Uutiset

 • Uhkatilanne Sedu Koskenalantien toimipisteessä 27.10.16

  27.10.2016

  Tänään on ollut uhkatilanne Koulutuskeskus Sedun Koskenalantien toimipisteessä. Poliisi on ottanut paikalla kiinni opiskelijan. Tilanne on sujunut rauhallisesti, ilman varsinaista vaaratilannetta.

 • musiikin managerointi 1.jpg

  Ainutlaatuinen Musiikin managerointi -koulutus avaa uusia mahdollisuuksia suomalaiselle musiikkialalle myös kansainvälisesti

  25.10.2016

  Musiikkiala on Suomessa kasvava ala. Tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja manageroinnin tärkeys menestystekijänä lisääntyy jatkuvasti kansainvälisillä markkinoilla. Ammattikorkeakoulu Arcadan ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun räätälöity erikoistumiskoulutus musiikkialan ammattilaisille vastaa tulevaisuuden haasteisiin ja antaa työkaluja menestykseen.

 • Hoivan arvoiset.PNG

  Hoivapolitiikan vaietut kysymykset esillä uudessa kirjassa

  14.10.2016

  Hiljattain julkaistu Hoivan arvoiset –monografia nostaa esille hoivapolitiikan vaiettuja tai väisteltyjä kysymyksiä ja toteaa, että vaiva ja vanhuus tulisi ymmärtää taloudellisten mittareiden sijasta eettisenä kysymyksenä. Teoksen taustalla on Seinäjoen ammattikorkeakoulussa sekä Tampereen ja Helsingin yliopistoissaeri tieteenaloilla vaikuttavien hoivatutkijoiden yhteisö.

 • uutiskuva.jpg

  Tule mukaan SeAMKin Ystäväperhetoimintaan

  13.10.2016

  Seuraava kaikille kiinnostuneille avoin Ystäväperheilta Joupin Vanhalla Tuvalla 2.11.2016 klo 17.30-19.00.

 • A24.PNG

  A new publication: Subjective wellbeing in regional contexts

  12.10.2016

  This publication, Subjective Wellbeing in Regional Contexts, consists of five articles, which are written by scholars from Estonia, Germany, Romania, and Finland. Most of the authors have been cooperating already for years in the field of research and development within the EU funded programs. This cooperation has offered chances to exchange ideas about wellbeing, which resulted in this publication. SeAMKin uusi artikkelijulkaisu on syntynyt kansainvälisen yhteistyön tuloksena.

Edellinen 1 2 3 ... 240 241 242Seuraava
Ylös / Up