Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering

Agri-food Engineering -koulutuksessa saat kokonaisvaltaisen käsityksen ruokajärjestelmistä. Opinnoissa voit seurata ruoan tuotantoa pellolta pöytään saakka. Ymmärrät ruoan tuotantoa ja prosessointia monista näkökulmista. Tutustut eri raaka-aineperustaisiin prosesseihin ja teknologioihin. Saat hyvän pohjan työskennellä eri tehtävissä bio- ja elintarviketekniikan alalla, kuten tuotannossa, laadunvalvonnassa, tutkimuksessa ja kehityksessä, johtotehtävissä, myynnissä ja markkinoinnissa tai jopa yrittäjänä.

Koulutuksen tiedot

Ajankohtaiset haut

Katso tarkemmat tiedot hauista englanninkieliseltä How to apply for degree studies -sivulta.(Avautuu uuteen ikkunaan) Hakuohjeet ja valintaperusteet löytyvät Opintopolku.fi-sivustolta(Avautuu uuteen ikkunaan).

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät englanninkieliseltä Bachelor of Engineering, Automation Engineering -sivultamme(Avautuu uuteen ikkunaan).

SEAMK Direct Application 1.8.-31.10.2025

Syksyn 2025 SEAMK Direct Application haussa haetaan syksyllä 2026 alkaviin koulutuksiin.

Hae Opintopolussa päivätoteutukseen(Avautuu uuteen ikkunaan)
Lue hausta SEAMKin sivuilta
Lisätietoa Agri-food Engineering -koulutuksesta (englanniksi)

Päättyneet haut

Päättyneiden hakujen tiedot, ohjeet ja tärkeät päivämäärät löydät aina Hakeminen-sivulla listatuilta hakukohtaisilta alasivuilta.

Agri-food Engineering -koulutuksen kuvaus

Agri-food Engineering –koulutus perustuu luonnontieteiden soveltamiseen ja luonnontieteellisen osaamisen yhdistämiseen nykyaikaiseen tekniikkaan. Tutkinto-ohjelmassa valitaan kolmesta vaihtoehdosta kaksi vaihtoehtoista syventävää moduulia. Yhden moduulin laajuus on 10 opintopistettä. Vaihtoehtoiset moduulit ovat:

  • Hygienic design in food facilities and food equipment
  • Automation and digitalisation
  • Process development in food industry

Alan teollisuus on voimakkaasti kansainvälistyvää ja kansainvälisesti kilpailukykyistä. Elintarviketeollisuus on Suomen teollisuuden toimialoista kansainvälisesti kilpailukykyisintä. Alan suomalainen osaaminen edustaa maailman huippua ja teollinen toiminta tulee säilymään Suomessa tuotantotoiminnan globalisoitumisesta huolimatta. Pienyrittäjyys elintarviketuotannossa on myös kasvussa.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Näin haet SEAMKiin