Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus aloitettiin innokkaasti | SeAMK

Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus aloitettiin innokkaasti

Musiikkimanagerikoulutuksen aloitusluento

Torstaina 19.1. käynnistynyt Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutus (30 op) on SeAMKin ja Arcada Yrkeshögskolanin yhteistoteutus.

Ensimmäiseen tapaamiseen kokoonnuttiin Arcadan kampukselle Arabianrantaan, ja paikalla olivat kaikki koulutukseen valitut 33 henkilöä. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja näin saatiin hyvä lähtö vuoden kestävälle koulutukselle. Vahva kansainvälisyys näkyi heti aloituksessa Music Finlandin Riku Salomaan ja Stockholm Music Cityn Björn Lindborgin esityksissä. Opintoihin kuuluvaa kehittämistehtävääkin jo vähän heräteltiin ja alan asiantuntijoista koostuva opiskelijajoukko tarttui tehtävänantoon innokkaasti.

”Toivoimme hakijoiksi niin artisteja kuin tuottajiakin eri musiikkigenreistä ja onnistuimme siinä erinomaisesti!” toteaa lehtori Jussi Kareinen, joka vastaa kokonaisuuden koordinoinnista SeAMKin osalta. ”Tämän koulutuksen ehdoton vahvuus on myös opiskelijoiden osaamisessa – rima on korkealla ja niin pitääkin”, jatkaa Kareinen. Musiikkimanagerin erikoistumiskoulutuksen seuraava kokoontuminen on Seinäjoella MARS-festivaalin yhteydessä helmikuun alussa.