Kaikki koulutukset

Täydennyskoulutus

Työelämälähtöistä ja monialaista täydennyskoulutusta on tarjolla esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ja kirjasto- ja tietopalvelualan osaajille. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman työelämään sitovaa koulutusta. Koulutuksemme laaditaankin hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, mahdollistaaksemme täydennyskoulutuksen kohdentumisen vastaamaan asiakkaamme tarpeita. Lue täältä lisää täydennyskoulutuksista!

Erikoistumiskoulutus

SeAMK järjestää vuosittain yksittäisiä erikoistumiskoulutuksia. Nämä koulutukset on luotu yhteistyössä työelämän kanssa vastaamaan akuuttia tarvetta tai kehittämiskohdetta. Koulutuksien kesto on vähintään 30 opintopistettä. Lue täältä lisää erikoistumiskoulutuksista!

Avoin AMK

SeAMKin avoin AMK tarjoaa mahdollisuuden tutustua opiskeluun ammattikorkeakoulussa ennen varsinaista hakemista. Samalla se on mahdollisuus kehittää itseäsi tai työelämässä tarvittavaa ammattitaitoasi. Avoin AMK on joustava mahdollisuus opiskella ikääsi tai opintotaustaasi katsomatta. Kurkista SeAMKiin avoimen opintojen kautta! Lue täältä lisää avoimen AMKin tarjonnasta!