SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua alueen työelämän kanssa.

Seuraava SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 29.1.2025.
Ilmoittautuminen vuoden 2025 tapahtumaan alkaa syyskuussa. Tarkempi ilmoittautumisajan päivämäärä ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille sekä SeAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle. Mahdolliset muut vierailijat: jos haluatte mukaan tapahtumaan, lähettäkää asiasta sähköpostiviestiä osoitteeseen yrityspaiva(a)seamk.fi.

Tervetuloa tapahtumaan!

Yritykselle tai organisaatiolle

Vuoden 2025 SeAMK Yrityspäivä järjestetään keskiviikkona 29.1.2026 SeAMK Kampuksella, Frami F -rakennuksessa (Lasipalatsi ja F:n aula) klo 9-15. Messuvieraina on mm. suomen- ja englanninkielisiä opiskelijoita sekä henkilökuntaa.

Ilmoittautuminen käynnistyy syyskuussa.

Muutokset ovat mahdollisia.

Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.  SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton.

Opiskelijalle ja henkilöstölle

Yrityspäivä löytyy SeAMKin opiskelijoiden lukujärjestyksistä.

Yrityspäivä tarjoaa opiskelijalle ja myös henkilökunnalle hienon mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua useiden yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa. Hyödynnä mahdollisuutesi, kysele osallistujien ajankohtaisia kuulumisia ja verkostoidu! Yritykset ja muut organisaatiot ovat tavattavissa esittelyständeillään klo 9 – 15.

Lisäksi päivän aikana on erityisesti opiskelijoille suunnattu luento – lisätietoja ilmoitetaan myöhemmin syksyllä. 

 

Vuoden 2024 SeAMK Yrityspäivän tietoja

Vuoden 2024 SeAMK Yrityspäivän osastokartta.
Pohjakartta ständipaikoista vuoden 2024 SeAMK Yrityspäivässä.

SeAMK Yrityspäivään 2024 ilmoittautuneet yritykset ja organisaatiot

 • Abnoy Oy

  Lastensuojelupalvelut, päihdekuntoutus ja tukiasuminen

  Abnoy Oy:n lastensuojelupalvelut ovat erikoistuneet erityis- ja vaativan tason lastensuojeluyksiköihin. Yksikkömme ovat erikoistuneet päihteillä oireileviin ja/tai neuropsykiatrisia tai psyykkisiä oireita omaaviin lapsiin. Lisäksi yrityksellämme on Villa Hockey-niminen 14-paikkainen, kodinomainen päihdekuntoutuskoti, joka tarjoaa Kelan hyväksymää päihdekuntoutusta 18-30-vuotiaille nuorille aikuisille

  Abnoy Oy

   

 • Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry

  Sosiaali- ja terveysalan korkeakoulutetut, edunvalvonta

  Akavan sairaanhoitajat ja Taja on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan korkeakoulutettujen etujärjestö. Tarjoamme tukea ja koulutusta työelämään, edunvalvontaa ja ammatillisen verkoston.

  Taja ry

   

   

 • Alteams Finland Oy

  Globaali valimoalan yritys

  Alteams offers a wide range of design and manufacturing services that help you create advanced, high-quality aluminium castings cost-effectively. Additionally, we operate on several continents, providing professional and flexible service and deliveries anywhere in the world.
  We help you to bring innovative products to new markets on time and to improve your product functionality with our original thermal management and casting solutions.
  Moreover, Alteams can assist you in optimizing your supply chain management and reducing life-cycle costs.

  Alteams

 • Atria

  Elintarviketeollisuus

  Atria on Pohjois-Euroopan alueen johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Olemme tehneet ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen.

  Atria

 • Biisoni

  Rekrytointiala

  Biisoni on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa avoimia työpaikkoja teollisuuden rooleista aina asiantuntija- ja johtotehtäviin asti. Valikoimastamme löytyy tehtäviä uransa alussa oleville tulevaisuuden osaajille sekä jo kokeneemmille tekijöille. Kauttamme haettavana mielenkiintoisia tehtäviä aina lyhyistä määräaikaisuuksista vakituisiin tehtäviin.

