Avaruudessa on opiskelijaelämää – Taivastelija palaa Seinäjoelle

kategoria: Hakijalle
SeAMKin yhteishakukampanjan ilme

Seinäjoen taivastelijaperheenä vaikutuksen tehneet Thomas, Titta ja Isla Halloran palaavat avaruuden pääkaupunkiin. Kotkalaiset Halloranit tutkivat ja videoivat kahden päivän ajan avaruuden opiskelijaelämää ja koulutusmahdollisuuksia Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, jossa he lyhyesti vierailivat jo kymmenen päivää kestäneen Seinäjoen-pestinsä aikana.

”Yllätyimme iloisesti kun saimme kutsun palata takaisin Seinäjoelle! Meidän ei tarvinnut kahdesti miettiä haluammeko tulla uudelleen taivastelemaan avaruuden pääkaupunkiin! Todellakin haluamme! Tuntuu nimittäin, että meiltä jäi vielä paljon pohjalaisia juttuja kokematta… Ja täytyy tunnustaa, että hieman ehti tulla sitä outoa murrettakin jo ikävä.”, luonnehtii Taivastelija Thomas Halloran paluustaan avaruuden pääkaupunkiin.

Taivastelijaperhe vierailee SeAMKissa 18.–19. maaliskuuta. Vierailu tukee samalla SeAMKin markkinointikampanjaa keskiviikkona 20. maaliskuuta alkavaa yhteishakua varten.

Seinäjoen kaupungin avaruusteemainen markkinointi ja Taivastelija-rekrytointikampanja ovat olleet menestyksiä monilla eri mittareilla. SeAMKin kampanja jatkaa avaruusteemaa uudella kuva- ja videomateriaalilla sekä sloganilla ”Avaruudessa on opiskelijaelämää”.

SeAMK, Seinäjoen kaupunki, Into Seinäjoki ja opiskelijakunta SAMO tekevät yhteistyötä Seinäjoen esille tuomiseksi korkeakoulukaupunkina. SeAMKin kampanjan suunnittelussa on ollut mukana kaupungin brändi- ja markkinointikonseptin kumppani, mainostoimisto TBWA\Helsinki.

”SeAMKin koulutuksien lisäksi haluamme tuoda kampanjassa esille Seinäjokea korkeakoulukaupunkina. On mahtavaa, että saimme lisäksi Taivastelijan vierailemaan myös SeAMKissa”, iloitsee viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Kemppainen SeAMKista.

SeAMKin yhteishakukampanja alkaa 18.3.2019. Taivastelijaperheen vierailu näkyy 18. ja 19. maaliskuuta SeAMKin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavista Facebookissa ja Instagramissa. Vierailun ajalta syntyvät Taivastelijan valmiit videot julkaistaan SeAMKin Youtube-kanavalla 25.3. alkaen, ja niitä hyödynnetään muun muassa mainonnassa sosiaalisessa mediassa.

Avaruudessa on opiskelijaelämää -kampanjan mainontaa on yhteishaun aikana valtakunnallisesti sosiaalisen median kanavissa: Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissä, Youtubessa sekä ylempien AMK-tutkintojen osalta myös LinkedInissä.

Lisätiedot:

viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Kemppainen, p. 040 830 2270
rehtori, toimitusjohtaja Tapio Varmola, p. 040 830 4100