Alumnitoiminta

Haluatko kuulla entisen opiskelupaikkasi kuulumisia ja verkostoitua entisten opiskelukavereidesi kanssa? Tai kiinnostaisiko sinua kuulla mahdollisuuksista päivittää osaamistasi?

Yhteydenpidon SeAMKin ja sinun välillä ei tarvitse loppua sinä päivänä, kun saat tutkintopaperit käteesi. Valmistuttuasi olet yhä SeAMKilainen. Opiskelujen sijaan sinulle on tarjolla rooli SeAMK Alumnina. Päivitä meille yhteystietosi, jotta et jää paitsi alumniuutisista tai -tapahtumista.

SeAMKin alumnitilaisuudet

Alumneja kutsutaan mukaan SeAMKin erilaisiin tapahtumiin, ja alumneille järjestetään myös omia tilaisuuksiaan. Alumneille suunnatuista tapahtumista kerrotaan tällä sivulla.

Avoimista tapahtumista suosittuja ovat olleet muun muassa SeAMK Foorumit. SeAMK Foorumeiden tulevan tarjonnan löydät tapahtumakalenterista tämän sivun lopusta.

SeAMK Alumnit

SeAMK Alumnit ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistuneita ja AMK-tutkinnon tai ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneita. Alumnitoimintaa kehitetään parhaillaan eteenpäin ja uusia jäseniä tuoreine näkökulmineen ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tule mukaan osaksi SeAMK Alumnit -yhteisöä – osallistu alumnitoimintaan!

Täyttämällä lomakkeen annat samalla luvan tallentaa yhteystietosi SeAMKin alumnirekisteriin sekä käyttää niitä SeAMKin tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Lähetämme alumnirekisteriin liittyneille uutiskirjeen noin 2-4 kertaa vuodessa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Lisätietoja: SeAMK tietosuoja

Yrittäjäalumnit

Oletko yrittäjä? Muun alumnitoiminnan lisäksi voit liittyä mukaan SeAMKin yrittäjäalumnien jakelulistalle, jonka kautta saat tietoa erityisesti yrittäjille suunnatuista tilaisuuksista ja palveluista tai vaikkapa mahdollisuudesta toimia yrittäjäksi aikovan opiskelijan mentorina. Lisätietoja SeAMKin yrittäjäalumnitoiminnasta saat asiantuntija, TKI Mika Koivupuistolta (etunimi.sukunimi(at)seamk.fi).

Etuja SeAMKin alumnille

SeAMK Kirjasto

SeAMK Kirjaston painetut kokoelmat ovat käytössäsi myös valmistumisen jälkeen. Lisäksi kirjasto tarjoaa 20 % alennuksen Varaa informaatikko -palvelusta.

Voit varata ajan informaatikolta, kun tarvitset apua tiedonhakuaiheen jäsentämiseen, tiedonlähteiden valintaan ja arviointiin. Palvelu on käytettävissä myös etäyhteydellä.

Lue lisää »

Alennusta SeAMK-tuotteista

SeAMKin alumnina saat SeAMKin tuotteista -20 % alennuksen ostaessasi tuotteen SeAMKin Opiskelijapalvelujen palvelutiskiltä (Frami F, 2. kerros). Muista mainita ostohetkellä olevasti SeAMKin alumni. Tuotteita on saatavissa rajattu erä. Valikoima vaihtelee.

Vuoden alumni 2022: Le Anh

Seinäjoen ammattikorkeakoulun vuoden 2022 alumniksi on valittu sairaanhoitaja (AMK) Le Anh. Hän valmistui SeAMKin englanninkielisestä Nursing-ohjelmasta syksyllä 2020 ja työskentelee Helsingissä Kirurgisen sairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla.

A young man in a blue collared shirt stands with a diploma in his hand.
Nurse Le Anh is SeAMK’s Alumnus of the Year 2022.

SeAMKin vuoden alumni on SeAMKissa tutkinnon suorittanut henkilö, joka tekee omalla alallaan merkityksellistä työtä. Hän edistää osaltaan työelämän ja SeAMKin vuorovaikutusta sekä tuo korkeakoulua esille positiivisella tavalla. Tänä vuonna valinnassa nostettiin erityiskriteerinä esille kansainvälisyys tai kansainvälinen toiminta, jolla tarkoitetaan muun muassa sitä, että henkilö on edistänyt alueen tai yhteisön kansainvälistä toimintaa tai kykyä toimia monikulttuurisessa yhteisössä.

Henkilöstön antamista esityksistä lopullisen valinnan vuoden alumniksi teki SeAMKin alumnityöryhmä yhdessä korkeakoulun johdon kanssa.

“Le Anh tuo esille SeAMKin toimintaa ja Nursing-tutkinto-ohjelmaa sosiaalisessa mediassa sekä omassa työssään. Myös vietnamilaisten yhteisössä Suomessa hän on ollut aktiivinen SeAMKilainen. Le Anh toimii myös mentorina kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille”, rehtori Jaakko Hallila kiittää uutta vuoden alumnia.

Lue koko uutinen täältä »

Vuoden alumni 2021: Iiro Takala

SeAMK on lähes 30-vuotisessa toiminnassaan valinnut ensimmäisen kerran vuoden alumnin. Hän on SeAMKin liiketalouden tutkinto-ohjelmasta vuonna 2011 valmistunut Iiro Takala. 

Mies puvussa kunniakirja käsissään.
Iiro Takala palkittiin SeAMKin Valmistuneiden juhlassa maanantaina 20.12.2021

Seinäjoen ammattikorkeakoulun ensimmäiseksi vuoden alumniksi on valittu kauppias Iiro Takala, joka on valmistunut liiketalouden tradenomiksi vuonna 2011. Iiro Takalalla on vahva yrittäjätausta, ja hän toimii K-Rauta-kauppiaana Seinäjoella ja Lapualla.

“Iiro Takala yrittäjänä edistää aktiivisesti työelämän ja SeAMKin vuorovaikutusta sekä tekee merkittävää paikallista ja alueellista työtä. Hän kehittää aktiivisesti uutta ja on säännöllisesti yhteydessä SeAMKiin. Iiro Takalassa ja hänen aktiivisessa toiminnassaan yhdistyvät mainiosti vuoden alumnin kriteerit”, kiittelee rehtori Jaakko Hallila uutta vuoden alumnia.”

“Iiro Takala yrittäjänä edistää aktiivisesti työelämän ja SeAMKin vuorovaikutusta sekä tekee merkittävää paikallista ja alueellista työtä. Hän kehittää aktiivisesti uutta ja on säännöllisesti yhteydessä SeAMKiin. Iiro Takalassa ja hänen aktiivisessa toiminnassaan yhdistyvät mainiosti vuoden alumnin kriteerit”, kiittelee rehtori Jaakko Hallila uutta vuoden alumnia.”

Lue koko uutinen täältä »

SeAMK Blogit

Lue SeAMKin alumnien tarinoita blogisivustoltamme!

Lisätietoja alumnitoiminnasta

Mervi Lehtola

Osaamisen kehittämisen päällikkö ja työsuojelupäällikkö

sähköposti

mervi.lehtola(a)seamk.fi

puhelin

+358408302365

Henkilökuva Elisa Kannastosta.

Elisa Kannasto

Koulutuspäällikkö, Master School

sähköposti

Elisa.Kannasto(a)seamk.fi

puhelin

+358405725417

Henkilökuva.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

Marjo Vistiaho

Aluekehittäjä

sähköposti

Marjo.Vistiaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302127

Kiinnostaisiko sinua toimia opiskelijan mentorina? Lue lisää!