Töihin tai työharjoitteluun Kuusiolinna Terveyteen Alavudelle, Kuortaneelle, Soiniin ja Ähtäriin

Julkaistu 13.11.2023, Haku päättyy 31.5.2024

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa.

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissämme tarpeen mukaan, esimerkiksi kotihoidossa, osastolla, tehostetussa palveluasumisessa, suun terveydenhuollossa, lastensuojelussa tai kehitysvammaisten parissa. Tehtäväkuvassa huomioimme opintopisteet. Kuusiolinnassa on myös tarjolla työharjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Ota yhteyttä ja hae rohkeasti töihin jo opintojen ohella!

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 31.5.2024
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.kuusiolinna.fi/
Yhteystiedot: Rekrytointi, 0406416796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi