Uutiset

 • Koulutusvientiä Seinäjoelta Kazakstaniin

  20.4.2017

  Vientikoulutus Seinäjoelta Kazakstanin suuntaan käynnistyi vuosi sitten. Seinäjoelle ja Seinäjoen ammattikorkeakouluun on saapunut yhteensä noin sata maisteriopiskelijaa Kazakstanista. Luentojen, alueen eri organisaatioiden asiantuntijoiden puheenvuorojen ja seminaarien kautta he ovat keränneet tietoa suomalaisesta hallinto- ja johtamistavasta sekä eri hallinnonalojen strategioista ja toimintatavoista. Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto, yritystoiminnan tukeminen, maatalouspolitiikka, rakentaminen ja teiden kunnossapito, kolmannen sektorin ja julkisten organisaatioiden yhteistyö mm.

 • Sairaanhoitajaksi Järviseudulla

  13.4.2017

  Seinäjoen ammattikorkeakoulu tuo sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Alajärvelle. Koulutukseen valitaan ensi syksyn yhteishaussa 25 opiskelijaa. Järviseudulla sairaanhoitajien rekrytointi on vuosien mittaan käynyt entistä haastavammaksi ja avoimena oleviin paikkoihin ei ole aina ollut hakijoita.

 • ruusu.jpg
 • SeAMKiin lähes 5300 hakijaa – sosiaali- ja terveysala suosituin

  6.4.2017

  Kevään yhteishaun toisessa hakuajassa SeAMKiin oli yhteensä 5295 hakijaa. Aloituspaikkoja oli haettavana 800, jolloin yhtä aloituspaikkaa kohden oli 6,62 hakijaa. SeAMK oli hakijamäärän suhteen suurin korkeakoulu Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

 • SeAMK menestyi valtakunnallisessa opiskelijakyselyssä

  4.4.2017

  SeAMK menestyi laajassa valtakunnallisessa valmistuvien opiskelijakyselyssä. Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kyselyssä SeAMK sai useita kärkisijoja eri tutkinto-ohjelmissa ja koulutusaloilla.

Edellinen 1 2 3 ... 250 251 252Seuraava
Ylös / Up