Pysäköinti

Pysäköinti SeAMK Kampuksella Framin alueella

Alla olevassa kartassa näkyvät Framin alueen pysäköintialueet.

 

Vieraspysäköinti Framin alueella

Vieraspysäköinti on merkitty yllä olevaan karttaan lihavoituna. Vieraspysäköinti on mahdollista Framin pysäköintitalossa, laboratorion parkkipaikalla, Frami A:n ja F:n edustan vieraspaikoilla, Kampustalolla ja Seinäjoki Areenaan parkkialueella. Huomaattehan, että pysäköinti on pääsääntöisesti vierailijoille maksullista tai edellyttää pysäköintikiekon käyttämistä. Lisäksi joillain parkkialueilla pysäköintiaikaa on rajoitettu.

Opiskelijapysäköinti Framin alueella

Seinäjoki Areenan pysäköintialue

Pysäköinti Seinäjoki Areenan alueella edellyttää voimassaolevaa pysäköintikorttia. Tarvittavan kortin saa Frami F:n vahtimestarilta. Huomioithan että Areenan alue kuuluu pysäköinninvalvonnan piiriin eli puuttuva pysäköintilupa voi aiheuttaa pysäköintivirhemaksun.

Laboratorion pysäköintialue (Juhonkatu 5)

Laboratorion pysäköintialueelle voi pysäköidä samalla luvalla ja samoilla ehdoilla kuin Areenan pysäköintialueellekin. Laboratorion poliisitalon puoleisen julkisivun vieressä olevat (merkityt) paikat on varattu laboratorion henkilökunnalle ja asiakkaille.

Laboratorion hiekkapohjainen pysäköintialue

Frami F:n ja laboratorion välissä on hiekkapohjainen pysäköintialue. Alueelle pysäköinnissä noudatetaan samoja sääntöjä kuin Areenan ja laboratorion pysäköintipaikoillakin.

Hiekkaparkki Frami F:n edessä

Hiekkaparkki on vain henkilökunnan käytössä.

Pysäköintitalo

Pysäköinti vain pysäköintikortilla. Paikat pysäköintitaloon myönnetään hakemuksesta. Hakemuslomakkeen saa Frami F:n vahtimestarilta. Myönnetyistä paikoista tiedotetaan henkilökohtaisesti.

Frami A:n edustan parkkipaikat

Frami A -rakennuksen edessä olevat pysäköintipaikat ovat tarkoitettu vain vieraskäyttöön ja opettajille, jotka vierailevat Framin alueella työtehtävissään. Opiskelijapysäköinti Frami A:n edessä on kielletty. Frami A:n edustan pysäköintiä valvotaan tehostetusti.

Frami F:n pääoven edusta

Frami F:n edessä on kaksikymmentä kahden tunnin kiekkopaikkaa. Paikat on tarkoitettu lähinnä vieraille ja lyhytaikaiseen vierailuun alueella.

Muuta huomioitavaa

Koko Framin alue on pysäköintikieltoaluetta, jossa pysäköinti on sallittua vain merkityillä paikoilla. Alue kuuluu Seinäjoen kaupungin pysäköinninvalvonnan piiriin.

Jos opiskelet Framin alueella, älä pysäköi Kampustalon tai vanhan sairaalan pihaan. Kampustalon ja vanhan sairaalan pysäköintipaikat ovat tarkoitettu kyseisissä rakennuksissa työskenteleville ja niissä asioiville.

Framin alueen liittymässä olevat vanhat omakotitalot ovat yksityisomistuksessa ja niiden alueelle pysäköinti on kielletty. Mahdollisissa ongelmatapauksissa pysäköijä itse vastaa mahdollisista ongelmista.

Lisätietoja saat tarvittaessa

  • Frami F:n vahtimestarilta, vahtimestari(a)seamk.fi, puh. 040 680 7615
  • Kiinteistö- ja tietohallintopäällikkö Asmo Myllyaho, asmo.myllyaho(a)seamk.fi, puh. 040 830 4262