Yrittäjä, lähde vaihtoon tai ryhdy mentoriksi! | SeAMK

Yrittäjä, lähde vaihtoon tai ryhdy mentoriksi!

kategoria: Yrityksille
Kuvassa Erasmus for Young Entrenepreurs -ohjelman kansainvälistä tiimiä.
Kuvassa Erasmus for Young Entrenepreurs -ohjelman kansainvälistä tiimiä.

SeAMK toimii yhtenä yhteyspisteenä Erasmus nuorille yrittäjille -vaihto-ohjelmassa, jonka kautta alkavat yrittäjät voivat lähteä ulkomaille vaihtoon ja kokeneet yrittäjät voivat ryhtyä mentoreiksi Suomeen saapuville eurooppalaisille yrittäjille. SeAMK on ohjelmassa mukana Startup2-hankkeen kautta yhtenä lähes 200 yhteyspisteestä, jonka kautta ohjelmaan voi hakea. Etsimme ohjelmaan sekä alkavia että kokeneempia yrittäjiä.

Vaihtoon voivat hakea kaikki alkavat yrittäjät, joilla on yrittäjyyskokemusta alle kolme vuotta. Isäntäyrityksiksi voivat hakea kokeneet yrittäjät, joilla yrittäjyyskokemusta on karttunut vähintään kolme vuotta.

Vaihto tarjoaa molemmille tilaisuuden kansainvälistymiseen ja uusien yhteistyö- ja markkinamahdollisuuksien kartoittamiseen. Alkava yrittäjä saa tietoa yrittäjyydestä ja mahdollisuuden kehittää omaa yritystoimintaansa. Kokenut yrittäjä saa uusia näkökulmia yritystoimintaansa ja kokemuksen mentorina toimimisesta.

Sekä alkava että kokenut yrittäjä voi hakea vaihto-ohjelmaan Erasmus nuorille yrittäjille –verkkosivuilla. Kumpikin yrittäjä saa hakiessaan määritellä esimerkiksi mieluisimman kohdemaan ja vaihtojakson keston. Kun yrittäjä on rekisteröitynyt, etsitään hänelle sopiva vastapari. Vaihto toteutuu, jos sopiva vastapari löytyy.

Mikäli kiinnostuit, olethan yhteydessä! Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin, ja autamme hakemuksen täytössä.

Ota yhteyttä:

Pauliina Mäntylä
projektipäällikkö
040 830 0447
pauliina.mantyla2@seamk.fi