Uutiset

 • SeAMK Farmari-messuilla 2017.jpg

  SeAMK Farmari 2017 -messuilla

  13.6.2017

  Seinäjoella järjestetään Farmari 2017 -messut 14.-17.6. Tapahtuma-alueena on Seinäjoki Areena ja sen lähialue. Farmarissa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa.

 • JuhaHaapamäki.jpg

  AB Challenge -kilpailun voittajaksi Juha Haapamäen Omenahaus

  8.6.2017

  Agrobiotalouden innovaatiokilpailu AB Challengen on voittanut Juha Haapamäki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta Omenahaus-ideallaan. Voittaja julkistettiin Food Business Summitissa Seinäjoella tänään. Voittaja palkitaan 5000 eurolla.

 • image1.JPG

  Opiskelijat saivat uusinta tietoa digitaalisuuden hyödyntämisestä täsmäviljelyssä

  8.6.2017

  SeAMK Ilmajoen yksikössä 7.6. järjestetty Täsmäviljely -päivä keräsi aamulla klo 8 auditorioon viitisenkymmentä aiheesta kiinnostunutta opiskelijaa ja asiantuntijaa. Osana Energia- ja ravinnetehokas maatila -hanketta toteutettu päivä alkoi lehtori Juha Tiaisen esityksellä, jossa hän esitteli SeAMKille hankittua korkean tason dronea sekä kertoi yleisesti näiden laitteiden käyttökohteista maa- ja metsätaloudessa.

 • Aiesopimus allekirjoitettu

  6.6.2017

  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy ja Ala-Fossin maatalousyhtymä ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen 30.5. Osapuolet ovat päässeet alustavaan yhteisymmärrykseen sopimusten keskeisistä näkökohdista. Osapuolet pyrkivät pitkäjänteiseen kaikkia hyödyttävään yhteistyöhön, jossa yhdistyvät Sedun ja Seamkin koulutustoiminnan tarpeet ja maatalousyhtymän elinkeinotoiminnan tarpeet.

 • Siemens_logik_SeAmk_705_470.jpg

  IDEAL PLM: SeAMK, Siemens ja IDEAL PLM auttavat yrityksiä tutustumaan digitalisaation mahdollisuuksiin

  31.5.2017

  Asioiden internet (Internet of Things, lyhyemmin IoT) ja digitalisaatio tarjoavat suomalaiselle valmistavalle teollisuudelle useita uusia kehitysmahdollisuuksia. Monilla pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei kuitenkaan ole välttämättä riittäviä tuotekehitysresursseja käytettävänään teknologioiden hyödyntämiseen: uudet teknologiat vaativat myös uudenlaisia taitoja henkilökunnalta, jotta niistä saisi parhaat hyödyt tuotekehityksen, suunnittelun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Monet yritykset tarvitsevat luotettavan, neutraalin kumppanin auttamaan uudenlaisen ympäristön luomisessa.

Edellinen 1 2 3 ... 252 253 254Seuraava
Ylös / Up