SeAMK Foorumi -luentoja Seinäjoella | SeAMK

SeAMK Foorumi

SeAMK Foorumi -luentosarja on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja. Viime vuosina SeAMK Foorumi on syventynyt muun muassa digitalisaatioon, myyttien murtamiseen eri aloilla sekä viime vuonna (2020) tulevaisuuden näkymiin.

Vuoden 2021 syksyllä SeAMK Foorumi pureutuu vastuullisuuteen ja turvallisuuteen neljän esityksen voimalla. Globaalien haasteiden edessä toimintamme vastuullisuus ja muut huomioiva turvallisuus ovat nousseet ensiarvoisen tärkeiksi. Perehdymme siihen, mitkä ovat päivänpolttavia vastuullisuus- ja turvallisuuskysymyksiä eri aloilla ja mitä niiden eteen tehdään.

SeAMK Foorumi järjestetään koronatilanteen salliessa hybriditoteutuksena: auditoriossa F128 (Frami F) sekä mahdollisuus seurata verkkolähetyksenä SeAMKin YouTube-kanavalla. Tilaisuudet ovat kello 14.30 – 16.00 sisältäen esityksen sekä keskustelun.

Varasuunnitelmana toteutetaan pelkkä striimi etäyhteyksin. Ajantasaiset tiedot ja muutokset julkaistaan tällä sivulla sekä SeAMKin uutiskanavissa.

SeAMK Foorumi – Vastuullisuus ja turvallisuus, ohjelma 2021:

(tietoja päivitetään niiden varmistuttua, pidätämme oikeudet muutoksiin)

16.9.2021: Tietoturva teollisuudessa ja IoT:ssä

14.10.2021: Yritysten vastuullisuus ja siitä viestiminen

11.11.2021: Vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus

9.12.2021: Vastuullisuus ja turvallisuus sosiaali- ja terveysalalla

SeAMK Foorumin tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia

Yhteyshenkilö

Tuomas Rauhala

Viestinnän asiantuntija

sähköposti

Tuomas.Rauhala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302155