SeAMK Master Schoolin toiminta ja organisaatio | SeAMK.fi

SeAMK Master Schoolin toiminta ja organisaatio

Kaikki SeAMKin ylemmät amk-tutkinto-ohjelmat yhteen kokoava SeAMK Master School tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä osaamisen syventämiseen, laajentamiseen ja ennen kaikkea monialaiseen verkostoitumiseen.

SeAMK Master Schoolin tutkinto-ohjelmat aloittain

Master Schoolin tutkinto-ohjelmat aloittain

Opiskelu Master Schoolissa

SeAMK Master Schoolin keskiössä ovat YAMK-opiskelijat, joiden oppimista ja ammatillista kehittymistä tuetaan monialaisella yhteistyöllä. Opintojesi eri vaiheissa saat ohjausta opinto-ohjaajalta, opintojaksojen opettajilta, hakija- ja opiskelijapalveluilta. Opinnäytetyöprosessissa saat tukea yamk-yliopettajilta ja opinnäytetyöohjaajilta. Mikäli haluat laajentaa osaamistasi kansainvälisillä opinnoilla, sinua neuvoo ja auttaa kansainvälisen opetuksen palvelut. Lisäksi käytössäsi on SeAMKin opiskelijahyvinvointia lisäävät palvelut.

Suoritat YAMK-opintoja hyödyntämällä monipuolisia työskentelymenetelmiä niin kampuksella kuin verkossa. Opinnot sisältävät kuukaudessa pääsääntöisesti yhdestä kolmeen viikonloppua lähitapaamisia SeAMKin kampuksella, jolloin pääset aidosti syventämään osaamistasi palkituissa laboratorioissamme ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Lähitapaamisten määrään on mahdollista vaikuttaa henkilökohtaisella opintosuunnitelmalla, jonka laatimisessa saat tukea ja ohjausta tarpeidesi mukaan. Osa opinnoista toteutetaan myös etäosallistumismahdollisuuksin tai kokonaan verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

YAMK-opiskelijana pääset osaksi monialaista SeAMK-yhteisöä, johon kuuluvat mm. työelämälähtöiset tutkimus-ja kehittämisryhmät. Opiskelijaverkoston lisäksi voit luoda aitoja työelämäverkostoja, joista on sinulle hyötyä sekä opintojesi aikana että tulevaisuudessa. SeAMKin laajat kansainväliset asiantuntija- ja korkeakouluverkostot avaavat sinulle mahdollisuuksia kansainvälistymiseen esim. kaksoistutkinnon, vaihto- ja intensiivijaksojen, vierailevien asiantuntijoiden ja yhteistyöprojektien muodossa.

Lisätietoa SeAMK Master Schoolista

masterschool(a)seamk.fi

Opinto-ohjaaja, Master School
Essi Hauta
essi.hauta(a)seamk.fi
puh. +358408301262

Koulutuspäällikkö, Master School
Elisa Kannasto
elisa.kannasto(a)seamk.fi
puh. +358405725417