Miksi SeAMK ja Seinäjoki?

Mitäpä jos aloittaisit opiskelun Seinäjoella Seinäjoen ammattikorkeakoulussa SeAMKissa? Tutustu opiskeluelämään SeAMKissa ja Seinäjoella - avaruuden pääkaupungissa. Muuta tulevaisuutesi paremmaksi - hae SeAMKiin!

Millaista on asua ja opiskella Seinäjoella?

Tutustu opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoihin!

Kolme nuorta seisoo juna-asemalla.
Seinäjoelta pääset kätevästi ja nopeasti junalla Tampereelle, Jyväskylään, Vaasaan ja Helsinkiin.

Seinäjoki on keskellä kaikkea!

Seinäjoen sijainti ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Seinäjoki on rautateiden risteyskaupunki, joten pääset junalla nopeasti ympäri Suomea, esimerkiksi alle kolmessa tunnissa Helsinkiin, kolmessa tunnissa Ouluun ja tunnissa Tampereelle. Liikkuminen suuren pienen kaupungin sisällä on sujuvaa ja välimatkat palveluihin ovat lyhyet.

» Junamatkat | VR.fi
» Seinäjoen paikallisliikenne | Komia Liikenne
» Muu bussiliikenne | Matkahuolto

Kaksi nuorta henkilöä sup-lautojen päällä joella.
Seinäjoella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet aina padelista pikajuoksuun.

Seinäjoella on tilaa kaikelle hyvälle

Kaupungista löydät kaikki hyvän elämän elementit. Seinäjoki tarjoaa monipuoliset ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Kaupunki tunnetaan myös eloisana tapahtumakaupunkina. Tunnetuimpia suurtapahtumia ovat muun muassa Provinssi, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot.

» Seinäjoen kulttuuri- ja liikuntapalvelut | Seinajoki.fi
» Matkailukohteet | Visitseinajoki.fi

Ilmakuva Frami-kampuksesta ja Marttilan kortteerista.
Voit asua ihan upean kampuksemme vieressä joen rannalla.

Voit asua kampuksella ja silti keskellä kaupunkia

Seinäjoella on tiivis ja Suomen modernein opiskelijakampus. Voit asua keskellä kaupunkia, lähellä SeAMK Kampusta ja palvelujen tuntumassa.

Seinäjoen opiskelija-asuntoja hallinnoi Sevas Kodit Oy, joilta löytyy hyvätasoisia yksiöitä, kaksioita, kimppakämppiä ja soluja eri puolilta kaupunkia. Voit vuokrata perhekaksion ja -kolmion myös kimppakämpäksi.

» Asuntotarjonta | Sevas.fi

Opiskelijoita kahvilla.
Seinäjoki sopii hyvin opiskelijan kukkarolle.

Asu ja elä halvemmalla Seinäjoella

Kaupungissa on huokeammat elinkustannukset kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla.

Pakollisten menojen, kuten asumisen ja ruoan jälkeen rahaa jää käytettäväksi vapaa-aikaankin, myös opiskelijan kukkarolla.

» 25 kaupunkia – katso missä elät edullisimmin | Taloussanomat

Miksi valita SeAMK?

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opetuksessa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) menestys opiskelijoiden arvostamana korkeakouluna jatkuu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2023 tuloksissa, joissa SeAMK sijoittui toiselle sijalle. Tämä täydentää viimeisten viiden vuoden hienon sarjan, jossa SeAMKilla on ollut kolme perättäistä ykköstilaa sekä yksi sijoitus kolmantena. Meillä SeAMKissa on Suomen parhaat oppimisympäristöt ja työelämäyhteydet. Opetuksessa, opiskelussa, opiskelutyytyväisyydessä, opiskelun tukipalveluissa sekä palautteessa ja arvioinnissa SeAMK sijoittui hienosti toiselle sijalle. Sijoitus kärkikolmikossa tuli lisäksi työelämäneuvonnassa ja opinnäytetyössä.

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)

Näin haet SeAMKiin

Opintopolku.fi