Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen tiistaina SeAMK Foorumissa | SeAMK

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen tiistaina SeAMK Foorumissa

kategoria: SeAMK Info
Erkki Liikanen
Erkki Liikanen. Kuva: Pekka Karhunen

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen vierailee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ensi viikon tiistaina 16.1. luennoiden samalla SeAMK Foorumissa.

Vuodesta 2004 Suomen Pankkia johtanut Liikanen luennoi ajankohtaisesta taloustilanteesta ja eurojärjestelmän rahapolitiikasta sekä vastaa yleisön kysymyksiin. Luento järjestetään tiistaina 16.1.2018 kello 14.00 – 15.00 auditoriossa F128, Frami F:ssä Seinäjoen kampuksella.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin opetukseen liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja. Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Helmikuusta alkaen tarjoamme alueemme yrityksille, yhdistyksille ja ylipäätään kaikille asiasta kiinnostuneille yhteisen foorumin jakaa digitalisaatioon liittyviä ajatuksia ja kokemuksia. Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarja tuo Seinäjoelle useita digitalisaation asiantuntijoita, jotka kertovat oman alansa muutoksista ja trendeistä ymmärrettävästi ja innostavasti. Seminaarisarjan avaa tiistaina 13.2.2018 Suomen ehkä tunnetuin digitalisti Ville Tolvanen.