SeAMK Foorumi

SeAMK Foorumi on perinteikäs asiantuntijaluento- ja tapahtumasarja, jonka tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Monimuotoisesti esitettävät, ajankohtaiset aiheet kytkeytyvät SeAMKin koulutukseen sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan, ja osallistujille on varmasti kotiinviemisinä uutta tietoa, ideoita ja näkökulmia.

Viime vuosina SeAMK Foorumi on syventynyt vuoden ajan tiettyyn teemaan – muun muassa digitalisaatioon, myyttien murtamiseen eri aloilla, tulevaisuustyöhön sekä vastuullisuuteen ja turvallisuuteen. Vuonna 2022 SeAMKin 30-vuotisjuhlafoorumeiden puhujina nähtiin tunnettu lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, Leijonat olympiavoittoon ja kolmeen MM-kultaan valmentanut Jukka Jalonen sekä Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

SeAMK Foorumit järjestetään SeAMK Kampuksen tiloissa Seinäjoella. Usein SeAMK Foorumi voidaan tarjota myös verkossa etäyhteyksillä seurattavaksi. Tästä mahdollisuudesta kerrotaan erikseen kunkin tapahtuman yhteydessä. Tilaisuuksiin saatetaan myös vaatia ilmoittautuminen.

Tutustu tuleviin tapahtumiin alla olevasta kalenterista.

Yhteyshenkilö

Henkilökuva.

Tuomas Rauhala

Viestinnän asiantuntija

sähköposti

Tuomas.Rauhala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302155

Joni-Petteri Tuhkanen

AV-tuottaja

sähköposti

Joni-Petteri.Tuhkanen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302030