Tietoa SeAMKista

SeAMK on täynnä toimintaa ja tekoja. Voit tutustua tässä osiossa tarkemmin SeAMKin organisaatioon ja toimintaan.

Avoimet työpaikat SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee n. 4800 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. Korkeakoulumme on laajan asiantuntijajoukon hyvä työyhteisö, jossa arvostetaan ja kuunnellaan toisia. Yhteisössämme vallitseekin SeAMK-henki. SeAMKilaisten joukkoon on myös uusien työntekijöiden mukava tulla mukaan.

Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat löydät oheisesta linkistä. Meille voit lähettää myös avoimen hakemuksen, josta käy ilmi osaamisesi ja sinua kiinnostavat työtehtävät. SeAMK hyödyntää rekrytoinnissa sähköistä järjestelmää. Hakuilmoituksen linkistä pääset työpaikan hakulomakkeeseen. Ensimmäisellä kerralla ohjelma tallentaa käyttäjätunnuksen, jonka saat automaattisesti hakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tällä tunnuksella voit myöhemmin muuttaa tai täydentää hakulomaketta haun päättymiseen saakka. Voit myös käyttää hakulomaketta pohjana myöhemmissä työpaikkahauissa.

Hakuvaiheessa ei tarvitse liittää hakulomakkeeseen tutkinto- tai työtodistuksia. Todistukset katsotaan mahdollisesti haastattelussa sekä valitun kohdalla ennen työsopimuksen tekemistä.