Myyjä | SeAMK

Myyjä

Julkaistu 12.8.2019, Haku päättyy 21.8.2019

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Haemme Seinäjoen myymäläämme uusia clasulaisia helpottamaan asiakkaiden elämää kaikenlaisissa kodeissa!

Olet etsimämme uusi clasulainen, mikäli olet oma-aloitteinen ja myyntihenkinen ongelmanratkaisija, joka haluaa palvella asiakkaita tavallista paremmin. Hoidat myymälän päivittäisiä tehtäviä yhdessä tiimisi kanssa ja rakennat hyvää tiimihenkeä työhösi sitoutuen.

Sinulla voi olla jo kokemusta asiakkaiden kohtaamisesta myynti- tai asiakaspalvelutyössä, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne. Me Clas Ohlsonilla olemme ylpeitä siitä, että autamme ja innostamme ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä.
Saatat kenties jo olla lähipiirisi luottohenkilö esimerkiksi elektroniikan tai kodintuotteiden suhteen, mutta saat meiltä myös kattavan perehdytyksen myymälöissämme tarjottaviin tuoteryhmiin.
Vaalimme työyhteisössämme yrityskulttuurimme perustaa, Clas Ohlson -henkeä, joten pääset osaksi lämminhenkistä ja avointa työilmapiiriä.
Hae mukaan jättämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.8.2019 mennessä.

Työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja osa-aikaisia 5-10h/vko. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Mirva Luotsinen-Yli-Mutka (040 700 0174) ma 12.8 klo 9-15 ja ma 19.8 klo 12-14 välillä.

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla viidessä maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Vakituinen
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Haku päättyy: 21.8.2019
Yhteystiedot: Heini Suksi, 0400606518, heini.suksi@clasohlson.fi