SeAMK Foorumi johdattaa seuraavaksi yritysten vastuullisuusviestintään | SeAMK.fi

SeAMK Foorumi johdattaa seuraavaksi yritysten vastuullisuusviestintään

kategoria: SeAMK Info

Vuoden 2021 syksyllä SeAMK Foorumi pureutuu vastuullisuuteen ja turvallisuuteen neljän esityksen voimalla. Globaalien haasteiden edessä toimintamme vastuullisuus ja muut huomioiva turvallisuus ovat nousseet ensiarvoisen tärkeiksi. Perehdymme siihen, mitkä ovat päivänpolttavia vastuullisuus- ja turvallisuuskysymyksiä eri aloilla ja mitä niiden eteen tehdään.

Tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut viestintätoimisto Kas Kas Median johtava viestintäasiantuntija Pasi Nokelainen johdattaa esityksessään yritysten vastuullisuuteen sekä siitä viestimiseen. Yrityksen näkökulman aiheeseen luo Nokelaisen haastattelemana Atria Oyj:n vastuullisuusjohtaja Merja Leino.

SeAMK Foorumin esitykset toteutetaan suorina verkkolähetyksinä SeAMKin YouTube-kanavalla. Tilaisuudet ovat kello 14.30 – 16.00 sisältäen esityksen sekä keskustelun.

Suora linkki 14.10. lähetykseen: https://youtu.be/rDAJWSyyLm4

SeAMK Foorumi on SeAMKin koulutukseen ja toimintaan liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva, kaikille avoin esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja.