Vieraile SeAMKissa

Tykkäämme kovasti vierailijoista! Voit vierailla meillä paikan päällä kampusvierailulla, kuulla virtuaalivierailulla opiskelusta eri aloilla ja katsella kampusaluetta virtuaaliesittelynä. Otamme mielellään vastaan ryhmiä ja yksittäisiä vierailijoita. Saavumme myös kouluvierailuille kutsusta.

Tutustu hakijoille ja oppilaitoksille sekä yrityksille ja organisaatioille suunnattujen SeAMK-vierailujen eri mahdollisuuksiin tällä sivulla. Tarkemmat tiedot erilaisista vierailumahdollisuuksista ja ilmoittautumisohjeet löydät kunkin linkin takaa. Alla Tapahtumat-osiossa on esillä kalenterissamme jo tarjolla olevia tutustumismahdollisuuksia. Muutokset ovat mahdollisia.

Tuliko sinulle kysyttävää tai idea? Yleiset yhteydenotot pyydämme osoitteeseen markkinointi@seamk.fi.

Hakijoiden ja oppilaitosryhmien vierailut SeAMKiin

Kouluryhmät, olette odotettuja vieraita ja tervetulleita kyläilemään SeAMKiin. Pääsette kampusvierailulla tutustumaan monipuoliseen koulutustarjontaamme ja upeisiin oppimisympäristöihimme. Voitte myös kutsua meidät vierailemaan teillä.

Avoimet kouluvierailut SeAMKiin

Avointen kouluvierailupäivien ennakkoon kalenteriimme merkattuina ajankohtina eri koulut tai muut kouluvierailijat voivat tulla tutustumaan SeAMKiin. Meille SeAMKiin ovat tervetulleita avoimiin kouluvierailupäiviin ennakkoilmoittautumisen perusteella tutustumaan kaikki ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneet oppilaitosten ryhmät opojen tai opettajien johdolla. Avoimet kouluvierailupäivät ovat yhtä lailla avoimia myös yksin, vanhempien tai kaverin kanssa saapuville. Vain ennakkoilmoittautuneille.

Katso ajankohdat ja ilmoittautumislinkki Avoimet kouluvierailut -sivulta tai alla olevasta tapahtumakalenterista.

Hakijan ilta

SeAMK järjestää kaikille korkeakouluopiskelusta kiinnostuneille avoimia Hakijan iltoja kampuksella ja verkossa 1-2 kertaa vuodessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille SeAMKista ja opiskelemaan hakemisesta kiinnostuneille. Tilaisuudet järjestetään SeAMK Kampuksella.

Tilaisuuden striimattava info-osuus antaa osallistujalle tietoa SeAMKiin hakemisesta, yhteishausta ja valintaperusteista. Info-osuuden kesto on mahdollisista kysymyksistä riippuen noin tunnin. Paikan päälle saapuvat pääsevät lyhyesti tutustumaan kampusmiljööseen.

Kouluvierailut oppilaitoksiin

Kutsu meidät kylään! Kampukselle saapumisen sijaan voimme pyynnöstä tehdä vierailun lukioon tai ammattiopilaitokseen erikseen sovittavana ajankohtana. Esittelijöinä toimivat tällöin useimmiten SeAMKin opiskelijat. Kouluvierailuja oppilaitoksiin on mahdollista järjestää myös etäyhteyksin.

Ota yhteys kouluvierailuasioissa sähköpostiosoitteeseen kouluvierailut(at)seamk.fi.

Open Campus -tutustumispäivät ysiluokkalaisille

Open Campus ysiluokkalaisille on täsmäpäivä yläkoulun päättäville luokille. Vaikka yhdeksäsluokkalaisilla on vielä toisen asteen opinnot eli lukio tai ammatillinen koulutus suoritettavana ennen korkeakouluopintoja, on hyvä saada jo tietoa opinnoista. Ysiluokkalaiset kuulevat myös nuorten AMK-opiskelijoiden ja koulutuksen järjestäjien infoa. SeAMKin omien opiskelijoiden, heidän opiskelukokemustensa sekä osaamisen esille tuominen on tärkeää. Ohjelmassa on yleisinfo, väyläopintoinfo, opiskelijoiden tarinoita ja  opastettuja tutustumishetkiä eri tutkinto-ohjelmissa.

Open Campus -päivä järjestetään kerran vuodessa syksyisin. Kutsut lähetetään yläkoulujen koulunjohtajille hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään syyskuun alussa. Lisätietoja markkinointi@seamk.fi.

SeAMK Kampuspäivä

SeAMK Kampuspäivä on odotettu ja tärkeä kampusvierailupäivä sekä koulutuspolkujaan miettiville että meille seamkilaisille. Kampuspäivä toteutetaan kerran vuodessa marraskuussa, sopivissa ajoin ennen osalle vierailijoista ajankohtaisia korkeakoulujen yhteishakuja seuraavana keväänä. Kampuspäivä toteutetaan kahtena samansisältöisenä päivänä ja vain ennakkoon ilmoittautuneille yksilöille ja ryhmille. Toisen asteen opiskelijoita eri vaiheiden opiskelijoita saapuu perinteisenä Kampuspäivänä satamäärin tutustumaan SeAMKin kampukseen, koulutuksiin, oppimisympäristöihin ja opiskelijaelämään SeAMK Kampuksella.

Virtuaalivierailut SeAMKiin

Monta virtuaalivierailukertaa tarjolla, tuletko mukaan yhteen vai kuunteletko kaikki? SeAMKin eri koulutuksiin ja tuleviin hakuihin voi kuka tahansa tutustua virtuaalisella kouluvierailulla noin kerran kuussa. Virtuaalivierailuilla kuulet lyhyen infon SeAMKista ja perehdyt opiskelijoiden kertomusten avulla kullakin kerralla mukana oleviin tutkinto-ohjelmiin. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Katso virtuaalivierailujen ajankohdat, teemat ja ilmoittautumisohjeet  SeAMK virtuaalivierailuiden verkkosivulta.

Yritysten, organisaatioiden ja yksilövierailut SeAMKiin

Yritys- ja organisaatiovieraat sekä kaikki kiinnostuneet toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kampusvierailulle ja erilaisiin tilaisuuksiin!

SeAMK Foorumit

SeAMK Foorumit ovat kaikille avoimia, SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuvia esitelmiä ja asiantuntijaluentoja.

SeAMK Yrityspäivä

SeAMK Yrityspäivässä yritykset ja muut organisaatiot voivat tutustua tulevaisuuden työntekijöihin sekä luoda kontakteja SeAMKin henkilöstöön ja muihin tilaisuuteen osallistuviin yrityksiin. Opiskelijoille päivä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua työelämän kanssa.

SeAMK Yrityspäivä on yrityksille ja muille organisaatioille maksuton. Yrityspäivän aikana yritys tai organisaatio voi esitellä ständillä toimintaansa, hakea tekijöitä mm. organisaationsa kehittämistarpeisiin tai kertoa rekrytointiin liittyvistä käytänteistä.

SeAMK Yrityspäivä järjestetään yleensä viikon 5 keskiviikkona ja tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautuminen käynnistyy syyskuussa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa ja nähdään Yrityspäivässä!

Tee virtuaalivierailu SeAMK Kampuksella

Tutustu SeAMKin kampukseen itsenäisesti 3D-kartan ja linkkien avulla. Seinäjoen jokirannassa Framin alueella sijaitseva SeAMK Kampus on viihtyisä opiskeluympäristö, jonka viihtyisät tilat yhdistettyinä jokimaisemaan tarjoavat virikkeellisen ympäristön opiskella. Tämä SeAMK virtuaalikierros on tuotettu vuonna 2020.

Kampusaluetta on esitelty myös verkkosivuna.

Tapahtumat