SeAMK Foorumissa murretaan tänä vuonna myyttejä

Auditorio

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja.

Vuonna 2019 SeAMK Foorumissa murretaan myyttejä (*Arkikielessä myytillä tarkoitetaan esimerkiksi uskomusta, harhakäsitystä tai jotain järkiperusteita vailla olevaa)!

SeAMK Foorumissa myytit ovat yleisesti kuultuja väitteitä, joita ovat purkamassa paloiksi mielenkiintoiset asiantuntijavieraat. Kevään ensimmäinen myytti tarjoillaan pureksittavaksi keskiviikkona 6. helmikuuta, jolloin yliopettajallamme Jenni Kulmalalla on aiheenaan “Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä”.

Maaliskuussa miesten puhumattomuuteen ja tunneilmaisuun tartutaan tutkimusta, kokemusta, dialogia ja näyttelijäntyötä yhdistävän nelikon voimin. Psykoterapeutti, yrittäjä Jari Hautamäki, professori Leo Nyqvist, tutkija Henri Hyvönen ja näyttelijä Ville Orttenvuori haastavat tuolloin myös yleisön mukaan keskusteluun.

Kevätkausi päättyy 7. toukokuuta taloustieteilijä Mika Pantzarin (Helsingin yliopisto) vierailuun. Tuolloin tarkastelussa on myytti ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.”

Syyskauden ohjelma täydentyy kevään aikana.

SeAMK Foorumi – Murretaan myyttejä! Ohjelma ja teemat:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

6.2. ”Vanheneminen on kurjaa ja sitä pitää hävetä.” Myyttiä murtamassa yliopettaja Jenni Kulmala, SeAMK (Kampustalo C0062/auditorio)

27.3. ”Mies ei puhu eikä näytä tunteita.” Myyttiä murtamassa Jari Hautamäki, Leo Nyqvist, Henri Hyvönen ja Ville Orttenvuori

7.5. ”Kuluttajan pienet teot pelastavat maailman.” Myyttiä murtamassa Mika Pantzar, Helsingin yliopisto

11.9.

23.10.

13.11.

11.12.