AMK-opintoihin ohjaaville | SeAMK.fi

AMK-opintoihin ohjaaville

Tälle sivulle on koottu tietoa ammattikorkeakouluopintoihin ohjaavien tueksi. Sivulla on tietoa mm. SeAMKia koskevista ja hakuihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tutustu SeAMKin koulutustarjontaan ja kampukseen

Tulossa olevat hakuajat

Katso hakukohteet sekä tarkemmat hakuajankohdat ja kellonajat hakusivuiltamme. Huomioithan hakuaikojen yhteydessä, että hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

Syksyn 2023 yhteishaku

Korkeakoulujen syksyn 2023 yhteishaun hakuaika on 4.14.9.2023. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelun kautta. Hakuaika alkaa ensimmäisenä hakupäivänä klo 8.00 ja päättyy viimeisenä päivänä klo 15.00. SeAMKissa on haettavana kaksi päivätoteutuksena ja kahdeksan monimuotototeutuksena järjestettävää AMK-koulutusta.

Hakeminen

SeAMKin koulutustarjonta ja hakukohteiden valintaperusteet julkaistaan toukokuun lopussa Opintopolussa, ja tiedot löytyvät julkaisun jälkeen hakusanoilla “seamk syksy 2023”. Opintopolusta löydät myös tietoa hakemisesta. Tutustuthan huolella ohjeisiin ennen hakulomakkeen täyttämistä.

SeAMKin opoinfot, hakuinfot ja virtuaalivierailut

Opoinfot

SeAMKin opoinfot lukuvuonna 2023-2024 järjestetään 23.8.2023, 3.10.2023 ja 10.1.2024.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit löydät alapuolella olevasta tapahtumakalenterista. Tarkempaa tietoa sekä infoa mahdollisista muutoksista lähetämme myös sähköpostitse. Voit olla yhteydessä myös SeAMKin viestintään, yhteyshenkilö Outi Kemppainen, outi.kemppainen(at)seamk.fi.

Virtuaalivierailut SeAMKissa

SeAMKin koulutuksiin ja tuleviin hakuihin voit tutustua virtuaalisella kouluvierailulla. Virtuaalivierailuilla kuulet lyhyen infon SeAMKista ja perehdyt opiskelijoiden kertomusten avulla tiettyyn/tiettyihin tutkinto-ohjelmiin. Osa vierailuista pureutuu hakuinfoon ja tuleviin hakuihin. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan (viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä).

Katso virtuaalivierailujen ajankohdat, teemat ja ilmoittautumislinkit alapuolella olevasta tapahtumakalenterista. Muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja saat Outi Kemppaiselta, outi.kemppainen(at)seamk.fi.

Lue lisää virtuaalivierailuista » 

Kouluvierailut

SeAMKiin otetaan vastaan vierailuryhmiä, joiden aikataulusta ja ohjelmasta sovitaan aina erikseen.

Teemme pyynnöstä ja tilanteen mukaan vierailuja oppilaitoksiin, joissa esittelemme SeAMKin koulutuksia lukiolaisille ja ammattikoululaisille. Esittelijöinä toimivat opiskelijat, mikäli aikataulut saadaan sopimaan. Kouluvierailuja on mahdollista järjestää myös etäyhteyksin.

Ota yhteys kouluvierailuasioissa  sähköpostiosoitteeseen kouluvierailut@seamk.fi.

TAPAHTUMAT

Lisää tapahtumia

Avoin AMK

SeAMKin avoin AMK tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua AMK-opiskeluun. Kurkista SeAMKiin avoimen opintojen kautta!

Toisen asteen väyläopinnot

Väyläopinnot tarjoavat SeAMKin yhteistyöoppilaitosten toisen asteen tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa korkeakouluopintoja jo toisen asteen ammatillisen koulutuksen tai lukiokoulutuksen aikana.

Aiempien opoinfojen materiaaleja sekä SeAMKin hakutilastoja

Löydät aiempien opoinfojen materiaaleja sekä SeAMKin aiempien vuosien hakijatilastoja täältä.

Kysyttävää hakemisesta? Ota yhteyttä meihin!

SeAMK placeholder kuva

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501