme teknologisia ratkaisuja, jotka kantavat turvallisesti huomiseen – ja sen yli.

  Meille osaajamme ovat huldilaisia, kutsumme heitä myös nimellä ”Great Minds”. Olemme ylpeitä ja innostuneita heistä, he muodostavat Huldin ytimen, jossa erilaiset osaamiset ja persoonallisuudet toimivat yhdessä. Yhdessä teemme asiakkaillemme innovatiivisia, älykkäitä ja aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka eivät olisi mahdollisia ilman heitä.

  Huld Oy

 • Humana

  Sosiaaliala

  Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

  Humana

   

 • Härmän Kylpylä

  Matkailu, ravintola, liikunta ja kuntoutus

  Monipuolinen kylpylä, hotelli ja ravintolamaailma keskellä Etelä-Pohjanmaan lakeuksia.

  Tarjoamme monipuolisia vapaa-ajan palveluita sekä kuntoutuspalveluita. 

  Härmän Kylpylä

 • Into Seinäjoki Oy

  Seinäjoen kaupungin yrityskehitysyhtiö

  Yrityksesi menestystä varten!

  Kaupungin kehitysyhtiön Into Seinäjoen keskeinen tehtävä on varmistaa, että yrityksillä on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja kehittyä. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

  Into Seinäjoki Oy

   

 • JTA Connection Oy

  Teollisuusautomaatio, robotiikkaratkaisut ja teollisuuden sisälogistiikka

  JTA Connection tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti.

  Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.

  JTA Connection Oy

 • Juustoportti

  Meijeri, elintarvikeala ja palveluliiketoiminta

  Juustoportti on vastuullinen perheyritys, joka on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kasvua ja kehittymistä vaikeinakin vuosina. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana.

  Vastuullisuus on kuulunut yrityksen arvoihin alusta saakka ja monipuoliset vastuullisuuden teot ovat yrityksen arkipäivää. Juustoportti on Euroopan ensimmäinen hyvinvointimeijeri, jonka kaikki tilat ovat eläinten hyvinvointia tarkastelevan Welfare Quality-sertifioinnin piirissä. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa. Juustoportin liikevaihto on 80 miljoonaa ja henkilökuntaa on yli 300.

  Juustoportti

   

   

 • KPMG Oy Ab

  Tilintarkastus ja muut konsultaatiopalvelut

  Tule tapaamaan KPMG:n asiantuntijoita SeAMK Yrityspäivään ja tutustu samalla tarkemmin trainee -ohjelmaamme ja uramahdollisuuksiimme.

  Mikä on KPMG? Kansainvälisesti KPMG-verkostossa työskentelee yli 236 000 asiantuntijaa 144 maassa. KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja Suomessa 20 paikkakunnalla, jossa meitä työskentelee yli 1500 asiantuntijaa.

  KPMG-uralle? Tarjoamme kiinnostavia työmahdollisuuksia kaupallisen, hallinto- ja IT-alan opiskelijoille varsin laajasti kaikilla palvelualueillamme. Rekrytoimme syksyisin ja keväisin loppuvaiheen opiskelijoita trainee -ohjelmaamme eri palvelualueille toimipisteisiimme ympäri Suomen. Käy tutustumassa trainee -ohjelmaamme osoitteessa trainee.kpmg.fi.

  KPMG Oy Ab

   

 • Kristiinankaupungin elinkeinokeskus

  Neuvonta ja rekrytointi

  Elinkeinokeskus antaa neuvontaa alueen yrityksille sekä henkilöille, jotka haluavat ryhtyä yrittäjiksi. Autamme myös tiedonvälityksessä, rekrytoinneissa sekä viranomaisasioissa.

  Businesskrs

 • Kuusiolinna Terveys Oy

  Sosiaali- ja terveysala

  Kuusiolinna Terveys on Kuusiokuntien ja Pihlajalinnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee noin 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa.

  Kuusiolinna Terveys Oy

 • Lapuan kaupunki

  Kaupunki

  Lapuan kaupunki tarjoaa tekevälle töitä ja työlle tekijöitä.

  InvestLapua Oy palvelee kaikissa yrittämiseen liittyvissä asioissa.

  Lapuan kaupunki

  InvestLapua Oy

 • LEADEAL / Oona Huhtamäki Oy

  Asiakashankinnan sekä myynnin ulkoistamisen palvelut yrityksille

  Leadeal toteuttaa nykyaikaiset ja kokonaisvaltaiset asiakashankinnan sekä myynnin ulkoistamisen palvelut yrityksille. Yrityksen kotipaikka on Seinäjoella, ja toimialueena koko Suomi. Palvelut sisältävät mm. promootio- ja myyntipalveluja, asiakaskontaktointia ja buukkausta, sekä sosiaalisen median palveluja.

