SeAMKin avainkumppanit | SeAMK.fi

SeAMKin avainkumppanit

Tutustu alla tarkemmin meidän avainkumppaneihimme.

Atria - Perhetiloilta vuodesta 1903.

Atria

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

» Atrian verkkosivusto

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin logo.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari auttaa alueen yrityksiä menestymään, kasvamaan ja hakemaan kauppaa kansainvälisiltä markkinoilta. Yritysten hallitustyön kehittäminen ja kansainvälistymisosaamisen lisääminen ovat avainkeinoja kauppakamarin työssä.

Yritykset hyödyntävät laajasti kauppakamarin kansainvälistä Finncham-verkostoa, koulutustapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia.

» Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin verkkosivusto

S-kirjain ja EEPEE.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee

Eepee on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: market-, liikennemyymälä- ja polttoneste-, matkailu- ja ravitsemis- sekä auto- ja autotarvikekauppa-ala. Eepeen palveluksessa on lähes 1300 henkilöä. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esimiestyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta.

» Eepeen verkkosivusto

Yrittäjät , REtelä-Pohjanmaa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on pohjalaisten yritysten ylivoimainen edunvalvoja ja yrittäjyyden asiantuntija. Uskomme pohjalaiseen yrittäjyyteen vapaana ja vastuuta kantavana, lujatahtoisena, rohkeana ja tulevaisuuden elämänmuotona. Yrittäjä, olemme apunasi yrittäjyyden kiemuroissa – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

» Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien verkkosivusto

Prima Power.

Finn-Power Oy

Finn-Power Oy on suomalainen konevalmistaja, joka kuuluu Prima Industrie -konserniin. Yrityksen valmistamat ohutlevyntyöstökoneet ja valmistusjärjestelmät tunnetaan nimellä Prima Power.

» Prima Powerin verkkosivusto

Juustoportti.

Juustoportti

Juustoportti on kasvanut pienestä maatilajuustolasta jopa 300 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa. Jalasjärven meijeritiellä voit työskennellä erilaisissa tuotannon tehtävissä sekä asiantuntija ja esimiestehtävissä. Jalasjärven Pentinmäessä sijaitseva liikennemyymälä tarjoaa työmahdollisuuksia niin keittiön, myymälän kuin salin puolella. Lisätietoa Juustoportista sekä avoimet työpaikkamme löydät verkkosivuiltamme.

» Juustoportin verkkosivusto

MSK Group.

MSK Group

MSK Group on monialainen, kansainvälinen perheyritys, jonka emoyhtiö ja kuusi tytäryhtiötä työllistävät 800 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta Suomessa, Saksassa ja Slovakiassa. Konsernissamme on monia kiinnostavia työtehtäviä ja mahdollisuuksia osaaville henkilöille ja myös mielenkiintoisia aiheita opinnäytetöihin.

» MSK Groupin verkkosivusto

Oma SP, lähellä ja läsnä.

Oma Säästöpankki

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme konttoreiden ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi.

» Oma Säästöpankin verkkosivusto

OP Etelä-Pohjanmaa.

OP Etelä-Pohjanmaa

OP Etelä-Pohjanmaa on suomalaiseen OP Ryhmään kuuluva täyden palvelun pankki. Tarjoamme saman katon alta pankki-, sijoitus-, kiinteistönvälitys- ja vakuutuspalveluiden koko kirjon.

» OP Etelä-Pohjanmaan verkkosivusto

Pesmel.

Pesmel

Pesmel on kansainvälinen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava yritys, jonka asiakkaina ovat maailman suurimmat sellu- ja paperi-, teräs- ja alumiinitehtaat sekä rengasteollisuus. Yrityksen suunnittelee ja valmistaa kuljetin-, pakkaus- ja varastojärjestelmiä. Pesmel on yksi maailman johtavista automaattisten järjestelmien ja sisäisen logistiikan asiantuntijoista.

» Pesmelin verkkosivusto

Valio.

Valio Oy, Seinäjoen tehdas

Suomalaisista raaka-aineista kotimaisella työllä lähiruokaa pellolta tehtaaseen ja tehtaasta kauppaan. Valio on valittu useana vuonna vastuullisimmaksi brändiksi. Haluamme pitää Suomen elinvoimaisena ja tavoitteemme on nollata maidon hiilijalanjälki vuoteen 2035 mennessä. Valmistamme Seinäjoen tehtaalla mm. rasvoja, tuoretuotteita sekä lisäarvojauheita.

» Valion verkkosivusto

Jos haluat lisätietoa SeAMKin avainkumppanuudesta tai muusta yhteistyöstä, niin ota meihin yhteyttä!