Opiskelijalle

Näille sivuille olemme koostaneet tietoa SeAMKissa opiskeluun liittyvistä asioista, kuten opiskelijan ohjauksesta ja hyvinvoinnista, opiskeluympäristöistä, kansainvälisyydestä ja yrittäjyydestä opinnoissa, projektiopinnoista sekä tärkeistä opiskelussa käytettävistä järjestelmistä. Lisätietoa SeAMKiin hakemisesta löydät tietoa Hakeminen-sivulta.

Henkilökuntamme ja innostava kampuksemme ovat sinua varten!

Opintojen ja lukuvuoden alussa

Opintojen aikana

Opiskelussa käytettävät järjestelmät

Löydät linkit opintojesi aikana tarvittaviin järjestelmiin tältä Oikopolut-sivulta sekä myös SeAMK Intran Opiskelijat-sivustolta. SeAMK Intraan ja eri järjestelmiin kirjaudut omalla SeAMK-ID:lläsi. Järjestelmien käytössä saat apua Jelpparista puhelimitse 020 124 5064 ja sähköpostilla jelppari@epedu.fi.

Ohjeita järjestelmien käyttöön löydät Jelpparin verkkosivustolta.

Myös teknisissä ongelmissa sinua auttaa Jelppari.

Palvelut opiskelijoille

Vastauksia kysymyksiisi liittyen opiskeluun SeAMKissa löydät myös opinto-oppaasta. Siellä on tarjolla tarkempaa tietoa mm. opinnoista, harjoittelusta, esteettömästä opiskelusta, asumisesta ja opiskelijoiden taloudellisesta tuesta. Voit olla myös yhteydessä opiskelijapalveluihimme, jotka auttavat sinua saamaan vastauksen kysymyksiisi.

Toimintatavat ja periaatteet

Opiskelua innostavassa ympäristössä

Kaikki SeAMKin yksiköt mahdollistavat opiskelun tekniikaltaan ja välineistöltään moderneissa tiloissa. Ajanmukaiset tilat luovat edellytykset monipuoliseen ja aktiiviseen oppimiseen. SeAMKissa opiskelija voivat myös osallistua tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Maailma on avoin opiskelijoillemme, sillä SeAMKin kansainvälisyys ja noin 200 yhteistyökorkeakoulua tarjoavat reittejä kansainväliseen opiskeluun ympäri maailmaa. Tutustu täällä oppimisympäristöihimme » 

Tutustu opiskelijoiden ja valmistuneiden tarinoihin

Tutustu SeAMKiin ja seamkilaisiin tarinoiden kautta. Opiskelijat kertovat muun muassa opinnoistaan ja harjoittelusta. Valmistuneilla alumneilla on ollut mitä erilaisimpia polkuja nykyiseen työhönsä.

Ota yhteyttä opiskelijapalveluihin

Opiskelijapalvelut

sähköposti

opiskelijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5055