TKI-projektitoiminta – projekteja eri aloille | SeAMK

TKI-projektit

Seinäjoen ammattikorkeakoulun projekteissa tuotetaan uutta tietoa sekä sovelletaan ja siirretään sitä edelleen yrityksiin ja yhteisöihin. Myös opiskelijoiden opinnäytetyöt ovat usein toimeksiantoja yrityksiltä, yhteisöiltä tai julkiselta sektorilta tai osa laajempaa tutkimus- ja kehittämishanketta. Projektitoimintaa on kaikilla SeAMKin koulutusaloilla.

Käynnissä olevien SeAMKin projektien omia verkkosivuja löydät Projektien omat verkkosivut -sivulta. Kaikkiin SeAMKin projekteihin voit tutustua Projektitietokannassa.

Päättyneet projektit löytyvät omalta sivultaan täältä.

Useissa projekteissa kerätään erilaisia tutkimusaineistoja, joilla voi olla myös jatkokäyttömahdollisuuksia. Projekteissa kerättyihin aineistoihin voi tutustua Aineistot-tietokannassa. Jos haluat lisätietoja, voit olla yhteydessä aineistot(at)seamk.fi.

Kuuden koulutusalan projektitoimintaa

Projektitoimintaa on kaikilla SeAMKin koulutusaloilla. Henkilökunnan ja opiskelijoiden monipuolinen osaaminen tekee SeAMKista hyvän yhteistyökumppanin yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille.

Merkittävimpiä rahoittajia ovat Euroopan aluekehitysrahasto, Euroopan sosiaalirahasto, Maaseudun kehittämisrahasto, eri ministeriöt sekä kansainväliset rahoitusohjelmat.

Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, kuinka voimme suunnitella kanssanne uusia tutkimuksia, kehityskohteita ja innovaatioita.

SeAMKin henkilökunta aktiivista TKI-toiminnassa

Henkilökunta on SeAMKissa hyvin aktiivisesti mukana TKI-projekteissa. Vuosittain lähes puolet SeAMKin henkilökunnasta osallistuu omalla panoksellaan TKI-työhön.

Opiskelijat työskentelevät opinnoissaan myös tiiviisti projekteissa. Opinnäytetyöt ovat hieno esimerkki opiskelijoiden ja yritysten sekä organisaatioiden välisestä yhteistyöstä. Opiskelijat voivat osallistua TKI-työhön myös ollessaan mukana laajemmissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.