Uutiset

 • ruusu.jpg
 • IMG_4608.jpg

  Entrepreneurship Seminar inspired with interesting speakers

  23.5.2017

  Entrepreneurship Seminar gathered many international students who are interested in entrepreneurship to listen fascinating speakers from different industries at the end of April.

 • Keksi nimi osallistavalle mobiilisovellukselle - palkintona liput kesätapahtumaan

  16.5.2017

  Seinäjoen kaupunki ottaa käyttöön iOS- ja Android-laitteilla toimivan mobiilisovelluksen, jonka avulla kaupungin kehittämisestä, elinvoimasta ja yhteisistä asioista kiinnostuneet saavat äänensä ja mielipiteensä kuuluviin.

 • Ilmianna nyt: Kenestä vuoden 2017 eteläpohjalaisen johtaja?

  3.5.2017

  Kolmannen eteläpohjalaisen vuoden johtajan haku alkaa nyt! Jan-Erik Hagforsille (2015) ja Iiro Takalalle (2016) ryhdytään etsimään seuraajaa hyväksi havaitun ilmiantomenetelmän avulla. Tänäkin vuonna ilmiantaa voi oman esimiehensä tai johtajan toisesta yrityksestä tai organisaatiosta.

 • Koulutusvientiä Seinäjoelta Kazakstaniin

  20.4.2017

  Vientikoulutus Seinäjoelta Kazakstanin suuntaan käynnistyi vuosi sitten. Seinäjoelle ja Seinäjoen ammattikorkeakouluun on saapunut yhteensä noin sata maisteriopiskelijaa Kazakstanista. Luentojen, alueen eri organisaatioiden asiantuntijoiden puheenvuorojen ja seminaarien kautta he ovat keränneet tietoa suomalaisesta hallinto- ja johtamistavasta sekä eri hallinnonalojen strategioista ja toimintatavoista. Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto, yritystoiminnan tukeminen, maatalouspolitiikka, rakentaminen ja teiden kunnossapito, kolmannen sektorin ja julkisten organisaatioiden yhteistyö mm.

Edellinen 1 2 3 ... 251 252 253Seuraava
Ylös / Up