  Biisoni – avaa ovet onnellisille urille

  Biisoni

 • Core Link Oy

  Paperiteollisuuden järjestelmätoimittaja

  Core Link on paperiteolisuuden rullan- ja hylsynkäsittelyn markkinajohtaja. Asiakkainamme ovat sellaiset merkittävät alan yritykset kuten Stora Enso, Metsä Board, UPM, International Paper, Klabin, Tetra Pak ja Elopak. Olemme järjestelmätoimittaja, jolta asiakkaamme saavat kokonaisia ja räätälöityjä ratkaisuja tarpeidensa mukaan. Tuemme asiakkaitamme toimitusten elinkaaren ajan, mukaan lukien kaikki myynnin jälkeiset palvelut, kuten varaosat, kenttähuolto, uudistukset ja päivitykset. Yrityksemme kilpailuetu perustuu syvään prosessien hallintaan ja tekniseen osaamiseen rullan-, hylsyn-, hylynkäsittelyjärjestelmissä paperi- ja jalostusteollisuudessa.

  Core Link

 • Ejendals

  Kenkäteollisuus

  Ejendals on perheyhtiö, joka valmistaa turva ja työkäsineitä sekä turva ja työ jalkineita. Yhtiö on työturvallisuuden ammattilainen. Ejendalsin Suomen toiminnot jatkavat Jalaksen brändin pitkiä perinteitä Jalasjärven tehtaalla jossa toiminta on jatkunut jo yli 100 vuotta.

  Ejendals

   

 • Epec Oy

  Teknologiateollisuus, Elektroniikan automaatio (päätoimiala) ja elektroniikkasuunnittelu

  Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut vaativissa olosuhteissa toimivien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen kehittyneeseen elektroniikkaan ja ohjelmistoihin, sähköisen voimansiirron järjestelmiin sekä avustaviin ja autonomisiin järjestelmiin. Epec on asiakkaidemme keskuudessa arvostettu ja luotettava yhteistyökumppani niin Suomessa kuin maailmalla.

   

 • Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

  Julkishallinto - elikeinoon, liikenteeseen ja ympäristöön liittyvät palvelut ja rahoitus

  Vaikutamme toiminnallamme monen eri ihmisen arkielämään. Teiden kuntoon, ympäristön tilaan ja sen suojeluun ja tuemme yritysten kehittymistä.

  Olemme pohjalaismaakuntien merkittävä työllistäjä. Tarvitsemme lähivuosina useita erialojen ammattilaisia eläköityvien tilalle. Avoimet työpaikat julkaistaan valtiolle.fi – verkkosivuilla. Lisäksi työllistämme joka kesä korkeakouluharjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, olemme siellä, missä sinäkin.

  Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

   

 • Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialue

  Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

  Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluihin kuuluvat ikäihmisten, perheiden, vammaisten ja työikäisten palvelut, mielenterveys- ja riippuvuuspalvelut, lähiterveyspalvelut, kuntoutuspalvelut sekä pelastuslaitoksen palvelut.

  Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue – Kuntarekry

 • Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

  Elinkeinoelämän järjestö

  Etelä-Pohjanmaan kauppakamari auttaa eteläpohjalaisyrityksiä menestymään tarjoamalla tietoa, koulutusta ja verkostoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

  Kauppakamari toimii verkostossa alueen muiden yritysjärjestöjen, oppilaitosten ja julkissektorin kanssa yritysten hyödyksi.

  Kauppakamari on SeAMK:n avainkumppani ja tarjoaa harjoittelupaikkoja niin kevätkaudella kuin syksylläkin.

  Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

 • Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

  Kaupan ala, matkailu- ja ravitsemisala

  Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikenne- ja polttonestekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esihenkilötyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta.
  Uudistamme ja kehitämme toimintaamme ja toimipaikkaverkostoamme jatkuvasti.

  Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

 • Exertus Oy

  Elektroniikkasuunnittelu (päätoimiala)
  Ohjelmistojen ja laitteiden suunnittelu sekä valmistus

  Exertus Oy on kone- ja laitevalmistajien kumppani automaatiossa ja digitalisaatiossa. Suunnittelemme ja valmistamme nykyaikaisia ohjausjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ohjelmistoja ja komponentteja erilaisten työkoneiden ja niihin liittyvien laitteiden tarpeisiin. Tuotteemme ja palvelumme kattavat koko ketjun aina elektroniikkasuunnittelusta ohjelmointiin sekä järjestelmien elinkaarenhallintaan saakka.

  Exertus

 • Fieteri Oy

  Lastensuojelu

  Hei sinä sosiaali-, terveys- tai kuntoutusalan opiskelija! Fieteri on lastensuojeluyksikkö ja toimimme Seinäjoella. Kiinnostaisiko kuulla työmahdollisuuksistamme? Tulehan piipahtamaan luonamme!

  Fieteri

 • Fortaco Ostrobothnia Oy

  Teknologian toimiala

  Fortaco on johtava merkkiriippumaton strateginen kumppani raskaille off-highway-laitteille ja meriteollisuudelle, joka tarjoaa teknologiaa, kokoonpanoja, ajoneuvojen ohjaamoita ja teräsvalmistusta.

  Fortaco-konsernilla on toimintaa Itävallassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Unkarissa, Puolassa, Serbiassa, Slovakiassa ja Intiassa. Yhtiön palveluksessa on 3000 ammattilaista. Fortacon teknologiakeskukset sijaitsevat Holicissa, Kurikassa, Wroclawissa, Sablé-sur-Sartherissa ja Punessa tukien globaaleja asiakkaitamme.

  Fortacon Kurikan yksiköissä valmistamme tuotteita asiakasräätälöidyistä teräsrungoista aina täysin asennusvalmiiksi varusteltuihin työkoneohjaamoihin ja poralaitteisiin. Yrityksestämme löytyy monenlaisia työtehtäviä aina suunnittelusta tuotantoon.

  Fortaco

 • Fresh Servant Oy

  Elintarviketeollisuus

  Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari-salaattibaarit. Vuonna 2022 liikevaihtomme kasvoi yli 80 milj. euroon. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä yli 550 henkilöä.

  Fresh Servant

 • Go On Services Oy

  Henkilöstöpalvelut: Rekrytointipalvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöstötutkimukset, Verkkoperehdytykset, HR-tukipalvelut

  Olemme kokonaisvaltainen HR-palveluita tuottava yritys, jolla on olemassa olevaa toimintaa useilla eri toimialoilla.
  Työllistämme vakituiseen, osa-aikaiseen, määräaikaiseen sekä keikkatyöhön henkilöstöä.
  Useat eri yritykset toteuttavat suorarekrytoinnit meidän kauttamme tällä hetkellä.

  Go on Services

 • Huld Oy

  Tuotesuunnittelu

  Suhtaudumme työhömme intohimolla. Kunnioitamme toinen toistamme ja luotamme toisiimme niin kuin meihinkin luotetaan. Kuten asiakkaamme ovat asian laittaneet: huldilaiset ovat palvelualttiita ammattilaisia, joiden inhimillisyyteen, joustavuuteen ja avoimuuteen voi aina luottaa.

  Huld

 • Humana

  Sosiaaliala

  Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

  humana.fi & ura.humana.fi

 • Hunaja Hetki

  Elintarvikeala sekä myynti, markkinointi ja alkutuotanto

  Hunaja Hetki toimii elintarvikealalla, mutta meillä on myös myynti ja markkinointi ja alkutuotanto, sillä valmistamme elintarvikkeemme alusta alkaen ja myymme itse.

  Hunaja Hetki on kahden naistarhaajan Jemina Vallin ja Elisa Ahtosaaren yritys laadukkaalle kotimaiselle hunajalle, mehiläispesäntuotteille, mehiläisvahakynttilöille, kosmetiikalle ja luonnon tuotteille.

