Täydennyskoulutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK Täydennyskoulutus) tarjoaa ratkaisuja oman ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi järjestämme räätälöityä täydennyskoulutusta eri organisaatioiden tarpeisiin. Koulutuksemme on sidottu läheisesti työelämään, tukemaan organisaation ja sen henkilöstön osaamisen kehittämistä. Tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat täydennyskouluttautumisen työssä ja työn ohessa.

Koulutuksemme ovat joko yhden tai useamman päivän tilaisuuksia tai seminaareja. Toteutamme myös erilaisia teemoitettuja, pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia. Räätälöidyt koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä toteutuksia, jotka suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin voimme parhaiten vastata asiakkaan oppimisen ja osaamisen täydentämisen tarpeisiin.

Mikäli ette löydä organisaationne tarpeita vastaavia koulutuksia, niin ota meihin yhteyttä! Räätälöimme sinulle ja organisaatiollesi tarvitsemanne koulutuksen.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

SeAMKin täydennyskoulutukset

Lisää täydennyskoulutuksia

Muut koulutukset

Tuotekehitystaituri (2024)

Tuotekehitystaituri-koulutuksessa perehdytään elintarvikealan tuotekehityksen eri vaiheisiin. Koulutus tarjoaa kattavan näkemyksen elintarviketeknologian perusteista, lainsäädännöstä ja vastuullisuudesta sekä antaa opiskelijoille taitoja kehittää innovatiivisia tuotekehitysprojekteja. Opiskelijat syventyvät tuotekehityksen eri vaiheisiin, soveltavat aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä ja arvioivat kuluttajatutkimuksia.

Koulutuksen käytyäsi hallitset elintarviketeknologian ja prosessoinnin perusteet sekä erilaiset elintarvikealan tutkimusmenetelmät. Osaat suunnitella ja toteuttaa innovatiivisen tuotekehitysprojektin ideasta tuotteeksi, markkinaymmärrystä unohtamatta. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, jolla voit todentaa osaamisesi elintarvikealan tuotekehityksen taitajana!

Maksuton koulutus käynnistyy helmikuussa 2024. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Ohjelmistosuunnittelu 42 op (2023-2024)

Ohjelmistosuunnittelun (42 op) opintokokonaisuudessa perehdytään ohjelmoinnin perusteisiin, web-ohjelmointiin, ohjelmistorobotiikkaan sekä data-analytiikkaan. Koulutus koostuu kahdesta osasta: Ohjelmoinnin perusteet (19 op) sekä web-ohjelmointi ja data-analytiikka (23 op). Koulutus antaa perusvalmiuksia ohjelmistosuunnittelijan tehtävään.

Koulutus käynnistyy tammikuussa 2023.

Koulutus on osallistujille maksuton. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. 

Räätälöidyt täydennyskoulutukset

SeAMK Täydennyskoulutus suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä tilauskoulutuksia eri aloille asiakkaan tarpeiden mukaan. Räätälöity täydennyskoulutus suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan ja mahdollisesti myös rahoittajan kanssa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja koulutuksen toteuttamiseen!

Erikoistumiskoulutukset

Tutustu ajankohtaisiin erikoistumiskoulutuksiin.

Lisätietoja

Henkilökuva.

Terhi Hirsimäki

Suunnittelija, jatkuva oppiminen

sähköposti

Terhi.Hirsimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408300484

Henkilökuva.

Outi Rinta-Homi

Suunnittelija, jatkuva oppiminen

sähköposti

Outi.Rinta-Homi(a)seamk.fi

puhelin

+358504010027

Nainen seisoo.

Marjut Viljamaa

Koulutussihteeri

sähköposti

Marjut.Viljamaa(a)seamk.fi

puhelin

+358408300362

Henkilökuva.

Annika Pöytälaakso

Jatkuvan oppimisen päällikkö

sähköposti

Annika.Poytalaakso(a)seamk.fi

puhelin

+358408300348

Ehdota täydennyskoulutusta


  • Olen tutustunut Seinäjoen ammattikorkeakoulun tietosuojakäytäntöihin ja hyväksyn henkilötietojeni käytön palvelussa.