Kansainvälisyys tärkeä painopiste | SeAMK

Kansainvälisyys

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on jo vuosikymmenien ajan tehnyt kattavaa kansainvälistä yhteistyötä Suomessa ja ympäri maailmaa. Yhteistyötä kanssamme tekee yli 200 korkeakoulua eri maanosissa. Mukana yhteistyössä on myös lukuisia verkostoja, joissa SeAMK omalla panoksellaan vaikuttaa kansainvälisen ja kansallisen korkeakoulutuksen edistämiseen.

Kansainvälisyys osana strategiaa

SeAMKin strategiassa kansainvälinen toiminta, on yksi keskeisimpiä painopisteitä. Kansainvälisellä toiminnalla tavoitteenamme on koulutuksen, tutkimuksen, työelämän ja ympäröivän yhteiskunnan kehittäminen. Tekemämme kansainvälistymistyö on saanut kiitosta osakseen aina ministeriötasoa myöten. Opetusministeriö onkin palkinnut SeAMKin kansainvälisen toiminnan kolmeen otteeseen.

SeAMKin yhteistyökorkeakoulut

Strategiset kansainväliset yhteistyökorkeakoulut

SeAMKilla on strategisia kansainvälisiä yhteistyökorkeakouluja, joiden kanssa teemme monipuolista alat ylittävää pitkäjänteistä yhteistyötä. Vuosien aikana olemme luoneet, ylläpitäneet ja kehittäneet yhteistyötä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyväksi. Esimerkiksi kaksoistutkinnot, TKI-yhteistyö, yhteistyö korkeakoulun ja alueen painopistealoilla, opiskelija- ja opettajaliikkuvuus sekä kansainvälisten koulutusohjelmien kehittäminen, ovat muodostuneet yhteistyömme hedelminä.

SeAMKin keskeiset strategiset yhteistyökumppanit ovat Aschaffenburg UAS ja Rosenheim UAS Saksassa sekä Chiba University Japanissa. SeAMK kuuluu myös useihin ala- tai koulutusohjelmakohtaisiin tai SeAMK-tasoisiin kumppanuusverkostoihin.

Verkostot

Verkostoituminen kansainvälisesti ja kansallisesti on SeAMKin kansainvälisen toiminnan edellytys. Kuulumme monipuolisiin verkostoihin, joiden kautta on mahdollista kehittää korkeakoulutoimintaa Suomessa ja ulkomailla. Samalla verkostot tarjoavat mahdollisuuden ylläpitää laajaa kontaktiverkostoamme. Alapuolelta löydät esimerkkejä verkostoista ja voit tutustua niihin tarkemmin.

Lisätietoja SeAMKin kansainvälisyyteen liittyen

Marjo Arola

Tiimiesimies, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

erikoisala: Henkilöstövaihdot, korkeakoulujen väliset sopimukset

sähköposti

Marjo.Arola(a)seamk.fi

puhelin

+358408304216

Kaisa Paavola

Koordinaattori, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

sähköposti

Kaisa.Paavola(a)seamk.fi

puhelin

+358408300364

Tiina Ojanperä

Koordinaattori, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

erikoisala: Euroopasta saapuvat opiskelijat

sähköposti

Tiina.Ojanpera(a)seamk.fi

puhelin

+358406807100

Tiina Välimäki

Koordinaattori, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

erikoisala: Eurooppaan lähtevät opiskelijat

sähköposti

Tiina.Valimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304127