  Hunajahetki

 • Ilkka Oyj

  Markkinointi, teknologia ja media

  Ilkka on markkinoinnin ja myynnin tuloksellisin kumppani sekä kasvava digitaalinen mediatalo. Ilkassa rakennetaan olosuhteita, joissa on hyvä olla ja kasvaa. Tarjoamme haasteita ja haasteet tarjoavat kehittymistä. Viimeiset vuodet ovat olleet Ilkalle kasvun aikaa. Olemme kasvaneet paikallisesti toimivasta mediakonsernista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivaksi markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitajaksi.

  Ilkka

 • Into Seinäjoki Oy

  Kaupungin kehitysyhtiö

  Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin yrityskehitysyhtiö.
  Suunnitteletko yritystoimintaa tai oletko jo yrittäjä, sparraamme sinua liikeideassasi.Mikäli haet töitä tai opintoihisi harjoittelupaikkaa, hyödynnä Inton verkostoja sekä yrityshakurekisteriä kartoittaessasi Seinäjoen alueen yrityksiä.

  Into Seinäjoki

 • Juustoportti Oy

  Palveluliiketoiminta, meijeri ja ruokatehdas

  Juustoportti on kasvanut pienestä maatilajuustolasta yli 300 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa.

  Toimintamme kulminoituu vastuullisuuteen ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Haluamme olla näyttämässä suuntaa kohti parempaa huomista. Paikallaan pysyminen ei ole meille vaihtoehto.

  Juustoportti

 • Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite

  Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite vastaa alueen sote-palveluista ja pelastustoimesta.

  Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite vastaa alueen sote-palveluista ja pelastustoimesta. Soite järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut kahdeksan kunnan alueella Keski-Pohjanmaalla.

  Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite

   

 • Keski-Suomen hyvinvointialue

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut

  Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa​. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen​ ja arvostamme toistemme osaamista​.

  Keski-Suomen hyvinvointialue

 • Koja Oy

  Ilmankäsittelyratkaisut ja puhallinratkaisut, teknologian toimiala

  Kotimaisen perheyrityksen vastuullisella otteella toimiva Koja Group luo älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Tuotamme innovatiivisia teknologiaratkaisuja tehokkaasti ja turvallisesti, tavoitteenamme auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän omat energia- ja ympäristötavoitteensa.
  Koja Groupiin kuuluu emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä niiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Tuotantomme sijaitsevat Jalasjärvellä, Tampereella ja Tuusulassa.

  Koja

 • KPMG Oy Ab

  Tilintarkastus ja muut konsultaatiopalvelut

  Tule tapaamaan KPMG:n asiantuntijoita SeAMK Yrityspäivään ja tutustu samalla tarkemmin trainee -ohjelmaamme ja uramahdollisuuksiimme.

  Mikä on KPMG? Kansainvälisesti KPMG-verkostossa työskentelee yli 236 000 asiantuntijaa 144 maassa. KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja Suomessa 20 paikkakunnalla, jossa meitä työskentelee yli 1500 asiantuntijaa.

  KPMG-uralle? Tarjoamme kiinnostavia työmahdollisuuksia kaupallisen, hallinto- ja IT-alan opiskelijoille varsin laajasti kaikilla palvelualueillamme. Rekrytoimme syksyisin ja keväisin loppuvaiheen opiskelijoita trainee -ohjelmaamme eri palvelualueille toimipisteisiimme ympäri Suomen.

  Käy tutustumassa trainee -ohjelmaamme: Käy tutustumassa trainee -ohjelmaamme osoitteessa trainee.kpmg.fi.

  KPMG

   

 • Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus

  Neuvonta

  Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus antaa neuvontaa alueen yrityksille sekä henkilöille jotka haluavat ryhtyä yrittäjiksi. Autamme myös tiedonvälityksessä ja tarjoamme tukea Kristiinankaupunkiin muuttaville.

  Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus

 • Lapuan kaupunki sekä Invest Lapua Oy

  Lapuan kaupunki - yleinen julkishallinto
  sekä
  Invest Lapua Oy, päätoimialana kiinteistöjen vuokraus ja myynti

  Invest Lapua Oy:llä on koko Etelä-Pohjanmaan yrittäjyysmaakunnan vahva yritystuntemus ja tilaa kaikenlaisille yrityksille. Ohittamattomia etuja: edullinen kustannustaso, erikokoisia kovapohjaisia tontteja logistisesti hyvällä sijainnilla, mahdollisuus 20-30 % investointitukeen, alhainen kiinteistövero, joustava kaavoitus ja rakennuslupien käsittely. Paikallinen oppilaitos kouluttaa joustavasti uusia työntekijöitä niitä tarvitseville aloille; robotiikassa valtakunnan huipputason kouluttaja.

  Lapua on hyvän elämän kaupunki. Turvallinen ja toimiva. Vaihtoehtojen runsaus on Lapuan voimavara. Monipuoliset asumisen vaihtoehdot, laadukas varhaiskasvatus, uudet koulut sekä ympärivuotinen vertaansa vailla oleva vapaa-ajan palvelutarjonta ovat avaimia turvattuun tulevaisuuteen. Lapua ei tee “joko tai” vaan “sekä että”, mikään ei jää puolitiehen: Lapua – kun voi valita kaiken!

  Invest Lapua

  Lapua

   

 • Lumikko Oy

  Ilmastointi- ja jäähdytysratkaisut

  Lumikko Oy on Suomen johtava vaativien olosuhteiden ja liikkuvan kaluston ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt perheyritys. Mahdollistamme asiakkaillemme uusiutuvien energiateknologioiden käytön luotettavien asiakasräätälöityjen jäähdytys- ja ilmastointiratkaisujen avulla. Historiamme ja kokemuksemme asiakasräätälöidyistä ratkaisuista ulottuu 1970-luvulle asti.

  Lumikko

 • Mehiläinen kotihoito Oy ja

  Koti- ja hoitajapalvelut

  Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

  Mehiläinen

 • Mehiläisen sosiaalipalvelut

  Lastensuojelu ja ikääntyneiden asumis-ja hoivapalvelut

  Meiltä osallistuu Familar (lastensuojelu) ja Mainiokodit (Ikääntyneiden asumis- ja hoivapalvelut)

  Mehiläinen sosiaalipalvelut tarjoaa laajasti erilaisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille ympäri Suomea. Jos sinua kiinnostaa työskennellä Familarin lastensuojelu- ja perhepalveluissa, Mainiokotien ikääntyneiden hoivakodeissa, Ykköskotien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tai Onnikotien vammaisten asumispalveluissa, hae meille töihin! Tule tutustumaan työmahdollisuuksiimme!

  Mainiokodit

 • Nammo

  Ammusten valmistus

  Nammo Lapua Oy – ”Patruunatehdas” – on osa kansainvälistä Nammo –konsernia, joka toimii 11 eri maassa. Valmistamme Suomessa Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa pienkaliiperisia luoteja, hylsyjä ja patruunoita, ruutia sekä puolustusvälineitä; laukauksia, panoksia ja komponentteja. Loppukäyttäjiämme ovat urheiluampujat, metsästäjät, viranomaiset, puolustusvoimat sekä alan teollisuusyritykset. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Pohjoismaat.

  Nammo
  Lapua

   

 • Nuorisokeskus Marttinen

  Nuorisotyö, majoitus- ja ravintola-ala, ohjelmapalvelut

  Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista. Monipuolinen keskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden.

  Marttinen kuten kaikki Suomen nuorisokeskukset ovat sitoutuneet toiminnassaan seuraaviin arvoihin:

  Yhdenvertaisuus ja yhdessäolo, elämyksellisyys ja monipuolisuus, osallisuus, turvallisuus.

  Nuorisokeskus Marttinen

 • ONNI (Med Group Oy)

  Sosiaali- ja terveydenhuoltoala

  ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Tarjoamalla kotiin vietäviä palveluita kuntiin ja yksityisille asiakkaille mahdollistamme hyvän elämän kotona. Meillä on työmahdollisuuksia sote-alan opiskelijoille. ONNI kotihoito toimii Seinäjoella ja Vaasassa.

