Liiketalouden ala | SeAMK.fi

Liiketalouden ala

Kansainvälisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä!

Jos olet kiinnostunut bisneksestä, johtamisesta ja markkinoinnista tai oman yrityksen perustamisesta, on SeAMKin liiketoiminnan opinnot oikea paikka sinulle. SeAMKissa voit perehtyä yrityksen taloushallintoon sekä markkinointiin ja liiketoiminnan käytännön tekemiseen, digitalisaatiota unohtamatta.

Tradenomiopinnoissa pääset perustamaan oman virtuaalisen yrityksen, jota johdat opintojesi ensimmäisen vuoden. Yritystoiminnan kautta pääset tutustumaan liiketalouden erilaisiin työtehtäviin, jonka jälkeen tiedät voit suunnata toisen ja kolmannen vuoden opintosi oman mielenkiintosi mukaan. Niin ja tämän kaiken voit tehdä myös kokonaan englanniksi International Business -tutkinto-ohjelmassa.

Tradenomiksi valmistutaan myös kirjasto- ja tietopalvelualalta. Tässä tutkinto-ohjelmassa opiskellaan kirjaston ja tietopalveluyksikön hoitamiseen, kehittämiseen ja esimiestyöhön. Avainsanoja opiskelussasi ovat: tiedonhaku, palvelumuotoilu, kirjallisuus ja sosiaalinen media.

Liiketalouden alan koulutukset

AMK-tutkinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

SeAMKissa voi opiskella 6 koulutusalalla:

Miksi valita SeAMK?

SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opintojen sisällöt ja oppimisympäristöt sekä parhaimmat opiskelun tukipalvelut ja työelämäyhteydet. Kansainvälisyyden, työelämäneuvonnan, harjoittelun ja opinnäytetyön osa-alueilla SeAMK ylsi toiselle sijalle. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)

Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)