SeAMK Ruoka -yksikössä monipuolisesti kansainvälisiä tapahtumia

kategoria: SeAMK Info

Ruoka-yksikön kansainvälisyysviikkoa vietettiin 11.-15.6.2018 teemalla ”Food Safety”. Kv-viikon osallistujat tulivat Liettuasta, Saksasta, Iso-Britanniasta, Kiinasta ja Alankomaista.

Viikon aikana mietittiin workshopeissa uusia yhteistyömuotoja, tutustuttiin bio- ja elintarviketekniikan laboratorioihin ja toteutettiin yritysvierailut mm. Atrialle, Mallaskosken Panimolle sekä Uppalan Kartanoon. Samalla viikolla järjestetyt Food Safety 2020 -konferenssi sekä Food Business Summit takasivat laajemmatkin verkostoitumismahdollisuudet.

Työpajatyöskentelyn tuloksia
Työpajatyöskentelyn tuloksia.
Ryhmätyöskentelyä kv-viikolla
Ryhmätyöskentelyä kv-viikolla.

Lehtori Adriana Sterian Van Hall Larenstein -ammattikorkeakoulusta Hollannista kertoi hakeneensa uusia ajatuksia omaan työhönsä SeAMK Ruoka -yksikön järjestämältä kansainväliseltä viikolta. Antoisinta ohjelmassa oli verkostoituminen SeAMKin muiden yhteistyökumppaneiden kanssa sekä yritysvierailut Atrialle ja Foodwestiin, kertoi Sterian.

Adriana Sterian
Adriana Sterian.

Lehtori Min Pang Sanda yliopistosta, Kiinasta kertoi mielenkiintoisinta olleen Lihavuus laskuun-ohjelmaan tutustuminen osana Food Safety 2020 –konferenssia. Pang kertoi oppineensa paljon oman alansa opetuksesta vieraillessaan SeAMKin bio-ja elintarviketekniikan laboratorioissa.

Min Pang
Min Pang.