SeAMK Yrityspäivä | SeAMK Career Day | SeAMK.fi

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Seuraava SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 1.2.2023. Tapahtuman tiedot päivittyvät tälle sivulle.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille sekä SeAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle. Mahdolliset muut vierailijat: jos haluatte mukaan tapahtumaan, lähettäkää asiasta sähköpostiviestiä osoitteeseen yrityspaiva(a)seamk.fi. Ota yhteyttä mielellään viimeistään perjantaina 27.1.2023.

Tervetuloa tapahtumaan!

Yritykselle tai organisaatiolle

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 1.2.2023 klo 9.00 – 15.00. Ajankohtainen tieto tapahtumasta päivitetään tälle sivulle.

Ilmoittautuminen on käynnissä 6.1.2023 asti. Tiedustele tarvittaessa lisää yhteyshenkilöiltä.

Yritysten ja organisaatioiden yhteyshenkilöt saavat lisätietoa tapahtumasta viimeistään 16.1.2023, ja heille lähetetään myös tarkemmat ohjeet tapahtumasta.

Nähdään Yrityspäivässä!

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Yrityspäivä löytyy SeAMKin opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä on opiskelijalla ja myös henkilökunnalle hieno mahdollisuus tutustua ja verkostoitua useiden yritysten kanssa kerralla.  Hyödynnä mahdollisuutesi ja kysele yritysten ja organisaatioiden ajankohtaisia kuulumisia.

Yritykset ja organisaatiot ovat vieraanamme 1.2.2023 klo 9-15.00 Frami F:ssä (Lasipalatsi F144 ja aula). Voit keskustella yritysten ja organisaatioiden edustajien kanssa, joten ole aktiivinen. Tutustu myös muuhun päivän aikana järjestettävään ohjelmaan.

Muutokset ovat mahdollisia.

SeAMK Yrityspäivään 2022 ilmoittautuneet yritykset/organisaatiot

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Nainse seisoo sivuttain käsi lanteilla.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)