LähiTapiola-ryhmältä 100 000 euroa SeAMKille | SeAMK

LähiTapiola-ryhmältä 100 000 euroa SeAMKille

LähiTapiola-ryhmä on päättänyt lahjoittaa SeAMKille 100 000 euroa. LähiTapiola arvostaa maakunnan kehittämistä ja haluaa olla mukana toimenpiteissä, jotka edistävät Etelä-Pohjanmaan kehittymistä entisestään.

Etelä-Pohjanmaan menestyminen maakuntana on LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalle tärkeä asia. SeAMKin rooli maakunnan kehittymisessä on keskeinen ja tällä lahjoituksella haluamme olla mukana SeAMK toimintamahdollisuuksia parantamassa, toteaa toimitusjohtaja Juha Antikainen.

Osallistuminen varainkeräykseen perustuu ammattikorkeakoulujen saamaan oikeuteen kerätä varoja toimintaansa.

SeAMK varainkeräys lähestyy miljoonaa

SeAMKin, samoin kuin ympäröivän elinkeinoelämän, tavoitteena on varmistaa myönteinen tuleva kehitys ja kilpailukyky sekä tuottaa osaajia maakunnan yrityksiin ja yhteisöihin. Varainkeräys on tuonut SeAMKille lisäksi hienon mahdollisuuden vuorovaikutukseen sidosryhmien kanssa. Varainkeräys etenee myönteisessä tuulessa.

Olemme otettuja ja kiitollisia LähiTapiola-ryhmän merkittävästä lahjoituksesta, iloitsee SeAMKin rehtori Tapio Varmola.

LähiTapiolan lahjoitus tarkoittaa, että SeAMKilla on koossa tällä hetkellä 863 000 euroa. Varainkeräyksen tavoitteena oli alun perin miljoona euroa.

Uskomme, että saamme alkuperäisen tavoitteen, miljoonan euron, juhannukseen mennessä täyteen. Emme suinkaan lopeta tätä kampanjaa siihen, kun miljoona on täynnä. Jatkamme vielä kesän jälkeenkin yritysten tapaamisia, kertoo vararehtori Elina Varamäki.

Uusia asiantuntijoita digitaalisuuteen ja ruokaturvallisuuteen

Jo tähän mennessä kerätty määrä on varmistanut sen, että Seinäjoen ammattikorkeakouluun voidaan ensi vuoden alusta alkaen palkata uusia asiantuntijoita erityisesti digitaalisuuteen sekä ruokaturvallisuuteen liittyen.
Alueen yritykset ovat hienosti oivaltaneet sen, että valtion vastinrahan avulla panostus suurin piirtein tuplautuu. Valtio siis tukee alueita, jotka panostavat korkeakoulunsa kehittämiseen.

Lisätietoja:
Juha Antikainen
Toimitusjohtaja
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Sirpa Hakala-Ostensen
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Tapio Varmola
rehtori, toimitusjohtaja
SeAMK

Elina Varamäki
vararehtori
SeAMK