Bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä palkittiin

kategoria: Hakijalle
Palkittuja bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä
SeAMKista vuonna 2018 valmistuneita bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä palkittiin 14.3.2019. Kuvassa myös Mari Hannuksela Lihakeskusliitto ry:stä.

SeAMKin vuonna 2018 valmistuneita bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä, jotka ovat suorittaneet liha-alan opinnot, palkittiin stipendeillä 14.3.2019.

SeAMKista insinööriksi valmistunut Alex Snellman arvosti opinnoissaan kokonaisuutta.

Opinnoissa sain hyvän kokonaiskuvan koko teollisuudesta, ja näin koko laaja-alaisen kentän, pohti tuotekehittäjä Alex Snellman opinnoistaan.

Lihakeskusliiton ammatinedistämissäätiö jakaa stipendejä, koska valmistuneet liha-alan asiantuntijat ovat todella tärkeitä koko lihateollisuudelle.

– Olemme yhdessä oppilaitosten kanssa halunneet kehittää yhteistyötä motivoimalla opiskelijoita. Teollisuus on kiinnostunut alalle hakeutuvista ja valmistuneista. Yhteistyötä on monentasoista, mm. opinnäytetöiden ja vierailuluentojen saralla, kertoo Mari Hannuksela Lihakeskusliitto ry:stä.

Lihakeskusliiton ensimmäiset stipendit jaettiin SeAMKista valmistuneille vuonna 2015, ja niitä pyritään jakamaan vuosittain myös jatkossa. Tämänvuotinen tilaisuus kokosi paikalle 10 valmistunutta liha-alan insinööriä. Liha-alan insinöörejä valmistui viime vuonna yhteensä 12.

– On hienoa tulla tapaamaan paikan päälle alalle valmistuneita, sillä he ovat tulevia yhteistyökumppaneita. Toimiala on aika pieni, joten tästä on hyvä rakentaa yhteistyötä, jatkaa Hannuksela.

SeAMKin bio- ja elintarviketekniikan koulutus on haettavana yhteishaussa, joka alkaa 20.3.2019. Siitä ja muista amk-koulutuksista sekä ylemmistä amk -hakukohteista löytyy lisätietoa osoitteessa www.seamk.fi/haku.

Artikkeli on aiemmin ilmestynyt SeAMK-verkkolehdessä.