Täydennä osaamistasi

Onko yrityksellänne tai yhteisöllänne tarvetta kehittää henkilöstön osaamista? Tarvitsetteko ajantasaista täsmäkoulutusta tai tutkintoon johtavaa koulutusta? Seinäjoen ammattikorkeakoulu on oikea kouluttaja yrityksenne tai organisaationne tarpeisiin.

SeAMKin koulutustarjonnasta löytyy kattava valikoima lyhyitä tai pidempiä opintokokonaisuuksia ja kokonaisia tutkintoja. Työelämälähtöisenä korkeakouluna tunnemme yrityselämän tarpeet ja vaatimukset. Ottakaa yhteyttä, niin voidaan valita yrityksenne tai organisaationne tarpeisiin soveltuva koulutus.

Koulutustarjonta osaamisesi täydentämiseen

SeAMKissa on tarjolla koulutusta nuorille ja aikuisille sekä suomeksi että englanniksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen ohella SeAMKissa on mahdollista saada koulutusta avoimen AMK:n ja täydennyskoulutuksen merkeissä. Kuuden eri koulutusalan tarjontamme taas mahdollistaa osaamisen täydentämisen myös uusille urille.

AMK-tutkintoja SeAMKissa on tarjolla kaikkiaan 18 erilaista ja ylempiä AMK-tutkintoja 8 kappaletta. Näistä suuressa osassa opiskelu on mahdollista monimuoto-opintoina eli tutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Valikoimassamme on myös erilaisia avoimen AMK:n opintoja. Avoimen AMK:n opinnoissa on mahdollista opiskella yksittäisiä korkeakouluopintoja täydentäen siten osaamista.

Tiivis yritysyhteistyö

Yritysyhteistyömme yhtenä merkittävänä osana on laadukas ja monipuolinen täydennyskoulutus. Koulutukset laaditaan usein yhteistyössä alueemme työelämän kanssa ja niillä pyritään vastaamaan työelämän vaatimuksiin. Täydennyskoulutus on yrityksille mainio mahdollisuus kehittää henkilöstönsä osaamista ja tietotaitoa tehokkaasti.

Lisätietoa osaamisen täydentämisestä

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253