SeAMKin Kuvapankki

Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) kuvapankki sisältää kuvamateriaalia mm. eri koulutusaloilta, kampus- ja asiantuntijakuvia sekä videoita. Kuvapankista on ladattavissa myös SeAMKin logot.

SeAMKin kuvapankin sisältö on käytettävissä vain SeAMKiin liittyvissä yhteyksissä. Kuvia käytettäessä tulee mainita SeAMK kuvan lähteenä. Pyydämme myös ilmoittamaan meille kuvan käyttötarkoituksen rekisteröitymisen yhteydessä.

Mahdollinen eri organisaatioiden luoma markkinointimateriaali, jossa näkyy SeAMKin kuvia tai logoja, on hyväksytettävä SeAMKin markkinoinnilla etukäteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen markkinointi@seamk.fi.

SeAMK Kuvapankki on tarkoitettu ainoastaan SeAMKin ulkopuolisille käyttäjille. SeAMKin henkilöstölle ja opiskelijoille on oma kuvapankki SeAMK Intrassa.

 • Ohjeet kuvapankkiin kirjautumiseen ja kuvien hakemiseen

  Kun olet ensin rekisteröitynyt ja saanut meiltä vahvistusviestin (ks. ohjeet alempaa sivulta), kirjaudu sen jälkeen antamallasi Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella.

  1) Avaa linkki: SeAMK Kuvapankki – Kotisivu (sharepoint.com)

  2) Syötä Microsoft-tilisi sähköpostiosoite:

  Kirjaudu kuvapankkiin./ Sign in to the Picture Library.

  3) Syötä salasana.

  Syötä salasana. / Enter password.

  4) Voit hakea kuvia hakutoiminnolla:

  Kuvapankin hakukenttä./ Picture library's search field.

  tai käytä valikoiden kategorioita:

  Kuvapankin valikkorakenne./ Picture library's navigation menu.

  5) Avaa kuva klikkaamalla ja tallenna se tietokoneellesi klikkaamalla kuvan päällä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla Tallenna nimellä.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Voit rekisteröityä SeAMKin kuvapankin käyttäjäksi sähköisellä lorekistemakkeella, jossa tiedustelemme yhteystietojen lisäksi mm. kuvien käyttötarkoitusta. Lähetämme sinulle rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnukset.

Käyttäjätunnuksena toimii Microsoft-tili. Lomakkeessa sinun tulee ilmoittaa se sähköpostisoitteesi, johon Microsoft-tilisi on kytketty. Jos käytössäsi on Skype, OneDrive, Outlook.com tai Xbox Live, sinulla on jo Microsoft-tili. Voit tarvittaessa myös luoda uuden Microsoft-tilin.

Lisätiedot kuvapankista ja SeAMKin graafisesta aineistosta

Henkilökuva.

Inkeri Sormunen

Graafinen suunnittelija

sähköposti

Inkeri.Sormunen(a)seamk.fi

puhelin

+358406807203