SeAMK Foorumi -luentoja Seinäjoella | SeAMK

SeAMK Foorumi

Seinäjoen ammattikorkeakoulu juhlii vuoden 2022 aikana 30 toimintavuottaan. Juhlavuosi huomioidaan perinteikkään SeAMK Foorumi -asiantuntijaluentosarjan ohjelmassa.

SeAMK Foorumit ovat kaikille avoimia, SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuvia esitelmiä ja asiantuntijaluentoja. Viime vuosina SeAMK Foorumi on syventynyt vuoden ajan tiettyyn teemaan – muun muassa digitalisaatioon, myyttien murtamiseen eri aloilla, tulevaisuustyöhön sekä vastuullisuuteen ja turvallisuuteen.

SeAMK 30 -juhlafoorumeita järjestetään kaksi keväällä ja kaksi syksyllä. Kuhunkin Foorumiin kutsumme pääpuhujaksi SeAMKin koulutus- sekä tutkimus- ja kehittämisalojen kärkinimiä. Tilaisuuksissa luodaan myös katsaus SeAMKin historiaan ja ajankohtaiseen toimintaan.

Juhlavuoden sarjan aloittaa 19.4. tunnettu lastenpsykiatrian erikoislääkäri, professori Jari Sinkkonen luennollaan lapsuuden kiintymyssuhteista ja niiden vaikutuksesta ihmisen elämään.

SeAMK Foorumit järjestetään 400 hengen Seinäjokisalissa koronatilanteen edellyttämin järjestelyin. Foorumit tarjotaan myös suorina verkkolähetyksinä SeAMKin YouTube-kanavalla. Ohjelmaa täydennetään.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

19.4.2022 klo 13-15 (kahvitarjoilu 14.30-15): Jari Sinkkonen, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, professori
Auditorio F128, Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki
Ilmoittaudu mukaan

Yhteyshenkilö

Silmälasipäinen mies seisoo sivuttain kädet puuskassa.

Tuomas Rauhala

Viestinnän asiantuntija

sähköposti

Tuomas.Rauhala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302155