Virtuaalinen SeAMK Kampus

Framin alueella sijaitseva SeAMK Kampus Seinäjoen jokirannassa on viihtyisä opiskeluympäristö, jonka modernit tilat yhdistettyinä jokimaisemaan tarjoavat virikkeellisen ympäristön opiskella. Tutustu SeAMKin kampukseen tarkemmin oheisessa 3D-kartassa ja alla olevien linkkien kautta.

Pyöritä, kallista, lähennä ja loitonna 3D-karttaa hiirtä liikuttamalla.

Alla olevissa 360-kuvissa pääset myös liikkumaan eri suuntiin hiirtä liikuttamalla ja klikkailemalla kuvan valkoisia ympyröitä. 360-videoissa pääset liikkumaan eri suuntiin hiirtä liikuttamalla.

SeAMK Kampuksen tilat

Frami A

Bio- ja elintarvikelaboratorio

SeAMKissa käytettävissäsi ovat laadukkaat bio- ja elintarviketekniikan-, kemian-, elintarvikkeiden- ja biologisten raaka-aineiden prosessien laboratoriotilat. Tilat yhdistettynä monipuoliseen laitekantaan mahdollistavat sinun opiskella biotekniikkaa ja mikrobiologiaa hyvin käytännönläheisesti.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Kulttuurialan studiot

Kulttuurialan opiskelijoilla on Seinäjoen ammattikorkeakoulussa käsissään monipuoliset studiotilat. Kulttuurialan studiot pitävät sisällään työkaluja audiovisuaalisuuden, esittämisen, konseptoinnin ja muotoilun käyttöön.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Teollisen internetin laboratorio

Teollisen internetin laboratoriossa, Tiborissa, on jatkuvatoiminen automaattinen tuotantojärjestelmä, joka sisältää valmistavan teollisuuden tyypillisiä toimintoja. Toiminnan- ja tuotannonohjauksen lisäksi kokonaisuutta täydentävät SeAMK Digital Factoryn Siemens PLM -ohjelmistot. Kun tuotantojärjestelmästä kerätty data on analysoitu pilvessä, voidaan tuotantojärjestelmän tai sen digitaalisen kopion ohjausta muuttaa.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Opiskelija käyttää bio- ja elintarvikelaboratorion laitetta.Videokuvausta vihreää taustaa vasten.

Frami E

Kone- ja tuotantotekniikan laboratorio

Kone- ja tuotantotekniikan laboratorio tarjoaa opiskelijoillemme laadukkaat tilat kehittää ammatillista osaamistaan. Laboratorioista löytyy kattava valikoima laitteita opiskelijoiden ja yritysten käyttöön. Meiltä löytyy työkalut innovoida uutta ja kehittää jo olemassa olevaa tuotetta. Tarjolla on mm. levytyöstöön, koneistukseen, hitsaukseen, sorvaukseen ja jyrsimiseen soveltuvat laitteet.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Opetusravintola Prikka

Opetusravintola Prikka toimii hyvänä esimerkkinä työelämään valmentavasta oppimisympäristöstä. Prikassa opiskelijat toimivat tuottajina eli valmistavat ja tarjoilevat ruoka-annoksia, mutta pääsevät myös huolehtimaan kokonaisuuksista. Esimiehinä toimiessaan opiskelijoilla on mahdollisuus johtaa muuta ryhmää sekä suunnitella esimerkiksi ruokien teemoja. Prikassa tarjolla onkin monipuolisia tehtäviä aina ruoan valmistuksesta asiakaspalveluun. Tutustu Prikan omiin verkkosivuihin »

Katso 360-kuvat ja -videot:

Kone- ja tuotantotekniikan laboratoriossa koneen käyttöä.Opetusravintola Prikan ravintolasali.

