Hakijan ilta 14.2.2024

Hakijan ilta 14.2.2024 järjestetään SeAMK Kampuksella. Info-osuus on Frami F:n keltaisessa auditoriossa F128 (Kampusranta 11).

Tilaisuus jakautuu kahteen noin tunnin osioon seuraavasti:

  • kello 17- 18 voit halutessasi tutustua opastetusti kampusympäristöön. Tapaamme kiinnostuneet kello 17.00 Frami F:n pääaulassa (Kampusranta 11), josta kaikki kiertokäynnit alkavat. Toivomme ennakkoilmoittautumista, mutta tilaisuuteen voi tulla myös ilman ilmoittautumista.
  • kello 18 alkaen (F128, Frami F) ohjelmassa on SeAMKin yleisesittely ja hakuinfo. Tämä osa myös striimataan: info-osuus info-osuus antaa osallistujalle tietoa SeAMKiin hakemisesta, yhteishausta ja valintaperusteista. Info-osuuden kesto on  30-60 minuuttia mahdollisista kysymyksistä riippuen ja tilaisuus päättyy viimeistään kello 19.00. Voit esittää kysymyksiä Vimeon Chatissä ennen tilaisuutta ja tilaisuudessa. Striimi avautuu myös tälle sivulle.

Muutokset ovat mahdollisia.

SeAMK järjestää kaikille korkeakouluopiskelusta kiinnostuneille avoimia Hakijan iltoja kampuksella ja verkossa 1-2 kertaa vuodessa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille SeAMKista ja opiskelemaan hakemisesta kiinnostuneille sekä heidän läheisillleen.