AMK-opintoihin ohjaaville

Tälle sivulle on koottu tietoa ammattikorkeakouluopintoihin ohjaavien tueksi. Sivulla on tietoa mm. SeAMKia koskevista ja hakuihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tutustu SeAMKin koulutustarjontaan, kampukseen ja ohjaustyökaluihin

Ajankohtaiset haut

Katso hakukohteet sekä tarkemmat hakuajankohdat ja kellonajat hakusivuiltamme. Huomioithan hakuaikojen yhteydessä, että hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakeminen

SeAMKin koulutustarjonta ja hakukohteiden valintaperusteet julkaistaan  Opintopolussa. Opintopolusta löydät myös tietoa hakemisesta. Tutustuthan huolella ohjeisiin ennen hakulomakkeen täyttämistä.

SeAMK kampusvierailut, opoinfot ja tapahtumat

Tule meille kylään!

Vierailu- ja tutustumismahdollisuudet on listattu Vieraile SeAMKissa -sivulle. Sieltä löytyy tietoa mm. avoimista kouluvierailuista, hakijan illasta, SeAMK Kampuspäivästä ja Open Campus -tutustumispäivistä sekä virtuaalivierailuista SeAMKiin.

Opoinfot

SeAMKin opoinfot lukuvuonna 2024-2025 järjestetään 21.8.2024, 5.11.2024 ja 14.1.2025 klo 9-10.30.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit löydät alapuolella olevasta tapahtumakalenterista. Tarkempaa tietoa sekä infoa mahdollisista muutoksista lähetämme myös sähköpostitse. Voit olla yhteydessä myös SeAMKin viestintään, yhteyshenkilö Outi Kemppainen, outi.kemppainen(at)seamk.fi.

Aiempien opoinfojen materiaaleja sekä SeAMKin hakutilastoja löydät tästä alta:

TAPAHTUMAT

Lisää tapahtumia

Avoin AMK

SeAMKin avoin AMK tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua AMK-opiskeluun. Kurkista SeAMKiin avoimen opintojen kautta!

Toisen asteen väyläopinnot

Väyläopinnot tarjoavat SeAMKin yhteistyöoppilaitosten toisen asteen tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa korkeakouluopintoja jo toisen asteen ammatillisen koulutuksen tai lukiokoulutuksen aikana.

Kysyttävää hakemisesta? Ota yhteyttä meihin!

SeAMK Hakijapalvelut

sähköposti

hakijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5501