  ONNI

 • Pesmel

  Teollisuus

  Pesmel on kansainvälinen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava yritys. Täysautomaattiset kokonaisratkaisumme kattavat käsittely-, varastointi-, pakkaus- ja lähettämöjärjestelmät metalli-, paperi- ja rengasteollisuuteen. Yrityksessämme työskentelee n. 200 ammattilaista.

  Toimipisteemme sijaitseva Kauhajoella, Seinäjoella sekä Helsingissä.

  Lisätietoja Pesmel 

 • POP Pankki

  Pankkitoiminta

  POP Pankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankkiryhmä. Meillä pankkiasiat hoituvat aina luotettavasti, selkeästi ja turvallisesti – mikä parasta, aina ihmisen kanssa!

  POP Pankki

 • PowerPark

  Matkailu ja ravintolatoiminta

  PowerPark on matkailukohde, joka koostuu monesta eri toimialasta. Saman yrityksen sisältä löytyy mm. majoitus- ja ravintolatoimintaa, kahvilatoimintaa, jäätelömyyntiä ja muuta myymälätyötä, karting-toimintaa, minigolfia, huvipuistolaitteita, siivoustyötä, oma elokuvateatteri sekä oma leipomo. Työllistämme joka kesä yli 400 työntekijää ja meillä työskentelee kaikenikäisiä ihmisiä.

  PowerPark

 • Priima Yrityslaskenta Oy

  Tilitoimisto

  Priima Yrityslaskenta on suomalainen perheyritys ja tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Alavudella, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, ympäri Suomen. Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut luotettavasti ihmiseltä ihmiselle. Palkanlaskenta-, kirjanpito- ja yritysten kehittämispalvelumme toteutetaan aina asiakkaan näköisenä palveluna.

  Priima

 • Prima Power

  Kone- ja metalliteollisuus

  FINN-POWER Oy on teollisuusyritys, joka keskittyy levytyökoneiden ja -valmistusjärjestelmien kehittämiseen, tuotantoon ja installointiin. Suurin osa toimitusprojekteista menee vientiin. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 159 miljoonaa euroa, tuloksen ollessa noin 10 miljoonaa euroa (IFRS). Lisäksi yhtiöllä on kiinteät liiketoimintapaikat (branch) Belgiassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa ja Dubaissa. Meillä on lähes 450 työntekijää, joista noin 50 työskentelee em. brancheissa. Finn-Power Oy on osa Prima Industrie -konsernia, jonka pääkonttori on Italiassa.

  Finnpower

 • Prime Sales Oy

  Myynti ja asiakaspalvelu

  Tervetuloa Prime Salesiin, moderniin ja dynaamiseen valtakunnalliseen myyntiorganisaatioon, joka tarjoaa asiakkailleen myös erinomaista ulkoistettua asiakaspalvelua sekä buukkauspalveluita. Olemme ylpeitä edistyksellisestä työympäristöstämme ja innovatiivisesta lähestymistavastamme myyntiin. Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja tämän lisäksi meillä työskennellään etänä ympäri Eurooppaa. Kokonaisuutena olemme yli 150 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten perhe – oikea myyntisirkus.

  Prime Sales

 • Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

  Infra-, talo- ja teollisuuden rakennuttamis- ja asiantuntijatehtävät

  HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme asiakkaillemme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon monipuolisia asiantuntijapalveluita.

  HTJ

 • SAS Institute Oy

  Ohjelmistot

  Curiosity is our code. SAS analytics & AI solutions transform data into intelligence, inspiring customers around the world to make bold new discoveries that drive progress.

  SAS Skill Builder for Students:
  Consider it a free repository of resources to help you learn analytics and land a career. Log in to SAS Skill Builder for Students to access free online courses, pursue certifications, prep for exams, find student discounts and learn how SAS is used in the industries you’re interested in. All in one place, and available 24/7. Totally free for students and staff members., www.sas.com/students

  SAS

 • SeAMK Osuuskunta

  Oppilaitososuuskunta (laskutusosuuskunta)

  Kokeile kevytyrittäjyyttä!

