AMK-tutkinnot

Tutustu Seinäjoen ammattikorkeakoulussa tarjolla oleviin AMK-tutkintoihin! Koulutusta tutkintoihin on tarjolla kuudella eri koulutusalalla.

Ammattikorkeakouluun voi jatkaa ammatillisen koulutuksen tai lukion jälkeen. Päätoimiselta opiskelijalta tutkinnon opiskeluun kuluu keskimäärin 3,5 - 4 vuotta.
Ammattikorkeakouluopinnot jaetaan päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen.

Päivätoteutus

Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväaikaan. Opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi. AMK-tutkintoon johtavissa päiväopinnoissa käytetään monenlaisia opiskelutapoja. Ryhmätyöt, virtuaaliyritykset, projektipajat, yritystallit, työharjoittelut ja laboratoriotyöt ovat osa niistä.

Monimuotototeutus

AMK-tutkinnon voi opiskella myös monimuotototeutuksena. Opinnot on suunniteltu silloin pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa. Monimuotototeutuksena tarjottavat tutkinto-ohjelmat vaihtelevat vuosittain. Lähiopetus monimuotototeutuksissa vaihtelee tutkinto-ohjelmittain: lähiopetusta voidaan järjestää iltaisin, viikonloppuisin tai arkipäivinä päiväsaikaan. Koulutus sisältää usein lisäksi verkko-opintoja ja itsenäistä opiskelua.

Tutustu SeAMKin AMK-tutkintoon tähtääviin koulutuksiin:

Apua hakemiseen saat Hakijapalveluista

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501

Tutustu koulutusaloihimme

Näin haet SeAMKiin

Opintopolku.fi