Kansainvälisyys

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kansainvälisyys ja kansainvälinen yhteistyö ovat tärkeä osa opetus- ja TKI-toimintaa. SeAMKilla on lähes 200 yhteistyökorkeakoulua Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa. Kansainvälistä yhteistyötä toteutetaan myös verkostojen kautta. Pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä ja laaja-alainen yhteistyöverkosto luovat mahdollisuuden tarjota sekä opiskelijoille että henkilöstölle monipuolisia kansainvälisyysmahdollisuuksia osana opiskelua tai työskentelyä SeAMKissa.

Kansainvälisyys osana strategiaa

SeAMKin visio, “Kansainvälinen ja yrittäjähenkinen – paras korkeakoulu opiskelijalle”, näkyy vahvasti strategiassa. Kansainvälisen toiminnan tavoitteena on koulutuksen, tutkimuksen, työelämän ja ympäröivän yhteiskunnan kehittäminen. SeAMK on tehnyt pitkäjänteistä työtä kansainvälisyyden edistämiseksi aina perustamisestaan lähtien ja Opetusministeriö onkin palkinnut SeAMKin kansainvälisen toiminnan kolmesti. Kansainvälisen toiminnan laatua ja merkityksellisyyttä kuvaavat myös Eramus-ohjelman peruskirja ja siihen liittyvä Erasmus Policy Statement.

Ulkomaiset yhteistyökorkeakoulut ja verkostot

SeAMK tekee monipuolista yhteistyötä ulkomaisten yhteistyökorkeakoulujensa kanssa. Yhteistyömuotoja ovat mm. opiskelija- ja henkilökuntaliikkuvuus, kaksoistutkintoyhteistyö ja yhteiset koulutuksen kehittämishankkeet sekä TKI-hankkeet. SeAMK toimii lisäksi aktiivisesti monissa verkostoissa edistääkseen kansainvälisyyttään.

Lisätietoja SeAMKin kansainvälisyyteen liittyen

Marjo Arola

Kansainvälisyyspäällikkö, Kansainvälisen opetuksen palvelut

erikoisala: Henkilöstövaihdot ja sopimukset

sähköposti

Marjo.Arola(a)seamk.fi

puhelin

+358408304216

Nainen seisoo kädet taskuissa.

Tiina Välimäki

Koordinaattori, Kansainvälisen opetuksen palvelut

erikoisala: Vaihtoon lähtevät opiskelijat

sähköposti

Tiina.Valimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304127

Henkilö hymyilee sininen poncho päällään.

Jonna-Maria Peltoniemi

Koordinaattori, kv-opetuksen palvelut

erikoisala: Vaihtoon saapuvat opiskelijat

sähköposti

Jonna-Maria.Peltoniemi(a)seamk.fi

puhelin

+358408302059

Andres Mendez

Kv-fasilitaattori, Kansainvälisen opetuksen palvelut

sähköposti

Andres.Mendez(a)seamk.fi

puhelin

+358408300396

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä  ja mahdollista äänivastinetta.)