SeAMK Foorumi -luentoja Seinäjoella | SeAMK

SeAMK Foorumi

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja. Viime vuosina SeAMK Foorumi on syventynyt muun muassa digitalisaatioon, myyttien murtamiseen eri aloilla sekä viime vuonna (2020) tulevaisuuden näkymiin.

Vuoden 2021 syksyllä SeAMK Foorumi pureutuu vastuullisuuteen ja turvallisuuteen neljän esityksen voimalla. Globaalien haasteiden edessä toimintamme vastuullisuus ja muut huomioiva turvallisuus ovat nousseet ensiarvoisen tärkeiksi. Perehdymme siihen, mitkä ovat päivänpolttavia vastuullisuus- ja turvallisuuskysymyksiä eri aloilla ja mitä niiden eteen tehdään.

SeAMK Foorumin esitykset toteutetaan suorina verkkolähetyksinä SeAMKin YouTube-kanavalla. Tilaisuudet ovat kello 14.30 – 16.00 sisältäen esityksen sekä keskustelun.

Suorat katselulinkit esityksiin löytyvät alla olevasta ohjelmasta sekä tapahtumakalenterista.

SeAMK Foorumi – Vastuullisuus ja turvallisuus, ohjelma 2021:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

16.9.2021: Kyberturvallisuus ja teollisuuden tietoturva: Mika Lindberg, toimitusjohtaja / Opsec Oy (https://youtu.be/5e_7llSrbpk)

14.10.2021: Vastuullisuusviestinnän ABC – näin pääset vauhtiin organisaatiossasi: johtava asiantuntija Pasi Nokelainen, viestintätoimisto Kas Kas Media

11.11.2021: Vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus: SeAMKin asiantuntijat Kari Laasasenaho, Gun Wirtanen ja Ilkka Latomäki

9.12.2021: Vastuullisuus ja turvallisuus sosiaali- ja terveysalalla

SeAMK Foorumin tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia

Yhteyshenkilö

SeAMK placeholder kuva

Tuomas Rauhala

Viestinnän asiantuntija

sähköposti

Tuomas.Rauhala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302155