  Haluatko myydä osaamistasi tai tuotteitasi ja saada lisäansioita? Kaipaatko alustaa, jossa kokeilla yritysideaasi ja kehittää sitä? SeAMK Osuuskunnassa tämä on mahdollista!

  Syksyllä 2020 SeAMKiin perustettiin oppilaitososuuskunta. SeAMK Osuuskunnassa tutkinto-ohjelmien opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus päästä kehittelemään yritysideaansa ja kokeilemaan kevytyrittäjyyttä esimerkiksi tuotteitaan ja osaamistaan myyden ja laskuttaen osuuskunnan kautta. SeAMK Osuuskunnan kotipesänä toimii Y-Zone / Frami F 1 krs.

  SeAMK Osuuskunta

 • Serres Oy

  Muoviteollisuus

  Serres on edelläkävijä nykyaikaisten nesteenhallintamenetelmien kehittämisessä. Keskitymme imuun liittyviin ratkaisuihin, jotka helpottavat ja tehostavat hoitohenkilökunnan jokapäiväistä työtä. Ratkaisujamme käytetään päivittäin yli 70 000 toimenpiteessä maailmanlaajuisesti. Terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden turvallisuus on meille ensisijainen tavoite. Panostamme kestävään kasvuun ja suunnitteluun sekä olemme sitoutuneet kunnianhimoisesti kehittämään ratkaisuja huomisen haasteisiin.

  Serres

 • Siili Solutions Oyj

  Asiantuntijapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen toimittaminen useille eri toimialoille.

  Siili on täyden palvelun kehityskumppani digitaalisten palveluiden innovointiin, suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Muutamme suunnitelmat konkreettiseksi asiakasarvoksi.

  Siili

 • Solo Health

  Lääkäreihin ja hoitajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys

  Solo Health on kotimainen, ketjuihin ja perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin kuulumaton itsenäinen toimija. Intohimomme on terveydenhuollon toimijoiden tukeminen digisiirtymän palveluratkaisuissa ja niiden tuominen kaikkien saataville edulliseen hintaan. Olemme erikoistuneet etäpalveluiden lisäksi terveydenhuollon asiantuntijoiden kuten lääkärien ja hoitajien vuokraukseen. Teemme yhteistyötä terveydenhuollon kentällä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä yksityisen sektorin palveluntuottajien kanssa. Yhteistyö kanssamme voi sisältää yksittäisen ammattilaisen työpanoksen, osa- tai kokonaispalvelun tai erilaisia etäpalveluratkaisuja.

  Solohealth

 • Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

  Edunvalvontajärjestö, ammattijärjestö

  Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentian jäsenenä saat etuja mm. vakuutuksista, liikunnasta ja matkailusta! Lisäksi käytössäsi on asiantunteva työsuhde- ja ammattineuvontamme.
  Ammattijärjestö Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa.

  Talentia

 • Tekniq Oy

  Tekniikan alan konsultointi- ja rekrytointi

  Tekniq is a consulting, recruiting, and resource management company with highly qualified experts in house. Our company has a solid history of working in projects around the world with different cultures and locations. We provide our customers with skilled workforce in the sector of energy, construction and manufacturing. Tekniq has taken part in large amount of industrial and marine projects.

  Tekniq

 • Veljekset Keskinen Oy

  Kauppa, majoitus- ja ravintola-ala

  Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Sen välitöntä tunnelmaa, uskomattomia yksityiskohtia ja yllättäviä kohtaamisia on mahdotonta kuvata sanoin – ne on koettava henkilökohtaisesti.

  Veljekset Keskinen Oy

 • VEO Oy

  Energia-ala, sähköistys ja automaatio

  VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vaasassa, muut VEOn toimipisteet Suomessa ovat Seinäjoki, Tampere, Rovaniemi ja Paimio. Yhtiö tytäryhtiöineen työllistää 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

  VEO

 • Verohallinto

  Julkinen sektori

  Me Verohallinnossa teemme maailman parasta verotusta – yhdessä. Työmme on merkityksellistä: tuemme suomalaisen yhteiskunnan kantavia rakenteita. Toteutamme verotuksen oikean määräisenä ja oikeaan aikaan. Haluamme olla digitaalisen talouden ja erinomaisen asiakaskokemuksen edelläkävijöitä. Ennakoimme maailman muutoksia ja emmekä pelkää muuttua mukana. Arvomme ovat luottamus, yhteistyö ja uudistuminen. Annamme arvojen näkyä arjessa: luotamme toisiimme, onnistumme yhdessä ja kokeilemme rohkeasti uutta.

