Palvelut yrityksille ja muille organisaatioille

Tarvitsetko tukea omaan tai yrityksesi tai yhteisösi kehittämiseen tai kehittymiseen? Haetko kanssakulkijaa, uusia näkökulmia, parempaa hyvinvointia tai uutta osaamista yritykseesi, yhteisöösi tai itsellesi? Et ole yksin, me pystymme auttamaan.

Tarjoamme laajasti huipputasoista ja samalla käytännönläheistä asiantuntijuutta. Täydennä osaamistasi, hyödynnä ja tee yhteistyötä opiskelijoiden kanssa, tutki, kehitä ja innovoi kanssamme, testaa, mittaa ja simuloi, osallistu webinaareihin, seminaareihin tai hyödynnä asiantuntijoitamme yrityksesi tai yhteisösi kehittämisessä!

Rautaisten asiantuntijoidemme taustat vaihtelevat pitkästä ammatti- tai yritystaustasta aina laajaan opetus- ja tutkimustaustaan. Yhteistyö ja vuorovaikutus yritysten ja muun työelämän kanssa on projektityömme keskiössä, joten ymmärrämme käytännönläheisesti yritysten ja organisaatioiden tarpeita.

Hankeuutisia

Tutustu tapahtumiimme

Lisää tapahtumia

Blogit

LISÄÄ BLOGEJA

Meistä saat monipuolisen kumppanin

Seinäjoen ammattikorkeakoulun projekteissa tuotetaan uutta tietoa yhteistyössä yritysten ja muiden yhteisöjen kanssa, yritysten ja yhteisöjen tueksi. Projektitoimintaa on kaikilla SeAMKin koulutusaloilla. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille tutkimus- ja kehitysympäristöjä, joissa hyödynnetään uusinta osaamista ja teknologiaa.

SeAMKin asiantuntijoiden kanssa voit kehittää yritystäsi, yhteisöäsi ja itseäsi. Meillä on jatkuvasti käynnissä valtava määrä yritysten ja yhteisöjen sekä niiden henkilöstön kehittämiseen suunnattuja hankkeita, joiden tavoitteena on kehittää ja pitää yllä kilpailukykyä ja osaamista. Hankkeissa järjestetään erilaisia tilaisuuksia, joissa jaetaan uusinta tietoa eri aloilta ja rakennetaan samalla vuoropuhelua yli toimialarajojen. Hankkeiden tilaisuudet ovat maksuttomia, ja kiinnostavaa sisältöä on tarjolla eri kohderyhmille pienyrittäjästä suurten organisaatioiden henkilöstöön.

Asiantuntijapalveluiden ohella opiskelijoitamme hyödynnetään jo laajasti yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Tarjolla on kuuden koulutusalan uusinta näkemystä ja energiaa. Esimerkiksi opinnäytetyöt ovat usein toimeksiantoja yrityksiltä, yhteisöiltä tai julkiselta sektorilta tai osa laajempaa tutkimus- ja kehittämishanketta.

Me SeAMKissa toteutamme yli 130 TKI-projektia vuodessa yhdessä

työelämän ja kansallisten sekä kansainvälisten kumppaneidemme kanssa.

Kuuden koulutusalan projektitoimintaa

Projektitoimintaa on kaikilla SeAMKin kuudella koulutusalalla. Henkilökunnan ja opiskelijoiden monipuolinen osaaminen tekee SeAMKista hyvän yhteistyökumppanin yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Ota yhteyttä niin kartoitetaan kehittämistarpeita yhdessä.

Merkittävimpiä rahoittajia ovat Euroopan aluekehitysrahasto, Euroopan sosiaalirahasto, Maaseudun kehittämisrahasto, eri ministeriöt sekä kansainväliset rahoitusohjelmat.

SeAMKin Projektit-verkkosivusto kokoaa yhteen käynnissä olevien projektien verkkosivut ja kaiken SeAMKin tutkimus-, kehittämis- ja innovointihankkeisiin (TKI) liittyvän tiedon. Sivustolta löytyy myös tulevat tapahtumat sekä uutis- ja blogikirjoituksia. Kaikkiin SeAMKin projekteihin voit tutustua Projektitietokannassa.

SeAMKin henkilökunta on aktiivista TKI-toiminnassa

Henkilökunta on SeAMKissa hyvin aktiivisesti mukana TKI-projekteissa. Vuosittain lähes puolet SeAMKin henkilökunnasta osallistuu omalla panoksellaan TKI-työhön.

Opiskelijat työskentelevät opinnoissaan myös tiiviisti projekteissa. Opinnäytetyöt ovat hieno esimerkki opiskelijoiden ja yritysten sekä organisaatioiden välisestä yhteistyöstä. Opiskelijat voivat osallistua TKI-työhön myös ollessaan mukana laajemmissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.

Useissa projekteissa kerätään erilaisia tutkimusaineistoja, joilla voi olla myös jatkokäyttömahdollisuuksia. Projekteissa kerättyihin aineistoihin voi tutustua Aineistot-tietokannassa. Jos haluat lisätietoja, voit olla yhteydessä aineistot(at)seamk.fi.

Hyödynnä veroetua tai innovaatioseteliä

Verottaja tarjoaa verovuosina 2021-2025 yrityksille ja yhteisöille 50 prosentin lisävähennyksen tutkimusorganisaation kanssa tehdystä tutkimus- ja kehittämisyhteistyöstä. Kutsu siis SeAMK osaksi yrityksesi arkea.

Lue aiheesta lisää täältä » 

Tiedusteluja työelämäpalveluihimme liittyen voit lähettää sähköpostiosoitteeseen palvelut(at)seamk.fi.

Kysy lisää palveluistamme!

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Tumma, silmälasipäinen nainen seisoo käsi lanteillaan.

Seliina Päällysaho

Tutkimuspäällikkö

sähköposti

Seliina.Paallysaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302199

Nainen seisoo kädet lanteilla, huivi kaulassa.

Pauliina Talvitie

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, Yrittäjyys ja kasvu

sähköposti

Pauliina.Talvitie(a)seamk.fi

puhelin

+358408302382

Punahiuksinen nainen seisoo sivuttain ja hymyilee.

Taru Mäki

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, Luonnonvara ja biotalous

sähköposti

Taru.Maki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304105

Karri Kallio

Karri Kallio

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, Kestävät ruokaratkaisut

sähköposti

Karri.Kallio(a)seamk.fi

puhelin

+358408300412

Henkilökuva.

Tanja Hautala

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, Hyvinvointi ja luovuus

sähköposti

Tanja.Hautala(a)seamk.fi

puhelin

+358408304030

Juho Heiska

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, Digitalisaatio ja älykkäät teknologiat

sähköposti

Juho.Heiska(a)seamk.fi

puhelin

+358414300792