Frami F

Frami F -rakennuksessa sijaitsevat seuraavat SeAMKin toiminnot ja tilat:

  • Liiketalouden ala ja kulttuuriala
  • SeAMK Hallinto
  • SeAMK Hakija- ja opiskelijapalvelut
  • SeAMK Kansainvälisen opetuksen palvelut
  • Opiskelijakunta SAMO
  • SeAMK Y-Zone
  • Luokka- ja luentotilat sekä auditoriot
  • Ravintola- ja kahvilapalvelut

Katso 360-kuvaa Frami F:stä »

Frami F-rakennuksen aulatila.

Frami H

Auto- ja työkonetekniikan laboratorio

Auto- ja työkonetekniikan laboratorio SeAMKin kampuksella on mahdollisuuksien tila. Laboratoriossa modernit laitteet yhdistettynä opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamiseen tarjoavat oikean ympäristön perehtyä auto- ja työkonetekniikkaan käytännössä. Yrityselämän osaajat ovat myös kehittäneet toimintaansa ja henkilökuntaansa SeAMKin auto- ja työkonetekniikan laboratoriossa.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Rakennustekniikan laboratorio

Rakennustekniikan laboratoriomme on ihanteellinen ympäristö kehittää, soveltaa, testata ja tutkia. Näitä neljää asiaan toteutetaan asiantuntevien ja innokkaiden tulevien osaajien saadessa käsiinsä modernit tilat ja laitteet. Lopputuloksensa syntyy lujaa rakentamista ja uusia ideoita rakennusalalle.

Katso 360-kuvat ja -videot:

Opiskelija käyttää auto- ja työkonetekniikan laboratorion laitteita.Henkilö käyttää rakennuslaboratorion laitetta.

Kampustalo

Terveysalan simulaatio-oppimisympäristö

Terveysalan simulaatio-oppimisympäristössä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijamme saavat kokemusta käytännön tilanteista. Tässä ympäristössä todellisia työelämässä vastaantulevia hoitotilanteita ja hoitoympäristöjä voidaan jäljitellä mahdollisimman todenperäisesti. Potilassimulaattori, tiimityö ja erilaiset harjoitustilanteet valmentavat opiskelijamme arvioimaan, ennakoimaan ja toteuttamaan hoitotyötä potilaslähtöisesti.

Katso 360-kuvat ja -videot:

SeAMK Kirjasto

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto on kaikille avoin kirjasto. Kirjaston kokoelmista löytyy ammatillista ja tieteellistä kirjallisuutta sekä ammatti- ja tutkimuslehtiä eri aloille. Kirjasto tarjoaa palveluita ja aineistoja opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen tueksi sekä verkossa että painettuina. Kirjaston asiantunteva henkilökunta auttaa tiedon etsimisessä sekä erilaisten kokoelmien ja verkkopalvelujen käyttämisessä. Tutustu kirjaston omiin verkkosivuihin »

Katso 360-kuvat ja -videot:

Opiskelijat hoitonuken äärellä terveysalan simulaatioympäristössä.Henkilö istuu näytön takana pöydän ääressä.

 

Opiskelija-asunnot

Marttilan kortteeri

Marttilan kortteerin opiskelija-asunnot sijaitsevat aivan SeAMK Kampuksen ja sen Kampustalon vieressä joen varrella.

Opiskelija-asuntoja hallinnoi Sevas Kodit Oy.

Tutusta Sevaksen opiskelija-asuntotarjontaan »

Opiskelija-asuntoja joen varrella.

Joupinmukka

Joupin kaupunginosassa, ihan SeAMK Kampuksen tuntumassa, on tarjolla kerros- ja pienkerrostaloasuntoja sekä rivitaloasuntoja opiskelijoille. Uusimpia taloja ovat Joupinmukan kerrostalot Jouppilantien vieressä. Lähellä on Jouppilanvuoren talviurheilukeskus ja hienot ulkoilualueet.

Opiskelija-asuntoja hallinnoi Sevas Kodit Oy.

Tutusta Sevaksen opiskelija-asuntotarjontaan »

Kolme kerrostaloa.

Tutustu SeAMKiin virtuaalikierroksella!