  Uudistumishalukkuutemme, valtakunnallinen työskentelytapa ja uusien ideoiden kokeilu luovat ympäristön, jossa voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja uusia työn tekemisen tapoja. Työskentelemme nykyaikaisissa toimitiloissa ympäri Suomen ja hyödynnämme teknologiaa monipuolisesti.

  Jatkuvasti kehittyvään verotustyöhön tarvitaan uusia osaajia. Tule mukaan!

   

  Verohallinto

 • VERSO Kuntoutus Oy / VERSO Akatemia

  Muu Terveysala: sosiaali- ja terveysalan asiantuntijapalvelut neuropsykiatrisella toimintakentällä

  VERSO Kuntoutus Oy toimii neurokirjon henkilöiden tukena kohti suurempaa tulevaisuutta. Tarjoamme kuntoutus- ja terapiapalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on erityisen tuen tarvetta. VERSO Akatemian puolella tarjoamme koulutuksia ja työnohjauksellista tukea sosiaali- ja terveys tai kasvatusalan ammattilaisille.

  VERSO Kuntoutus Oy

 • Vertex Systems Oy

  Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

  Vertex Systems on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja. Tarjoamme CAD suunnitteluohjelmistomme maksutta opiskelijoiden käyttöön koko opiskeluajaksi.

  Vertex

 • Virtain kaupunki

  Kaupunki

  Tule tutustumaan Virtain alueen yrityksien ja kaupungin tarjoamiin työpaikkoihin.

  Virtain kaupunki

Osastojen paikat

1 Nuorisokeskus Marttinen
2 Virtain kaupunki
3 KPMG Oy Ab
4 Vertex Systems Oy
5 Fortaco Ostrobothnia Oy
6 Mehiläisen sosiaalipalvelut ja Mehiläinen kotihoito Oy
7  Prime Sales Oy
8 Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite
9 Lumikko Oy
10 Verso Kuntoutus Oy / Verso Akatemia
11 Atria Oyj
12 Serres Oy
13 SAS Institute Oy
14 Into Seinäjoki Oy
15 Koja Oy
16 Juustoportti Oy
17 Alteams Finland Oy
18 Ejendals
19 Pesmel Oy
20 Abnoy Oy
21 Epec Oy
22 Tekniq Oy
23 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
24 Core Link Oy
25 Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
26 Veljekset Keskinen Oy
27 Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus
28 Humana
29 Lapuan kaupunki sekä Invest Lapua Oy
30 Priima Yrityslaskenta Oy
31 Barona Pohjanmaa Oy
32 Verohallinto
33 PowerPark
34 Onni (Med Group Oy)
35 Huld Oy
36 Go On Services Oy
37 Ilkka Oyj
38 Exertus Oy
39 Hunaja Hetki
40 Fresh Servant Oy
41 Siili Solutions Oyj
42 Akava sairaanhoitajat ja Taja ry
43 Biisoni
44 SeAMK Osuuskunta
45 Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
46 Solo Health
47 Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus
48 Keski-Suomen hyvinvointialue
49 Fieteri Oy
50 POP Pankki
51 Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
52 Nammo
53 Prima Power
54 Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
55 VEO Oy

Nähdään Yrityspäivässä!

Lisätietoja

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Henkilökuva.

Outi Kemppainen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

sähköposti

Outi.Kemppainen(a)seamk.fi

puhelin

+358408302270

(Verkkosivulla on ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita, jotka eivät ole digipalvelulain piirissä. Nämä videot voivat olla ei-saavutettavassa muodossa eli ilman tekstitystä ja mahdollista äänivastinetta.)