Uusi Y-Zone kokoaa SeAMKin yrittäjyyttä edistävän toiminnan | SeAMK.fi

Uusi Y-Zone kokoaa SeAMKin yrittäjyyttä edistävän toiminnan

Mies ja kaksi naista istuvat hymyillen sohvalla auringon paistaessa ikkunan läpi.
SeAMKin opiskelijat perehtyvät yrittäjyyteen opintojensa aikana monella tavalla, jotka nyt yhdistyvät Y-Zonessa.

Etelä-Pohjanmaa tunnetaan yrittäjyydestä. Yrittäjähenkisyys on myös SeAMKin strategian ja arvojen kulmakivi, jonka varaan on rakennettu yrittäjyyden opetusta, tutkimusta ja yrittäjyyttä tuloksellisesti edistävää toimintaa.

Kaikelle SeAMKin yrittäjyystoiminnalle on nyt oma hubinsa, joka on niin verkkoportaali kun monikäyttöinen tilakin. Tiistaina 29. syyskuuta avajaisiaan viettävä SeAMK Y-Zone kokoaa yhteen SeAMKin yrittäjyyteen liittyvät tapahtumat ja konseptit. Y-Zonessa vaikuttavat myös yhteistyökumppanimme Into Seinäjoki, Uusyrityskeskus Neuvoa Antava, Etelä-Pohjanmaa kauppakamari ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.

”Y-Zone edustaa SeAMKin strategian ydintä. Vision ja arvojen mukaan tavoitteemme on koko SeAMK-yhteisön yrittäjähenkisyys. Pyrimme siihen, että jokainen meiltä valmistunut on yrittäjähenkinen ja että meiltä valmistuneilla on valmiudet myös ryhtyä yrittäjäksi. Yrittäjämäinen toiminta on ennen kaikkea tapa ajatella ja toimia missä tahansa työssä, ja tällaista kyvykkyyttä ei kukaan työnantaja voi olla arvostamatta rekrytointeja tehdessään”, vararehtori Elina Varamäki kertoo lähtökohdista Y-Zonen taustalla.

Näkyvällä ja keskeisellä paikalla kampuksella, Frami F:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Y-Zone on kotipesä muun muassa Y-Zonen Business Hubille, SeAMK Osuuskunnalle, opiskelijoiden yrittäjyysjärjestö SeiES ry:lle, Liikeideat lentoon -valmennuksille ja yritysten toimeksiantoja toteuttavalle SeAMKPro:lle. Y-Zonessa sijaitsevat kolmen yrittäjyyden lehtorin työtilat, ja siellä järjestetään yrittäjyyteen liittyviä vierailuja, lyhytkoulutuksia ja tapahtumia.

Y-Zonen verkkoportaali löytyy osoitteesta: yzone.seamk.fi

Lisätietoja:

Elina Varamäki
vararehtori
+358408305189
elina.varamaki@seamk.fi

Petra Sippola
lehtori, yrittäjyys
+358406807087
petra.sippola@seamk.fi

Tutustu Y-Zoneen videolla:

Kuvia Y-Zonesta:

SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.
SeAMK Y-Zonen tiloja.