  Leadeal / Oona Huhtamäki Oy

 • Mehiläisen sosiaalipalvelut

  Sosiaali- ja terveysala

  Mehiläinen sosiaalipalvelut tarjoaa laajasti erilaisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille ympäri Suomea. Jos sinua kiinnostaa työskennellä Familarin lastensuojelu- ja perhepalveluissa, Mainiokotien ikääntyneiden hoivakodeissa, Ykköskotien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tai Onnikotien vammaisten asumispalveluissa, hae meille töihin!

  Tule tutustumaan työmahdollisuuksiimme!

  Mainiokodit

  Onnikodit

  Ykkskodit

  Familar

 • Nokia Oyj

  Tietotekniikka, telekommunikaatio

  Nokia tuottaa teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä. Telekommunikaation lisäksi Nokia tuottaa sovelluksia teollisuuteen, terveydenhuoltoon, kaivoksiin, satamiin, älykkäisiin kaupunkeihin ja moniin muihin yhteiskunnan tarpeisiin kaikkialle maailmassa. Nokia rekrytoi aktiivisesti ja tarvitsee osaajia monipuolisiin tehtäviin.

  Nokia Oyj

 • Nuorisokeskus Marttinen

  Nuorisotyö, majoitus- ja ravintola-ala, ohjelmapalvelut

  Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista. Monipuolinen keskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden.

  Marttinen kuten kaikki Suomen nuorisokeskukset ovat sitoutuneet toiminnassaan seuraaviin arvoihin:

  Yhdenvertaisuus ja yhdessäolo, elämyksellisyys ja monipuolisuus, osallisuus, turvallisuus.

  Nuorisokeskus Marttinen

 • OP Etelä-Pohjanmaa

  Pankkiala

  OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista erilaisilla koulutus- ja työelämätaustoilla. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa!

  Tarjoamme vuosittain useita työharjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille. Meillä harjoittelijat ja kesätyöntekijät ovat tiivis osa työyhteisöämme ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä meille tärkeimmän asian, asiakkaidemme, parissa.

  OP Etelä-Pohjanmaa

 • Oy Onnen Juurella

  Ravintolatoimiala

  Ravintolamme Juurella ja Äärellä toimivat Seinäjoen keskustassa. Äärellä palvelee lounas- ja kokousasiakkaita Kalevan Navetan kulttuurikeskuksessa. Juurella ravintola Keskustorin laidalla palvelee illallisasiakkaita.

  Ravintoloiden lisäksi palvelemme Catering asiakkaita joko asiakkaan kotiin tai yrityksen toimitiloihin.

  Aarella

  Juurella

 • Pesmel Oy

  Teollisuusala

  Pesmel on kansainvälinen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava yritys. Täysautomaattiset kokonaisratkaisumme kattavat käsittely-, varastointi-, pakkaus- ja lähettämöjärjestelmät metalli-, paperi- ja rengasteollisuuteen. Yrityksessämme työskentelee n. 200 ammattilaista.

  Toimipisteemme sijaitsevat Kauhajoella, Seinäjoella sekä Helsingissä.

  Pesmel Oy

 • PowerPark

  Matkailu ja asiakaspalvelu, majoitus- ja ravintolatoiminta, sähköautomaatio, järjestyksenvalvonta, kaupan ala

  Etelä-Pohjanmaan Alahärmässä sijaitsee Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark.

  PowerPark tarjoaa yli 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja.

  Etsimme työntekijöitä kesän sesonkiajalle ja palkkaamme joka kesä lähes 400 kesätyöntekijää. Tarjolla on paljon hyvin erilaisia työtehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Meillä on kesätöiden lisäksi tarjolla töitä myös eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä omaa uraansa aloitteleville tai harjoittelupaikkaa etsiville. Esimerkiksi ravintola-alan työntekijöille on usein tarjolla töitä vuoden ympäri.

  Powerpark

 • Priima Yrityslaskenta Oy

  Tilitoimistopalvelut

  Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys ja tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Alavudella, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, ympäri Suomen. Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut luotettavasti ihmiseltä ihmiselle. Palkanlaskenta-, kirjanpito- ja yritysten kehittämispalvelumme toteutetaan aina asiakkaan näköisenä palveluna.

  Priima Yrityslaskenta Oy

 • Prime Sales Oy

  Myynti ja asiakaspalvelu

  Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myynnin ammattilaisten ja asiakaspalvelijoiden työyhteisö, jossa työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Telemarkkinoinnin ohella palveluihimme kuuluu buukkauspalvelut ja markkinatutkimukset. Jatkuva kehittyminen ja uusien toimintatapojen luominen ovat siivittäneet Prime Salesin nopeaan kasvuun ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä myyntiorganisaatioista.

