SeAMK Foorumi: Ville Tolvanen – Digitalisaatio on NYT! | SeAMK

SeAMK Foorumi: Ville Tolvanen - Digitalisaatio on NYT!

Aika: 13.2.2018, klo 16-18
Paikka: Frami F128, Kampusranta 11, Seinäjoki

Liike-elämän digitalisaatiota edistävän Digitalist-verkoston perustaja ja pörssiyhtiö Digitalist Groupin toimitusjohtaja Ville Tolvanen avaa SeAMK Foorumin Digitalisaatio on NYT! -seminaarisarjan tiistaina 13. helmikuuta.

Seminaarisarja tuo vuoden aikana Seinäjoelle useita digitalisaation asiantuntijoita, jotka kertovat oman alansa muutoksista ja trendeistä ymmärrettävästi ja innostavasti. Sarjan avaajana Tolvanen on henkilö paikallaan.

Hän on digitalisti, yrittäjä ja yritysmuotoilija, joka aktiivisuudellaan, avoimuudellaan ja rohkeilla mielipiteillään on herätellyt yleisöä digiaikaan. Tolvasen suosittu blogi ja vuorovaikutteinen tyyli ovat nostaneet hänet muun muassa maailman kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi markkinointijohtajaksi sosiaalisessa mediassa Forbesin verkkopalvelussa julkaisemassa tutkimuksessa.

SeAMK Foorumissa Tolvanen puhuu seminaarisarjan nimen mukaisesti aiheesta Digitalisaatio on NYT! Foorumin tulevat aiheet pureutuvat muun muassa älykkääseen ruuantuotantoon, digitalisaatioon pk-teollisuudessa, tekoälyyn ja tulevaisuuden työhön.

Seminaarisarjalla SeAMK haluaa tarjota alueemme yrityksille, yhdistyksille ja kaikille asiasta kiinnostuneille yhteisen foorumin jakaa digitalisaatioon liittyviä ajatuksia ja kokemuksia. SeAMKin eri yksiköiden isännöimät tilaisuudet avaa talon oma asiantuntija, ja esityksen jälkeen jää aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Luennot järjestetään auditoriossa F128 (Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki) kello 16-18 ellei muuta ole ilmoitettu. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.

Ville Tolvasen esiintyminen SeAMK Foorumissa lähetetään myös suorana SeAMK Live -kanavalla.

 

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi