Yrityspäivä Seinäjoella | Career Day | SeAMK

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Seuraava SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 1.2.2023. Lisätietoja tapahtumasta ilmestyy myöhemmin.

Vuoden 2022 SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivä järjestetään verkossa keskiviikkona 2.2.2022. Tule verkostoitumaan ja tapaamaan opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä yritysten edustajia. Tilaisuus on verkossa alueen koronatilanteesta johtuen.

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Tällä kertaa toteutamme tapahtuman SeAMKin Teamsissa, jonne mukana oleville yrityksille on perustettu omat kanavat. Tapahtuma on messutyyppinen, eli opiskelijat ja henkilökunta vierailevat Yrityspäivässä valiten eri kanavien joukosta heitä kiinnostavia yrityksiä, kuuntelemalla siellä yritysten esityksiä ja kysymällä lisätietoja. Yritysten ja organisaatioiden kanavien lisäksi tapahtumaan kuuluu luento ja työpaja, ja se näkyy omalla kanavallaan.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille sekä SeAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle. Kaikki SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta sekä 1.2.2022 kello 12 ilmoittautuneet yritysesittelijät on lisätty tapahtuman Teamsiin.

Mahdolliset muut vierailijat: jos haluatte mukaan tapahtumaan, lähettäkää asiasta sähköpostiviestiä osoitteeseen yrityspaiva(a)seamk.fi. Voimme lisätä teitä tapahtumaan manuaalisesti. Saatte linkin tapahtumaan lisäyksen jälkeen. Ota yhteyttä mielellään viimeistään tiistaina 1.2.2022.

Tervetuloa tapahtumaan!

Yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 2.2.2022 klo 9.00 – n.14.30 virtuaalisena. Ajankohtainen tieto tapahtumasta päivitetään tälle sivulle.

Ilmoittautuminen on käynnissä 21.1.2022 asti. Tiedustele tarvittaessa lisää yhteyshenkilöiltä.

Yritysten ja organisaatioiden yhteyshenkilöt saivat linkin tapahtumaan viikolla 3, ja heille lähetetään myös tarkemmat ohjeet tapahtumasta. Tapahtumaan ilmoittautuneeet yritysten ja organisaatioiden yhteyshenkilöt lisätään Teamsiin 20.-21.1.2022. Yritysten/organisaatioiden yhteyshenkilöiden ilmoittamat muut yrityksen/organisaation lisähenkilöt tapahtumaan lisätään yhteyshenkilön lähettämän viestin perusteella. Tapahtumaan voi liittyä saatua linkkiä pitkin.

Jos yrityksestä on tulossa Teams-tapahtumaan useampia henkilöitä, voit edelleen ilmoittaa heidät osoitteeseen yrityspaiva(a)seamk.fi.

Nähdään Yrityspäivässä!

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Yrityspäivä löytyy opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä on opiskelijalla ja myös henkilökunnalle hieno mahdollisuus tutustua ja verkostoitua useiden yritysten kanssa kerralla.  Hyödynnä mahdollisuutesi ja kysele yritysten ja organisaatioiden ajankohtaisia kuulumisia.

Yritykset esittäytyvät 2.2.2022 klo 9-n. 14.15 SeAMK Yrityspäivän omassa Teams-ryhmässä, jonne  jokaiselle yritykselle on luotu oma kanavansa. Näihin eri kanaviin on hyvä perehtyä päivän aikana ja keskustella yritysten kanssa. Lisäksi päivän aikana järjestetään asiantuntijaluento ja työpaja, joista alla tarkemmin.

Luento: Oman urapolun rakentaminen jo opiskeluaikana

SeAMK Yrityspäivän luennoitsijaLuennolla käsitellään, miten pystyt rakentamaan omaa urapolkuasi ja ammattilaisprofiiliasi jo opiskeluaikana ja lisäät näin työllistymismahdollisuuksiasi valmistumisen jälkeen.

Luennon pitää yrittäjä, uravalmentaja Terhi Saarikoski, joka on työskennellyt vuosia työelämän tarpeiden ja työllistymisen parissa. Tämän päivän työnhaun keinot ja erityisesti alanvaihtajien ja uutta ammatillista suuntaa etsivien henkilöiden työllistyminen ovat Terhin erikoisalaa.

Luentojen ja työpajojen aikataulut löydät työpajatekstin alapuolelta.

Oma osaaminen esille -videotyöpaja

Tervetuloa napakkaan työpajaan, jossa saat vinkkejä oman videoesittelyn tekemiseen. Työpajassa saat eväät siihen, kuinka esität osaamisesi lyhyesti ja ytimekkäästi. Lisäksi saat tukea myös videon helppoon tekniseen toteutukseen, esimerkiksi kännykällä tai ruudunkaappausohjelmalla.

Työpajan vetäjät: Sini Karjalainen ja Sanna Valkosalo

Työpajan toteuttavat yhteistyössä Digikyky ja OK työmarkkinoilla -hankkeet.

 

Digikyvyn logoEU Euroopan sosiaalirahastoVipuvoimaa EU:lta -logoOK Työmarkkinoilla -hankkeen logo

 

 

 

 

 

Päivän aikataulu

Klo 9-n.14.15 Yritykset esittäytyvät ja vastaavat kysymyksiin omilla kanavillaan SeAMK Yrityspäivä -Teamsissä. Huom. Osa yrityksistä julkaisee tarkemman aikataulun esityksistään omilla kanavillaan. Osalla yrityksistä löytyy kanavilta myös materiaalia, joihin on hyvä tutustua. Kysely yrityksiltä esityksissä lisää!
Kello 11-12 lounas, jolloin yritysten kanavilla saattaa olla hiljaisempaa ruokatunnista johtuen.
klo 10.30-11.00
Luento A ,Oman urapolun rakentaminen jo opiskeluaikana ja
klo 11.00-11.15
Työpaja A. Oma osaaminen esille -videotyöpaja
tai
klo 13.30-14.00
Luento B. Oman urapolun rakentaminen jo opiskeluaikanaja
kello 14.00-14.15
Työpaja B. Oma osaaminen esille -videotyöpaja

(Huom. Luennot A ja B ovat sisällöltään samanlaiset, samoin työpajat A ja B).

Muutokset ovat mahdollisia.

SeAMK Yrityspäivään 2022 ilmoittautuneet yritykset/organisaatiot

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Nainse seisoo sivuttain käsi lanteilla.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

Silmälasipäinen mies seisoo sivuttain kädet puuskassa.

Tuomas Rauhala

Viestinnän asiantuntija

sähköposti

Tuomas.Rauhala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302155

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)