SeAMK mukana kehittämässä Suomeen maailman parasta omistajanvaihdosten ekosysteemiä | SeAMK.fi

SeAMK mukana kehittämässä Suomeen maailman parasta omistajanvaihdosten ekosysteemiä

kategoria: Vuoden kohokohdat
Kaksi henkilöä kättelee. /Handshake.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on parhaillaan toteuttamassa selvitystä, jossa kartoitetaan eri EU-maiden parhaita käytäntöjä omistajanvaihdosten edistämiseksi. Samalla kootaan tietoja eri maiden omistajanvaihdosten edistämisen rakenteista, palveluista ja säädösympäristöstä.

Selvitystyössä hyödynnetään vuosien mittaan rakentuneita kansainvälisiä kumppanuuksia ja EU:n kehittämishankkeita, joista osassa SeAMK on itsekin ollut mukana. Esimerkiksi Euroopan komissio on antanut selvitystä varten oman omistajanvaihdosten asiantuntijaryhmänsä tiedot. Selvityksessä on mukana myös SMEunited, joka on yrittäjäjärjestöjen kansainvälinen yhteistyöorganisaatio ja jossa esimerkiksi Suomen Yrittäjät on jäsenenä.

Selvityksen tuloksia on tarkoitus hyödyntää omistajanvaihdosmarkkinoiden toimivuuden parantamiseksi ja suomalaisen omistajanvaihdosten ekosysteemin kehittämiseksi maailman parhaaksi.

Lue selvitystyöstä lisää @SeAMK-verkkolehdestä:

Parhaita eurooppalaisia käytäntöjä yritysten omistajanvaihdosten edistämiseen – SeAMK mukana kehittämässä Suomeen maailman parasta omistajanvaihdosten ekosysteemiä