SeAMK työnantajana

Seinäjoen ammattikorkeakoulun tehtävänä on osaamisen, kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin kasvattaminen. Monialaiseen korkeakouluyhteisöömme kuuluu lähes 5000 opiskelijaa ja 400 työntekijää.

Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta sekä tasokkaat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalvelut mahdollistavat SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. SeAMKin toiminta kattaa seuraavat alat: sosiaali- ja terveysala, liiketalouden ala, tekniikan ala, luonnonvara-ala, kulttuuriala sekä ravitsemisala.

SeAMK, paras korkeakoulu opiskelijalle

SeAMK suuntaa opetus- ja TKI-toimintaansa sekä verkostojaan painoalojen mukaan, jotka ovat yhtenevät Etelä-Pohjanmaan korkeakoulustrategian  sekä maakuntasuunnitelman ja -ohjelman  painoalojen kanssa. Painoalojen sisällä SeAMKin vahvuusalat ovat ruokaturvallisuus, digitaalinen valmistus ja teollinen internet, hyvinvointiteknologia sekä kasvuyrittäjyys ja omistajanvaihdokset. SeAMK haluaa olla visionsa mukaisesti olla paras korkeakoulu opiskelijalle.

Kaksi henkilöä fläppitaulun äärellä, muita henkilöitä istuu katsomassa.

Haluatko SeAMKilaiseksi?

SeAMKilaisena saat tehdä työtä, jolla on merkitystä ja vaikutusta. Pääset työskentelemään huippuporukan kanssa laadukkaassa ympäristössä. Upea SeAMK Kampuksemme sijaitsee Framin alueella Seinäjoen jokirannassa, joen molemmin puolin. Kampukseltamme on kävelymatka keskustaan ja rautatieasemalle. Tutustu SeAMK Kampukseen täällä »

Arvot toiminnan pohjana

Teemme merkityksellistä työtä toisten asiantuntijoiden  ja tulevaisuuden tekijöiden parissa. SeAMK-henki on yksi SeAMKin arvoista. Arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme sekä  toimimme avoimesti ja vuorovaikutuksellisesti. Kannustamme toisiamme sekä  arvostamme osaamista ja yrittäjähenkisyyttä.

SeAMK tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla ja työterveyshuoltopalveluilla sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä mm. monipuolisen tyhy-toiminnan muodossa. SeAMK tarjoaa kattavasti tukea työnteon arkeen ja oman osaamisen kehittämiseen. Lue lisää SeAMKin panostuksista hyvinvoivaan työyhteisöön.

SeAMKin strategia 2020 – 24

SeAMKissa saat tehdä todeksi visiotamme Kansainvälinen, yrittäjähenkinen – paras korkeakoulu opiskelijalle. Yhteisömme arjessa näkyvät SeAMKin arvot: yrittäjähenkisyys, kansainvälisyys, vastuullisuus ja SeAMK-henki. Meillä olet osa yhteisöä, joka kansainvälistää ja kehittää aluettamme.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun strategia 2020-24  on nimeltään Kokoaan suurempi ja entistä verkottuneempi SeAMK. Sen mukaisesti SeAMK haluaa kasvaa sekä olla kokoonsa nähden entistä vaikuttavampi ja tuloksekkaampi. Strategisiin päämääriin pyritään tiiviillä yhteistyöllä sekä alueen yritysten ja yhteisöjen että kumppanikorkeakoulujen kanssa. Lue lisää strategiastamme ja arvoistamme täältä »

SeAMKin strategiassa ja koko toiminnassa on otettu huomioon vastuullisuus ja kestävä kehitys.  Lue kestävän kehityksen ohjelmastamme täältä »

Näkymä strategiavideon alusta - klikkaa tästä

SeAMKille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustus

SeAMK saavutti Suomen Innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen Eezy Flown People Power-henkilöstötutkimuksessa. Lue aiheesta lisää täältä »

Innostavimmat työpaikat 2022,Innostavimmat työpaikat 2022 diplomi.