Terhi Junkkari johtamaan SeAMK Ruoka -yksikköä

kategoria: SeAMK Info
Henkilökuva.
SeAMKin yliopettaja Terhi Junkkari ja tutkijakollegat Turun ja Vaasan yliopistoista ovat perehtyneet tuotereformulointiin ruokapalvelusektorilla ja ravitsemusmerkkien ohjausvaikutukseen itsepalveluravintoloissa.

Elintarviketieteiden tohtori Terhi Junkkari on valittu SeAMK Ruoka -yksikön uudeksi johtajaksi. Nimityksestä päätti Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus kokouksessaan maanantaina 22.10.2018. Tehtävä täytetään kaksivuotiskaudeksi 2019–2020, ja Terhi Junkkari aloittaa työssään 1.1.2019.

Junkkari on työskennellyt SeAMKissa lehtorina syyslukukauden alusta lähtien. Hänellä on tieteellisen jatkotutkinnon ohella monipuolinen kokemus ruoka-alan yritystoiminnasta ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Ennen SeAMKia Junkkari on työskennellyt johtajana ohjelmistoalan yritys Analyse2:ssa ja ruokatalo Saarioinen Oy:n tuotekehityksessä. Tohtoriksi hän on väitellyt vuonna 2001 Helsingin yliopistossa.

SeAMK Ruoka -yksikön johtajaa haettiin sisäisellä haulla. Tehtävään haki määräaikaan mennessä kolme henkilöä. Yksikköä kahden vuoden ajan johtanut Leena Perämäki palaa takaisin Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoen palvelukseen.

Lisätietoja:

rehtori Tapio Varmola
040 830 4100
tapio.varmola(at)seamk.fi