  Prime Sales Oy

 • Provinssi

  Tapahtumat, kulttuuriala

  Provinssi on yksi Pohjois-Euroopan perinteikkäimmistä ja suurimmista musiikkifestivaaleista. Kolmipäiväinen festivaali järjestetään perinteisesti kesäkuun viimeisellä viikolla Seinäjoen Törnävänsaarella.

  Provinssilla on pitkä ja värikäs historia ja se kehittyy vuosikymmenestä toiseen. Kuitenkin yksi asia säilyy,

  Provinssi on Ihmisten Juhla.

  Provinssi

 • Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

  Rakentamisen konsultointi

  HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon asiantuntijapalveluita.

  Kasvatamme onnistumisia rakentamalla toimivia ja viihtyisiä elinympäristöjä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Meillä työskentelee 200 asiantuntijaa talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden parissa ympäri Suomea.

  Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

 • SeAMK / Digital Lab

  Digital Business Lab (tila F407, 4. krs.) palvelee yritysyhteistyötä digitalisaatioprojekteissa. Käy tutustumassa klo 12-14! 

 • Sector Alarm Oy

  Turvallisuuspalvelut

  Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tuottajia. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Meillä on yli 600 000 tyytyväistä asiakasta ja yli 3 000 työntekijää.

  Sector Alarm Oy

 • Silta Oy

  HR ja palkkahallinto

  Olemme suomalainen palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys, jonka kautta kulkee kuukausittain noin 100 000 suomalaisen palkat. Meillä Sillassa pääset haastamaan itseäsi vastuullisissa rooleissa ja kartuttamaan monipuolista osaamista HR- ja palkkapalvelun alalta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä erilaisissa projekteissa osana ammattitaitoista ja innostavaa joukkoamme. Kun haluat urallasi eteenpäin, polkusi voi suuntautua johonkin Administer -konsernimme toisista yrityksistä.

  Silta Oy

 • SL kauneus

  Kosmetiikka-alan suoramyyntiyritys

  Olemme jo yli 50 vuoden ajan antaneet ihmisille mahdollisuuden juhlistaa kauneutta ja toteuttaa unelmia. Luomme ja tarjoamme korkealaatuisia, turvallisia ja nykyaikaisia tuotteita sekä mahdollisuuden tulla mukaan maailmanlaajuiseen kauneusyhteisöön.

  Liity mukaan – ala itsenäiseksi Brand Partneriksi

  Toimintamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kauneusalaa suosittelemalla ja myymällä korkealaatuisia Ruotsissa luotuja kosmetiikkatuotteita. Mahdollisuutemme avulla voit alkaa tienata jo ensimmäisestä päivästä lähtien ja rakentaa oman kauneusbisneksen. Saat myös mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin ja matkoille. Voit tehdä harrastuksena, lisätienistinä tai tehdä mahdollisesti uran itsellesi kauneusyhteisössä.

  SL Kauneus

 • Spices Chef

  Luontaistuotteiden tukkumyynti

  Luomuelintarvike tuotteet.

  Spices Chef

 • Tekniq Oy

  Tekniikan alan konsultointi- ja rekrytointiyritys

  Tekniq is a consulting, recruiting, and resource management company with highly qualified experts in house. Our company has a solid history of working in projects around the world with different cultures and locations. We provide our customers with skilled workforce in the sector of energy, construction, and manufacturing. Tekniq has taken part in large amount of industrial and marine projects all around world.

  Tekniq Oy

 • Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy

  Lastensuojelun sijaishuolto

  Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy on kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita sijaishuollon erityisyksikköpalveluja.

  Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy

 • Veljekset Keskinen Oy

  Kaupan ala sekä majoitus- ja ravintola-ala

  Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään.

  Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä. Tavarapuodin ja Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Muotioutlet, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, Hotelli Alavus, Kyläkaupan Bensa-asema sekä monipuolinen ravintolamaailma kahviloineen.

  Pelkästään Kyläkaupassa asiointi on elämys, mutta asiakkaille halutaan kuitenkin antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain. Asiakaspalvelun työtehtäviä löytyy siis laidasta laitaan.

  Veljekset Keskinen Oy

 • VEO Oy

  Energia-ala, sähköistys ja automaatio

  VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vaasassa, muut VEOn toimipisteet Suomessa ovat Seinäjoki, Rovaniemi ja Paimio. Yhtiö tytäryhtiöineen työllistää 470 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

  VEO Oy

 • Wärtsilä

  Älykkäiden teknologisten ratkaisujen toimittaja merenkulun ja energiamarkkinoiden globaalilla puolella.

  Wärtsilä is an innovative technology company known for being a forerunner and a leader in decarbonisation in Marine and Energy markets. Every day, we – Wärtsilians – put our hearts and minds into turning Wärtsilä’s purpose of enabling sustainable societies. We work together with around 17 000 experts in over 68 countries, all of whom take pride in diversity, continuous improvement, and innovation in sustainability.

  Wärtsilä 

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Henkilökuva.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)